wavee wrote: Πρωτον ναι θα αγοραζε καποιος μονο την κονσολα και αργοτερα εναν υπολογοστη. Οπως και να εχει βαζεις τα 500 με 2 παιχνιδια. Οτι να ναι. Το ιδιο ισχυει και για υπολογιστη. Αγοραζε 700 ευρω ενα pc και θα πρεπει οπωςδηποτε να εχει παιχνιδια μεσα. Δεν παει ετσι. Πρωτη φορα βλεπω να τα υπολογιζουν ετσι
Δευτερον αυτους που αναφερεις στα τουρνουα ειναι φανατικοι. Οι περισσοτεροι gamers δεν ειναι ετσι και ουτε μπαινουν σε sites. Ο περισσοτερος κοσμος ασχολειεται με παιχνιδια 2 ωρες το πολυ την μερα.
Τριτον αυτους που ανεφερες εχουν gaming pc ναι αλλα δεν εχουν και δευτερο υπολογιστη.
Τεταρτον, δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τα Laptop δεν ξεπερνουν πολυ σε πωλησεις dekstop. Δεν ξερω με ποσα ατομα κανεις παρεα εκτος χωρου gaming αλλα εγω βλεπω οτι ΟΛΟΙ οι φιλοι μου - γνωστοι μου-εχουν λαπτοπ και 2-3 εχουν desktop. Οσοι ασχολουνται με παιχνιδια εχουν ή εναν ακριβο desktop που κανουν εκει τις δουλειες τους και τα παιχνιδια τους ή ενα φθηνο λαπτοπ και μια κονσολα.
Πεμπτον εννοειται πως δεν θα πω εγω πως θα χαλασει τα λεφτα του ο καθενας αλλα πρεπει να ειμαστε ικανοι να ξεχωρισουμε την υπερβολη και οταν φτανουμε στα ορια του πλεονασμου να το καταλαβαιουμε. Δεν θα σεμβουλευα κανεναν να χαλασει πολλα λεφτα για παιχνιδια. Ελεος.
Καλά το τερμάτισες.
Η δεν έχεις αίσθηση του τι γράφω, η τα διαβάζεις και βγάζεις τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς ότι γράφεις ασυναρτησίες.
Που κολλάει τώρα το ότι κάποιος θα αγοράσει πρώτα μονο μια κονσόλα και μετά έναν υπολογιστή η το αντίστροφο και απο που βγάζεις αυτο το συμπέρασμα, η τι σχέση έχει με το θέμα του Topic με ξεπερνάει.
Όταν θα αγοράσεις μια παιχνιδομηχανή, θα αγοράσεις κατα 99,9% μαζί και ένα παιχνίδι. Είτε σε physical copy, είτε σε digital. Και όχι δεν ισχύει το ίδιο με έναν υπολογιστή. Μπορώ να πληρώσω το Hardware και μέσα σε μισή ώρα να έχω δέκα παιχνίδια χωρίς να πληρώσω cent. Και στην τελική ο υπολογιστής μπορεί να κάνει χίλια δυο πράγματα απο την στιγμή που τον ανοίγω για πρώτη φορά. Η παιχνιδομηχανή όχι. Όπως και να έχει όμως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας και με τραβάς σε μια off-topic και άνευ ουσίας συζήτηση.
Εγώ έγραψα ότι τα πακέτα του Ps4 κυμαίνονταν στα 400 με 500 ευρω.
Δεν σε βλέπω όμως να σχολιάζεις το ότι το Ps3 έκανε 800 ευρώ (650 λίρες) όταν κυκλοφόρησε. Εκεί μας χαλάει την μανέστρα η λογική.
Όταν κάποιος θα αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή είτε επειδή είναι gamer, είτε είναι web designer, είτε είναι γραφίστας κτλ, θα ξοδέψει παραπάνω λεφτά απο τον μέσο όρο. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς. Είτε μιλάμε για χόμπυ, είτε για δουλειά. Αυτή είναι η πραγματικότητα, πως να το κάνουμε τώρα δλδ;
Και απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι εκείνοι που έχουν gaming υπολογιστή, δεν έχουν σίγουρα και έναν δεύτερο; Στο ξαναγράφω δεν εκπροσωπείς και τα 6.5 δις πληθυσμού με τις απόψεις σου. Ούτε το ένα είναι απόλυτο, ούτε το άλλο.
Εγώ έχω και Playstation,Playstation2,Playstation3,Playstation4,Nintendo64,Gamecube,Wii,Psp,Nintendo ds και υπολογιστή και tablet. Και δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε κλεισμένος σε ένα σπίτι απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Και ξανά, που κολλάει στο θέμα μας το πόσες πωλήσεις έχουν τα λάπτοπ σε σχέση με τα desktop και που έγραψα εγώ κάτι που το δηλώνει έμμεσα η άμεσα;
Πάλι διαβάζεις ότι θέλεις εσύ, βάζεις λόγια στο στο στόμα μου που δεν έγραψα πουθενά και απαντάς (στον εαυτό σου) με ασυναρτησίες.
Το ξαναγράφω τελευταία φορά. Το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο καθένας για το hobby του (που στην περιπτωση μας είναι το gaming), ειναι
υ πο κει με νι κο! Είτε εσύ το θεωρείς υπερβολικό, είτε όχι. Εγώ νταβατζιλίκη σε τσέπες και να κρίνω την διασκέδαση του άλλου δεν θα κάνω και ούτε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι!
Fin -