Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
07 Jan 2016 13:29 - 07 Jan 2016 13:34 #174941 by George Vamvakidis
To Ps4 κυμαινόταν ανάμεσα στα 400 με 500 ευρώ ανάλογα το πακέτο που θα αγόραζες.
Σχετικά με την ερώτηση που κάνεις.
Θα σου πώ εγώ τι θα αγοράσεις και γιατί; Tι είμαι, νταβατζής στην τσέπη σου;
To έγραψα και πιο πάνω, το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο καθένας ειναι υποκειμενικό και συναρμόζει με τις ανάγκες του.
Κάποιος θα αγοράσει έναν Η/Υ μόνο για παιχνίδια και κάποιος άλλος όχι.
Αυτό δεν αλλάζει το τι είναι το ένα (κονσόλα) και τι είναι το άλλο (Η/Υ) και τις δυνατότητες τους.
Last edit: 07 Jan 2016 13:34 by George Vamvakidis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2016 13:45 #174946 by wavee
Replied by wavee on topic PC VS Κονσόλες

Sephi wrote: To Ps4 κυμαινόταν ανάμεσα στα 400 με 500 ευρώ ανάλογα το πακέτο που θα αγόραζες.
Σχετικά με την ερώτηση που κάνεις.
Θα σου πώ εγώ τι θα αγοράσεις και γιατί; Tι είμαι, νταβατζής στην τσέπη σου;
To έγραψα και πιο πάνω, το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο καθένας ειναι υποκειμενικό και συναρμόζει με τις ανάγκες του.
Κάποιος θα αγοράσει έναν Η/Υ μόνο για παιχνίδια και κάποιος άλλος όχι.
Αυτό δεν αλλάζει το τι είναι το ένα (κονσόλα) και τι είναι το άλλο (Η/Υ) και τις δυνατότητες τους.

Παλι λες πραγματα που δεν ισχυουν

Το ps4 εκανε 400 εξαρχης. Υπηρχε πακετο με μονο το PS4 μεσα. 500 εκανε οταν ειχε μεσα και 2 παιχνιδια. Λογικο ειναι. Εγω μιλαω για το hardware μονο. Εκτος και αν βαζεις μεσα την τιμη παιχνιδιων οταν ανανφερεσαι για αγορα pc.

Και σου ξαναλεω. Κανεις δεν θα επαιρνε υπολογιστη μονο για παιχνιδια. Εκτος και αν ειναι φθηνος. Στην τιμη των κονσολων. Δεν υπαρχει λογος να αγορασεις δευτερο pc οταν εχεις ηδη ενα για να κανεις τις δουλειες σου.
The following user(s) said Thank You: Grigoris, Κατερίνα Μαρίνου

More
07 Jan 2016 13:57 - 07 Jan 2016 14:00 #174948 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες

Sephi wrote: Το πόσα λεφτά θα δώσει ο καθένας είναι υποκειμενικό.

Tέλος.
Last edit: 07 Jan 2016 14:00 by Tony.

More
07 Jan 2016 14:00 - 07 Jan 2016 14:16 #174950 by George Vamvakidis

wavee wrote:

Το ps4 εκανε 400 εξαρχης. Υπηρχε πακετο με μονο το PS4 μεσα. 500 εκανε οταν ειχε μεσα και 2 παιχνιδια. Λογικο ειναι. Εγω μιλαω για το hardware μονο. Εκτος και αν βαζεις μεσα την τιμη παιχνιδιων οταν ανανφερεσαι για αγορα pc.

Και σου ξαναλεω. Κανεις δεν θα επαιρνε υπολογιστη μονο για παιχνιδια. Εκτος και αν ειναι φθηνος. Στην τιμη των κονσολων. Δεν υπαρχει λογος να αγορασεις δευτερο pc οταν εχεις ηδη ενα για να κανεις τις δουλειες σου.

Ρε Wavee συζητάω με τον πλανητάρχη και δεν το γνωρίζω;
Αντιπροσωπεύεις και τα 6,5 δις πληθυσμού του πλανήτη όταν εκφέρεις την άποψη σου;
Είσαι πολύ λάθος όταν γράφεις οτι κανείς δεν θα αγόραζε ένα H/Y μόνο για παιχνίδια. Εγώ γνωρίζω και φίλους και γνωστούς απο τουρνουά και απο Guild, που αγοράζουν ένα H/Y ώς κύριο λόγο το gaming. Και σκάνε λεφτά με 3 μηδενικά και άνω γιατί αυτή είναι η κάβλα τους.
Θα τους κρίνω εγώ και εσύ το πως θα χαλάνε τα λεφτά τους και πώς θα περνάνε την ώρα τους;

Σου είπα εγώ να αγοράσεις δεύτερο H/Y;
H θεωρείς επειδή εσύ έχεις λάπτοπ πάει να πει ότι όλοι έχουν λάπτοπ, άρα γιατί να αγοράσουν δεύτερο H/Y; Εγώ γράφω ασυναρτησίες;

Τέλος ναι η κονσόλα (hardware) αποκλειστικά έκανε 400 ευρώ.
Ξέρεις κανέναν που αγόρασε την κονσόλα μόνο για να κάθεται και να την κοιτάζει;
Last edit: 07 Jan 2016 14:16 by George Vamvakidis.

More
07 Jan 2016 14:44 #174957 by wavee

Sephi wrote:

wavee wrote:

Ρε Wavee συζητάω με τον πλανητάρχη και δεν το γνωρίζω;
Αντιπροσωπεύεις και τα 6,5 δις πληθυσμού του πλανήτη όταν εκφέρεις την άποψη σου;
Είσαι πολύ λάθος όταν γράφεις οτι κανείς δεν θα αγόραζε ένα H/Y μόνο για παιχνίδια. Εγώ γνωρίζω και φίλους και γνωστούς απο τουρνουά και απο Guild, που αγοράζουν ένα H/Y ώς κύριο λόγο το gaming. Και σκάνε λεφτά με 3 μηδενικά και άνω γιατί αυτή είναι η κάβλα τους.
Θα τους κρίνω εγώ και εσύ το πως θα χαλάνε τα λεφτά τους και πώς θα περνάνε την ώρα τους;

Σου είπα εγώ να αγοράσεις δεύτερο H/Y;
H θεωρείς επειδή εσύ έχεις λάπτοπ πάει να πει ότι όλοι έχουν λάπτοπ, άρα γιατί να αγοράσουν δεύτερο H/Y; Εγώ γράφω ασυναρτησίες;

Τέλος ναι η κονσόλα (hardware) αποκλειστικά έκανε 400 ευρώ.
Ξέρεις κανέναν που αγόρασε την κονσόλα μόνο για να κάθεται και να την κοιτάζει;

Πρωτον ναι θα αγοραζε καποιος μονο την κονσολα και αργοτερα εναν υπολογοστη. Οπως και να εχει βαζεις τα 500 με 2 παιχνιδια. Οτι να ναι. Το ιδιο ισχυει και για υπολογιστη. Αγοραζε 700 ευρω ενα pc και θα πρεπει οπωςδηποτε να εχει παιχνιδια μεσα. Δεν παει ετσι. Πρωτη φορα βλεπω να τα υπολογιζουν ετσι

Δευτερον αυτους που αναφερεις στα τουρνουα ειναι φανατικοι. Οι περισσοτεροι gamers δεν ειναι ετσι και ουτε μπαινουν σε sites. Ο περισσοτερος κοσμος ασχολειεται με παιχνιδια 2 ωρες το πολυ την μερα.

Τριτον αυτους που ανεφερες εχουν gaming pc ναι αλλα δεν εχουν και δευτερο υπολογιστη.

Τεταρτον, δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τα Laptop δεν ξεπερνουν πολυ σε πωλησεις dekstop. Δεν ξερω με ποσα ατομα κανεις παρεα εκτος χωρου gaming αλλα εγω βλεπω οτι ΟΛΟΙ οι φιλοι μου - γνωστοι μου-εχουν λαπτοπ και 2-3 εχουν desktop. Οσοι ασχολουνται με παιχνιδια εχουν ή εναν ακριβο desktop που κανουν εκει τις δουλειες τους και τα παιχνιδια τους ή ενα φθηνο λαπτοπ και μια κονσολα.

Πεμπτον εννοειται πως δεν θα πω εγω πως θα χαλασει τα λεφτα του ο καθενας αλλα πρεπει να ειμαστε ικανοι να ξεχωρισουμε την υπερβολη και οταν φτανουμε στα ορια του πλεονασμου να το καταλαβαιουμε. Δεν θα σεμβουλευα κανεναν να χαλασει πολλα λεφτα για παιχνιδια. Ελεος.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
07 Jan 2016 15:40 - 07 Jan 2016 16:16 #174959 by George Vamvakidis

wavee wrote: Πρωτον ναι θα αγοραζε καποιος μονο την κονσολα και αργοτερα εναν υπολογοστη. Οπως και να εχει βαζεις τα 500 με 2 παιχνιδια. Οτι να ναι. Το ιδιο ισχυει και για υπολογιστη. Αγοραζε 700 ευρω ενα pc και θα πρεπει οπωςδηποτε να εχει παιχνιδια μεσα. Δεν παει ετσι. Πρωτη φορα βλεπω να τα υπολογιζουν ετσι

Δευτερον αυτους που αναφερεις στα τουρνουα ειναι φανατικοι. Οι περισσοτεροι gamers δεν ειναι ετσι και ουτε μπαινουν σε sites. Ο περισσοτερος κοσμος ασχολειεται με παιχνιδια 2 ωρες το πολυ την μερα.

Τριτον αυτους που ανεφερες εχουν gaming pc ναι αλλα δεν εχουν και δευτερο υπολογιστη.

Τεταρτον, δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τα Laptop δεν ξεπερνουν πολυ σε πωλησεις dekstop. Δεν ξερω με ποσα ατομα κανεις παρεα εκτος χωρου gaming αλλα εγω βλεπω οτι ΟΛΟΙ οι φιλοι μου - γνωστοι μου-εχουν λαπτοπ και 2-3 εχουν desktop. Οσοι ασχολουνται με παιχνιδια εχουν ή εναν ακριβο desktop που κανουν εκει τις δουλειες τους και τα παιχνιδια τους ή ενα φθηνο λαπτοπ και μια κονσολα.

Πεμπτον εννοειται πως δεν θα πω εγω πως θα χαλασει τα λεφτα του ο καθενας αλλα πρεπει να ειμαστε ικανοι να ξεχωρισουμε την υπερβολη και οταν φτανουμε στα ορια του πλεονασμου να το καταλαβαιουμε. Δεν θα σεμβουλευα κανεναν να χαλασει πολλα λεφτα για παιχνιδια. Ελεος.

Καλά το τερμάτισες.
Η δεν έχεις αίσθηση του τι γράφω, η τα διαβάζεις και βγάζεις τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς ότι γράφεις ασυναρτησίες.

Που κολλάει τώρα το ότι κάποιος θα αγοράσει πρώτα μονο μια κονσόλα και μετά έναν υπολογιστή η το αντίστροφο και απο που βγάζεις αυτο το συμπέρασμα, η τι σχέση έχει με το θέμα του Topic με ξεπερνάει.

Όταν θα αγοράσεις μια παιχνιδομηχανή, θα αγοράσεις κατα 99,9% μαζί και ένα παιχνίδι. Είτε σε physical copy, είτε σε digital. Και όχι δεν ισχύει το ίδιο με έναν υπολογιστή. Μπορώ να πληρώσω το Hardware και μέσα σε μισή ώρα να έχω δέκα παιχνίδια χωρίς να πληρώσω cent. Και στην τελική ο υπολογιστής μπορεί να κάνει χίλια δυο πράγματα απο την στιγμή που τον ανοίγω για πρώτη φορά. Η παιχνιδομηχανή όχι. Όπως και να έχει όμως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας και με τραβάς σε μια off-topic και άνευ ουσίας συζήτηση.

Εγώ έγραψα ότι τα πακέτα του Ps4 κυμαίνονταν στα 400 με 500 ευρω.
Δεν σε βλέπω όμως να σχολιάζεις το ότι το Ps3 έκανε 800 ευρώ (650 λίρες) όταν κυκλοφόρησε. Εκεί μας χαλάει την μανέστρα η λογική.

Όταν κάποιος θα αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή είτε επειδή είναι gamer, είτε είναι web designer, είτε είναι γραφίστας κτλ, θα ξοδέψει παραπάνω λεφτά απο τον μέσο όρο. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς. Είτε μιλάμε για χόμπυ, είτε για δουλειά. Αυτή είναι η πραγματικότητα, πως να το κάνουμε τώρα δλδ;

Και απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι εκείνοι που έχουν gaming υπολογιστή, δεν έχουν σίγουρα και έναν δεύτερο; Στο ξαναγράφω δεν εκπροσωπείς και τα 6.5 δις πληθυσμού με τις απόψεις σου. Ούτε το ένα είναι απόλυτο, ούτε το άλλο.
Εγώ έχω και Playstation,Playstation2,Playstation3,Playstation4,Nintendo64,Gamecube,Wii,Psp,Nintendo ds και υπολογιστή και tablet. Και δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε κλεισμένος σε ένα σπίτι απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και ξανά, που κολλάει στο θέμα μας το πόσες πωλήσεις έχουν τα λάπτοπ σε σχέση με τα desktop και που έγραψα εγώ κάτι που το δηλώνει έμμεσα η άμεσα;
Πάλι διαβάζεις ότι θέλεις εσύ, βάζεις λόγια στο στο στόμα μου που δεν έγραψα πουθενά και απαντάς (στον εαυτό σου) με ασυναρτησίες.

Το ξαναγράφω τελευταία φορά. Το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο καθένας για το hobby του (που στην περιπτωση μας είναι το gaming), ειναι υ πο κει με νι κο! Είτε εσύ το θεωρείς υπερβολικό, είτε όχι. Εγώ νταβατζιλίκη σε τσέπες και να κρίνω την διασκέδαση του άλλου δεν θα κάνω και ούτε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι!

Fin -
Last edit: 07 Jan 2016 16:16 by George Vamvakidis.

More
07 Jan 2016 17:02 #174964 by wavee

Sephi wrote:

wavee wrote: Πρωτον ναι θα αγοραζε καποιος μονο την κονσολα και αργοτερα εναν υπολογοστη. Οπως και να εχει βαζεις τα 500 με 2 παιχνιδια. Οτι να ναι. Το ιδιο ισχυει και για υπολογιστη. Αγοραζε 700 ευρω ενα pc και θα πρεπει οπωςδηποτε να εχει παιχνιδια μεσα. Δεν παει ετσι. Πρωτη φορα βλεπω να τα υπολογιζουν ετσι

Καλά το τερμάτισες.
Η δεν έχεις αίσθηση του τι γράφω, η τα διαβάζεις και βγάζεις τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς ότι γράφεις ασυναρτησίες.

Που κολλάει τώρα το ότι κάποιος θα αγοράσει πρώτα μονο μια κονσόλα και μετά έναν υπολογιστή η το αντίστροφο και απο που βγάζεις αυτο το συμπέρασμα, η τι σχέση έχει με το θέμα του Topic με ξεπερνάει.

Όταν θα αγοράσεις μια παιχνιδομηχανή, θα αγοράσεις κατα 99,9% μαζί και ένα παιχνίδι. Είτε σε physical copy, είτε σε digital. Και όχι δεν ισχύει το ίδιο με έναν υπολογιστή. Μπορώ να πληρώσω το Hardware και μέσα σε μισή ώρα να έχω δέκα παιχνίδια χωρίς να πληρώσω cent. Και στην τελική ο υπολογιστής μπορεί να κάνει χίλια δυο πράγματα απο την στιγμή που τον ανοίγω για πρώτη φορά. Η παιχνιδομηχανή όχι. Όπως και να έχει όμως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας και με τραβάς σε μια off-topic και άνευ ουσίας συζήτηση.

Εγώ έγραψα ότι τα πακέτα του Ps4 κυμαίνονταν στα 400 με 500 ευρω.
Δεν σε βλέπω όμως να σχολιάζεις το ότι το Ps3 έκανε 800 ευρώ (650 λίρες) όταν κυκλοφόρησε. Εκεί μας χαλάει την μανέστρα η λογική.

Όταν κάποιος θα αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή είτε επειδή είναι gamer, είτε είναι web designer, είτε είναι γραφίστας κτλ, θα ξοδέψει παραπάνω λεφτά απο τον μέσο όρο. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς. Είτε μιλάμε για χόμπυ, είτε για δουλειά. Αυτή είναι η πραγματικότητα, πως να το κάνουμε τώρα δλδ;

Και απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι εκείνοι που έχουν gaming υπολογιστή, δεν έχουν σίγουρα και έναν δεύτερο; Στο ξαναγράφω δεν εκπροσωπείς και τα 6.5 δις πληθυσμού με τις απόψεις σου. Ούτε το ένα είναι απόλυτο, ούτε το άλλο.
Εγώ έχω και Playstation,Playstation2,Playstation3,Playstation4,Nintendo64,Gamecube,Wii,Psp,Nintendo ds και υπολογιστή και tablet. Και δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε κλεισμένος σε ένα σπίτι απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και ξανά, που κολλάει στο θέμα μας το πόσες πωλήσεις έχουν τα λάπτοπ σε σχέση με τα desktop και που έγραψα εγώ κάτι που το δηλώνει έμμεσα η άμεσα;
Πάλι διαβάζεις ότι θέλεις εσύ, βάζεις λόγια στο στο στόμα μου που δεν έγραψα πουθενά και απαντάς (στον εαυτό σου) με ασυναρτησίες.

Το ξαναγράφω τελευταία φορά. Το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο καθένας για το hobby του (που στην περιπτωση μας είναι το gaming), ειναι υ πο κει με νι κο! Είτε εσύ το θεωρείς υπερβολικό, είτε όχι. Εγώ νταβατζιλίκη σε τσέπες και να κρίνω την διασκέδαση του άλλου δεν θα κάνω και ούτε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι!

Fin -

OTI NA NAI. Πραγματικα εσυ το εχεις τερματησει.

Η κονσολα εκανε 400 ευρω. Αυτο σχολιαζουμε. 500 εκανε το πακετο μαζι με τα παιχνιδια. Δεν ειναι λογικο να το αναφερεις καν. Παιχνιδι μπορεις να βρεις και απο κανα φιλο σου. Απο το video club. Οπως και στον υπολογιστη. Οπως και να εχει δεν χρειαζοταν καν να το πεις αυτο. Ειναι εντελως ανουσιο.

Το PS3 οντως ηταν πανακριβο στην αρχη και γι αυτο επεσε η τιμη του και γι αυτο το εβαλαν το PS4 στα 400. Για το PS4 λεμε

Και σου ξαναλεω το ξερω οτι ειναι υποκειμενικο. Επειδη λοιπον ειναι υποκειμενικο λεω τι πιστευω. Και αυτο που πιστευω ειναι οτι ειναι υπερβολη να παρει καποιος 2 υπολογιστες. Εχεις δει πολλους? Τεσπα επειδη βαρεθηκα και βλεπω οτι δεν θες να καταλαβεις ας το τελειωσουμε εδω. Βαρεθηκα. Λες πραγματα που δεν ισχυουν και δεν μπορεις να τα συγκρινεις οπως πρεπει. bye
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
07 Jan 2016 17:14 #174966 by George Vamvakidis

wavee wrote: bye

Στο καλό. Και η παναγιά μαζί σου παλικάρι μου . . .

More
07 Jan 2016 19:02 #174987 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε όλη αυτή η μανούρα. Wavee αν δεν έχεις αρκετά λεφτά ή δεν μπορείς να μαζέψεις τα απαιτούμενα λεφτά, πάρε ένα PS4 να τελειώνουμε. Θα σου κοστίσει 350 ευρώ + 50 ευρώ το online, δηλαδή 400. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια games, μπορείς πολύ απλά να νοικιάζεις από το video club, να τα τερματίζεις και να τα επιστρέφεις. Αν θέλεις να αγοράζεις ότι παίζεις, το καταλαβαίνεις πως το κόστος ανεβαίνει πολύ. Με 350 ευρουλάκια + ότι ξοδέψεις για το Online και για τα games είσαι οκ για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Εγώ σε γενικές γραμμές για gaming αν υπάρχει η οικονομικη δυνατότητα πάντα θα προτείνω PC. Έχει πολύ μεγαλύτερη γκαμα, backwards combatibilιty, άπειρα free-to-play, Mods, Sales κτλπ κτλπ. Eπίσης όπως λέει και ο φίλος από πάνω τα PC δεν είναι μόνο παιχνιδομηχανές. Εγώ έσκασα ένα χιλιάρικο πριν 3 χρόνια και πήρα ένα καλό PC και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος + κατάφερα μέσα από τα sales να χτίσω μία συλλογή που αποτελείται από 150 games. Δεν έχει σημασία αυτό όμως. Σημασία έχει το τι βολεύει εσένα. Πάρε ένα PS4 θα το ευχαρηστηθείς και με ένα καλό video club ή αν έχεις φίλους με PS4 θα την βγάλεις πένα.

More
07 Jan 2016 21:43 #175003 by George Vamvakidis
Καλά Scorcher αν βγάλεις άκρη σφύρα μου. Για την ώρα θέλεις να σου δανείσω μερικά Lexotanil για κάθε ενδεχόμενο;