Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
03 Aug 2015 00:36 - 03 Aug 2015 00:43 #166796 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Το καλο ειναι οτι θα γινει κατι διαφορετικο.Δε θα μεινω στασιμος οπως το ps4 ;)
Θα σου προτρεινα να προετοιμαστεις εσυ καλυτερα γιατι η /ms δεν ειναι sony.Ο,τι λεει ειναι εφικτο να το τηρησει με τετοιο budget κ τεχνογνωσια που διαθετει.
Last edit: 03 Aug 2015 00:43 by Tony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2015 00:53 #166797 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Agent94 wrote: Ρε παιδια γιατι μαλωνετε χωρις λογο.Ειναι λογικο η MS να βγαζει αποκλειστικα και νεες δυνατοτητες γιατι ειναι απο κατω.Παντα ετσι γινεται.Αλλα και η Σονυ δεν μας εχει και γραμμενους.Απλα τα αποκλειστικα της πηγαν ολα για το 2016 ενω η MS εχει 2-3 αυτον τον χειμωνα.Ξαφνικα η Σονυ εγινε η κακια ενω η MS ειναι αυτη που νοιαζεται για τον πελατη.Το ποιος πραγματικα νοιαζεται για τον πελατη φανηκε το 2013 στις δηλωσεις και των 2.Το οτι τωρα το παιζει "καλη" η MS ειναι μπας και πουλησει και οχι επειδη μπηκε το καλο μεσα της.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτα που λες.

More
03 Aug 2015 00:56 #166798 by Tony

fits79 wrote:

Agent94 wrote: Ρε παιδια γιατι μαλωνετε χωρις λογο.Ειναι λογικο η MS να βγαζει αποκλειστικα και νεες δυνατοτητες γιατι ειναι απο κατω.Παντα ετσι γινεται.Αλλα και η Σονυ δεν μας εχει και γραμμενους.Απλα τα αποκλειστικα της πηγαν ολα για το 2016 ενω η MS εχει 2-3 αυτον τον χειμωνα.Ξαφνικα η Σονυ εγινε η κακια ενω η MS ειναι αυτη που νοιαζεται για τον πελατη.Το ποιος πραγματικα νοιαζεται για τον πελατη φανηκε το 2013 στις δηλωσεις και των 2.Το οτι τωρα το παιζει "καλη" η MS ειναι μπας και πουλησει και οχι επειδη μπηκε το καλο μεσα της.

Και επιστρεφουμε στο Ε3 2013 το οποιο πλεον δεν εχει απολυτως καμια βαση να ασχολουμαστε με αυτο πια,αφου τπτ απο αυτα που δηλωσε η ms ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!!!!!

More
03 Aug 2015 00:56 - 03 Aug 2015 04:23 #166799 by Grigoris

tonyler wrote: Προτιμω ενα τετοιου ειδους backwards compatibility απο το να πληρωνω 40ευρα και 60ευρα για remaster.
Αυτο που λες για τα exclusives απλα δε στεκει ωστε να αιτιολογησει τις πωλησεις που γινονται.Δε γινεται ολος ο κοσμος να θεωρει το
Gt 5 καλυτερο απο το forza 5 και το forza horizon 2
Η οτι το killzone ειναι καλυτερο απο το halo
Το order καλυτερο απο το ryse son of rome
To bloodborne ως ενα original παιχνιδι και οχι ξεκαθαρο κλωνο
Το project spark χειροτερο απο το littlebigplanet
To sunset overdrive χειροτερο απο το infamous η απο οποιοδηποτε ratchet n clank
To uncharted καλυτερο απο το gears of war
Αυτες ειναι καποιες απο τις πιο λογικες συγκρισεις που μπορουν να γινουν αναμεσα σε ορισμενα απο τα exclusives.Συμπερασμα:δεν υπαρχει συγκριση .-

Exclusives:xbox
Online :xbox
Multimedia:xbox
Backwards compatiility :xbox
Συνδρομες:xbox
Software:xbox
Καινοτομιες και προοπτικες:xbox
Hardware:ps4
Πωλησεις:ps4
Controller: προτιμω xbox αλλα για να ειμαι δικαιος λεω ισοπαλια
Ολα αυτα ισχυουν το 2015 ,αν και ετσι οπως παμε τα ιδια θα γινουν εντος 2016.Δεν αναφερω τι εγινε το 2013,το 1821,εναν Θερμο Απριλη με ανθισμενες τριανταφυλλιες ωστε να το προβαλω σαν επιχειρημα

Επειδη αρχισες και λες αερολογιες για να μην πω την λεξει απο μ.....

Σε προκαλω να μου πεις ποτε ειπα εγω οτι ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps4 ειναι καλυτερο απο ενα του xbox one?
Αυτο που ειπα ειναι οτι στα αποκλειστικα παιχνιδια ειναι καθαρα θεμα γουστου του καθε ενος τι θα σ' αρεσει και τι οχι.
Απο αυτα που λες αποδυκνιεις περιτρανα οτι δεν διαβαζεις καθολου μα καθολου τι λεω απλα ποσταρεις ετσι για να ποσταρεις.

tonyler wrote: Το καλο ειναι οτι θα γινει κατι διαφορετικο.Δε θα μεινω στασιμος οπως το ps4 ;)
Θα σου προτρεινα να προετοιμαστεις εσυ καλυτερα γιατι η /ms δεν ειναι sony.Ο,τι λεει ειναι εφικτο να το τηρησει με τετοιο budget κ τεχνογνωσια που διαθετει.

Ναι εχεις απολυτο δικιο η ms ειναι ο Θεος και ολοι οι αλλοι απλα ειναι δουλοι τις.

Και οπως ειπε και ο agent97 το ποια εταιρια σκεφτεται τον απλο πελατη της και ποια οχι φανηκε περιτρανα στην E3 2013 και οχι τωρα που τον εχει π.... κατα πολυ σε πωλησεις αρχησε να τα γυριζει ολα κωλοτουμπα(Κινεκτ, always online, δανικα παιχνιδια κ.τ.λ.)

Και δεν πορκειτε να σου απαντησω σε κανενα αλλο σου ποστ που αναφερεται σε εμενα γιατι πολυ απλα δεν εχεις μαθει ακομα να διαβαζεις.

Θα αφησω τον agent94 να σου απανταει μιας και απ' οτι φαινεται οι αποψεις μας συμπίπτουν αρκετα.
Last edit: 03 Aug 2015 04:23 by Grigoris.

More
03 Aug 2015 01:07 - 03 Aug 2015 04:24 #166800 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote:

Και επιστρεφουμε στο Ε3 2013 το οποιο πλεον δεν εχει απολυτως καμια βαση να ασχολουμαστε με αυτο πια,αφου τπτ απο αυτα που δηλωσε η ms ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!!!!!

Ναι γιατι πολυ απλα η ms τον ιπιε κανονικα το τε και γι' αυτο τα γυρισε ολα κωλοτουμπα γιατι αλλιως δεν θα ειχε πουλησει απολυτως τιποτα το xbox one και η sony θα εκανε μονη της παιχνιδι(Οχι οτι τωρα δεν κανει :evil: )

Και επειδη δεν σας συμφαιρει εσας του ms fanboys να αναφερουμε την αποφραδα ημερα της E3 2013 για την ms και το xbox one δεν σημαινει οτι εμεις δεν θα το κανουμε.

Σε αυτη την press conferance η ms εδειξε με το καλυτερο και ποιο διαβοητο τροπο το κατα ποσο υπολογιζει τους πελατες της ή οχι.
Οποτε οτι και να λες τωρα εσυ περι sony και το οτι δεν σκεφτεται τους πελατες της ειναι απλα μπλα μπλα μπλα και τιποτα αλλο γιατι η Ιστορια αλλα εχει δειξει.

Και για να τα λεμε ολα για πες μου απο ποια εταιρια εκλεψε η ms τα 2 παιχνδια δωρο καθε μηνα σε οσους ειναι μελοι στο xbox live gold?

Οπως και η sony απο την αλλη εκλεψε την ms για το party chat που δεν ειχε και προσθεσε στο psn+.
Last edit: 03 Aug 2015 04:24 by Grigoris.

More
03 Aug 2015 01:32 - 03 Aug 2015 01:35 #166802 by Tony
Με αυτο το post σου αποδικνυειες οτι τα ps fanboys ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα της ms .Ετσι το xbox εχει καλυτερο community.
Εσυ κατσε να θυμασε τι εγινε το 2013 και υμνησε την εταιρειαρα σου ενω αυτη σε κοροιδευει.Κοιτα πωλησεις,γραφικα και 2013 .Ο,τι εχει απομεινει απο υπερηφανεια για ενα sony fanboy.Δε με ενδιαφερει καθολου αν ενδιαφερεται η ms για μενα,απο τη στιγμη που τοxbox εχει τετοιες εξελιξεις ενω το ps μενει ολο και πιο πισω ουρλιαζοντας "ειμαι μια απατη φιταγμενη για αφελη ατομα,fanboys και 10χρονα".Παλι καλα να λες που τετοια ατομα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα στην κοινοτητα του χbox.
Φιλαρακι πολυ κρατησε η κουβεντα και επειδη με sony fanboy δε βγαζεις ποτε ακρη,εχω να πω σε ολους να ψαχνεστε γιατι ειναι ντροπη να αποδεχομαστε σαν gamers πωλησεις του ps4 μετα απο την ε3 2015.
Last edit: 03 Aug 2015 01:35 by Tony.

More
03 Aug 2015 01:46 - 03 Aug 2015 04:27 #166804 by Grigoris
Ειπε ο αντικημενικος που εχει και τις δυο κονσολες και ξερει τι προσφερει η καθε κονσολα.
Ναι οτι πιστευεις εσυ ειναι παντα σωστο(Κατι σαν το η ms ειναι ο Θεος και ολοι οι αλλοι δουλοι της) και ολοι οι αλλοι εχουν αδικο που πιστευουν οτι το ps4 κανει αυτα που δεν λεει η ιδια η sony αλλα ενα καρο site/forums γιατι για τις αναλυσεις δεν νομιζω να μιλαει η sony αλλα αλλα ανεξαρτητα site/forum κ.τ.λ. που στη προηγουμενη γενεια κονσολων(Xbox360 vs ps3) υποστηριζαν το xbox360 και λογικο αφου ειχε λιγο καλυτερη καρτα γραφικων απο αυτη του ps3 και γι' αυτο ολα τα multiplatform games βγαινανε καλυτερα σε αυτο παρα στο ps3 ειναι δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εχει γινει τωρα.

Αντε να το πω για ακομα μια φορα γιατι μαλλον ή δεν καταλαβαινεις ή δεν θες να καταλαβεις.

Πως γινεται οπως λες να ειμαι ps4 fanboy και παρολα αυτα να εχω και το xbox one?

ΓΙα εξηγησε μου αυτο σε παρακαλω πολυ.

Επειδη εχω και τις δυο κονσολες και συμπαθω ποιο πολυ το ps4 και μερικους απο τους λογους τους ειπα εδω αυτο με κανει ps4 fanboy?

Να και σε κατι που συμφωνουμε.
Και εγω αρκετα ασχοληθηκα με ενα ms/xbox one fanboy.

Αν λοιπον για εσενα ενα ps4 fanboy εχει και την αντιπαλη κονσολα τοτε δεν μπορω να κανω κατι γι' αυτο.
Last edit: 03 Aug 2015 04:27 by Grigoris.

More
03 Aug 2015 10:12 #166816 by Tony
Με αυτα που λες πολυ δυσκολα μπορει να πιστεψει κανεις οτι εχεις και xbox one, γιατι ανθρωπος που σκαει 400ευρω σε κατι του δειχνει το αναλογο σεβασμο.Δεν το κραζει βρισκοντας για επιχειρηματα χρονολογιες,προιστορια,ποιος νοιαζεται για τον πρελατη,ποιος πουλαει καλυτερα.
Φιλε κλαψε/ουρλιαξε/φωναξε οσο θες.Αυτα που μπορει να κανει η microsoft η sony δεν μπορει να τα κανει.Το ps4 ειναι απλα ενα ps3 βελτιωμενο με καλυτερα γραφικα.Τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.Το xbox one εχει εκτος απο τα γραφικα,πολλα νεα χαρακτηριστικα και για να σε ενημερωσω,απλα γιατι μαλλον δεν το ξερεις,next gen δεν ειναι μονο τα γραφικα.
Και επειδη το να λες οτι εχεις και τα δυο ,εμενα δε μου λεει τιποτα,ειδικα απο τη στιγμη που λες οτο τα εχεις δουλεψει και τα δυο ,βγαζοντας το ps4 καλυτερο και το μονο επιχειρημα που εχεις ειναι τα γραφικα.Μετα πετας και κατι σαλτσουλες για 2013 ,η ms δε νοαιζεται και πωλησεις.

More
03 Aug 2015 10:24 #166819 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Ακούσαμε ανέκδοτα πρωί πρωί.Τι παραπάνω έχει δλδ το xbox Από το ps4?Τα multimedia features που για τους περισσότερους είναι αχρηστα?Εγώ που έχω ασχοληθεί και με τις 2 κονσόλες λέω ότι πάνω κάτω είναι ισαξιες και από εκεί και πέρα είναι προσωπικό γούστο του καθενός ποια θα πάρεις. Είχα 9 μήνες το one και έχω 2 μήνες σχεδόν το ps4.Οπότε ξέρω τι μου γίνεται.

More
03 Aug 2015 10:35 - 03 Aug 2015 11:52 #166821 by G
Replied by G on topic PS4 vs Xbox One
Αναρωτιέμαι γιατί όλη αυτή η κόντρα ρε παιδιά? Προσωπικά δεν είμαι κονσολάκιας καθόλου(για χίλιους δύο λόγους και ένας απο αυτούς είναι και όλος αυτός ο χαμός για το τίποτα) αλλά όλος αυτός ο φανατισμός ps4 vs xbox one, δηλαδή ντάξει, νισάφι... ο καθένας έχει τα γούστα του και με αυτά αποφασίζει τι θα πάρει και θα παίξει. Όταν καταλάβετε πώς κινείται η αγορά και το marketing στις πολυεθνικές εταιρείες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για sony και microsoft θα δείτε ότι σας καροιδέυουν μές στο πρόσωπο, ώστε μαλώνετε γι'αυτές τις δύο. Όσο και παράξενο να σας ακουστεί, στην ουσία δεν ανταγωνίζονται αλλά συνεργάζονται. Πέρισυ η sony "νικήτρια", φέτος η microsoft, του χρόνου η sony, και πάει λέγοντας. Μοιράζονται τις νίκες, όσο σας ακούγεται παράλογο και αυτό ακριβώς συμβαίνει κυρίως σε εταιρείες κολοσσούς.
Όταν βλέπω τέτοιες κόντρες απο fanboys πάντα μου σκάει η παροιμία: "2 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα".
Last edit: 03 Aug 2015 11:52 by Μάνος Γρυπάρης.