Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
02 Aug 2015 15:33 - 03 Aug 2015 01:53 #166749 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

jimerebus wrote: Φαίνεται και από την ψηφοφορία το αποτέλεσμα... Εγω για την όγδοη γενιά δεν πάω με την πλειοψηφία και έχω Xbox
Το αποτέλεσμα βγήκε όχι επειδή το Xbox One δεν έχει specs ισάξια του ps4 ούτε γιατί το ps4 έχει περισσότερα exclusives ούτε επειδή το design είναι μοντέρνο στο PlayStation και όχι στο Xbox. Άλλα επειδή ή Ελλάδα ειναι γεμάτη fanboys της Sony που δεν κατά δέχονται καν να δοκιμάσουν το Xbox. Που σκαρφιζονται όλες αυτές τις δικαιολογίες. Αυτή είναι ή αλήθεια.

υ

Οταν μπαινεις σε site και βλεπεις ως επιχειρημα του ps4 εναντι του xbox οτι εχει καλυτερο κουτι/φαινεται πιο ωραιο και τετοιες βλακιες γινεσαι Τουρκος.Κανει μπαμ οτι τετοια αρθρα ειναι χρηματιδοτημενα απο την εταιρεια η εχουν γραφτει απο fanboys.Δειτε το xbox τι κανει και μετα θα ξεχασετε τι ειναι ps4

Ειχα την ευκαιρια να δουκεψω και το ps4 ενος φιλου για κανα 2ωρο πριν καν αγορασω xbox.
Αυτα θεωρω πως ειναι τα πιο σημαντικα και δυνατα exclusives.Θες να περιμενεις για νεο crash??τα ονειρα δε γινονται παντα πραγματικοτητα και οσο κι αν ποναει crash δεν προκειται να ξαναδουμε.Περιμενεις να παρεις καλο νεο ratchet κ clank μετα το exclusive της Insomniac με τη microsoft???Shadow fall,infamous δεν τα λαμβανω υποψη καν καθως το ενα ειναι καθαρα φτιαγμενο για επιδειξη ισχυος και το αλλο επισης .Και τα δυο ειναι μετριοτατα.Τα pc δε νομιζω να χωρανε σε αυτη τη συζητηση.Ημαχη ειναι ps4 vs XO.Δε νομιζω ολοι οι gamers να εχουν αρκετα λευτα να εχουν και ps4 και next gen pc.Με αυτο ομωε που λες αναιρεις και το πλεονεκτημα της sony για περισσοτερα indies αφου πολλα απο αυτα υπαρχουν και σε pc.

Ξεκολατε με τα fps ,resolution κι ολες αυτες τις μπουρδες απο τη στιγμη που εχετε κονσολα.Τα pc ετρεχαν 1080p το 2008 και ηδη μπορουν να τρεχουν 4k.Το gaming δεν ειναι γραφικα ,ειναι εμπειρια.Νικητης αυτης της γενιας ειναι το ps4 καθαρα λογω των λαθων marketing της microsoft στο λανσαρισμα.Προσωπικα (το εχω ξαναπει)με χαροποιει που η ms εκανε λαθη.Τωρα θα ξεσκιστει να κανει τις πωλησεις που θελει κανοντας τρομερες κινησεις(backwards compatibility,δυνατα exclusives,crossplatform,ID κλπ)
Και εγω φιλε μου πιστευω πως θα γινω fanboy με ολα αυτα που γινονται.Το xbox ειναι τρομερο και γινεται ολο καλυτερο ενω η sony με μια E3 για γελια(προσωπικα η Ε3 ηταν καθοριστικη για το τι θα παρω) ± την απουσια της στη gamescom αποδεικνύει οτι τα φορτωσε στον κοκορα.Τωρα οτι δουλευει σε TLOUS 2,νεο gow το ξερουμε αλλα ποτε θα το βγαλει ??
Last edit: 03 Aug 2015 01:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2015 15:41 - 03 Aug 2015 04:09 #166750 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Και σου ξανατονιζω γινεσαι fanboy ισως αθελα σου και χωρις να εχεις δει το αντιπαλο στρατοπεδο απο κοντα.

Και να σε διαψευσω για ακομα μια φορα μιας και εσυ μιλας μονο για Ελλαδα εγω να σου μιλησω για ολο το κοσμο.
Πες μου λοιπον σε παρακαλω πολυ αφου οπως λες στην Ελλαδα ειμασταν παντα υπερ της sony και δεν διαφωνω σε αυτο πως γινεται το ps4 να εχει σχεδον τις διπλασιες παγκόσμιες πωλησεις απ' οτι το xbox one???

Οριστε και μερικα site που αποδεικνύουν ακριβως αυτο.
Site 1
Site 2
Site 3

να και ενα βιντεακι:

Και σου ξανατονιζω οτι εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια οπως εσυ.
Last edit: 03 Aug 2015 04:09 by Grigoris.

More
02 Aug 2015 15:49 #166751 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εδώ πουλάει στην Αμερική το ps4.Και ακόμα και τώρα μετά την Ε3 πάλι το ps4 πουλάει περισσότερο παρόλο που δεν ανακοίνωσε τίποτα τρομερά αποκλειστικά για το φθινόπωρο.

More
02 Aug 2015 15:59 #166752 by Tony
To xbox ειναι καλυτερο
To ps4 πουλαει καλυτερα.
Ο λογος?
Marketing
Τελος

More
02 Aug 2015 16:00 #166753 by Grigoris

Agent94 wrote: Εδώ πουλάει στην Αμερική το ps4.Και ακόμα και τώρα μετά την Ε3 πάλι το ps4 πουλάει περισσότερο παρόλο που δεν ανακοίνωσε τίποτα τρομερά αποκλειστικά για το φθινόπωρο.

Πολυ σωστος ο φιλος απο τη στιγμη που πουλαει στην Αμερικη που παντα ηταν υπερ της ms μιας και αμερικανικη εταιρια απο εκει να καταλαβεις.....

More
02 Aug 2015 16:06 - 03 Aug 2015 04:12 #166754 by Grigoris

tonyler wrote: To xbox ειναι καλυτερο
To ps4 πουλαει καλυτερα.
Ο λογος?
Marketing
Τελος

Κανεις τεραστιο μεγα λαθος
Ενα θα σου πω ο λογος ειναι Ε3 2013 και στην ουσια η αυτοκτονια της ms με τις μλκισμενες ανακοινώσεις που εκανε τοτε.

Και απλα η sony πατησε πανω σε αυτες και εκανε οτι εκανε.
Αυτο δεν ειναι αλλωστε ο θεμιτος ανταγωνισμος?

Και μην ξεχναμε ετσι σαν gamers εμας μας συμφαιρει οσο δεν παει να τρωγονται και να υπαρχει θεμιτως ανταγωνισμος αναμεσα στις εταιριες και αυτο γιατι στο τελος μονο εμεις ειμαστε οι επωφελουμενοι.

Θελεις να σου φερω καποια παραδειγματα?
Να σου πω
Αν λοιπον δεις την E3 2013 της microsoft για το xbox one να σου θυμησω τι ειχε ανακοινωσει τοτε

01. Η κονσολα θα πρεπει να συνδεθει εστω και για 1 δευτερολεπτο ανα 24 ωρες στο ιντερνετ για να μπορει να δουλεψει ακομα και ofline
02. Δεν θα μπορεις να δινεις το παιχνιδι που εσυ εχεις παιξει σε ενα φιλο σου αν δεν τον εχεις στην friend list σου και στην friend list σου να τον εχεις μπορεις να δωσεις ενα παιχνιδι μεχρι σε 10 ατομα μετα δεν θα μπορει να το παιξει.
03. Η κονσολα δεν θα δουλευει / πωλειτε χωρις το κινεκτ2
04. Η κονσολα δεν μπορει να παιξει παιχνιδια της προηγουμενη κονσολας xbox360.

Και λογο του ανταγωνισμου που λεγαμε και επειδη το xbox one δεν πηγαινε και συνεχιζει να μην πηγαινει καλα σε παγκοσμιες οχι μονο ελληνικες πωλησεις παγκοσμιως ποιο ηταν το αποτελεσμα?????

Να ακυρωθουν ολες οι ανακοινωσεις που ειχαν γινει στην E3 2013 και την εκραξε ολος ο κοσμος παντα παγκοσμιως.

Επομενως ακομα επιμενεις λοιπον οτι η ms ειναι καλυτερη κονσολα και οτι δεν εισαι ms fanboy?????????
Last edit: 03 Aug 2015 04:12 by Grigoris.

More
02 Aug 2015 16:17 - 02 Aug 2015 16:21 #166755 by Tony
Βρισκομαστε στο 2015 οπου ολα αυτα που λες δεν ισχυουν.Το xbox δεν εκανε καλες πωλησεις το 2013 κ το 2014 λογω αυτων των ανακοινωσεων,αλλα το 2015 οπου ολα αυτα δεν ισχυουν και εχει ανακοινωθει backward compatibility,crossplatform και ενα σωρο exclusivαρες ειναι δειγμα αφελειας να λες οτι το 2015 το xbox ειναι χειροτερο λογω κακων χαρακτηριστικων το 2013 απο τα οποια κανενα δεν υπαρχει πια.
Δεν ημουν fanboy και ποτε δε θα γινω ,ετσι οπως υποστηριζα ps3 τωρα υποστηριζω xbox .Βλεπω αντικειμενικα τα ΠΑΝΤΑ και κρινω αναλογα.Οι πωλησεις ps4 μετα την Ε3 ειναι αδικαιολογητες.Ο κοσμος θελει καθαρα ps4 επειδη εχει κανει περισσοτερες πωλησεις και νιωθει πιο ασφαλης.Βεβαια τι θα κανει ο καθενας το 400ευρω δεν ειναι δικη μου υποθεση,αλλα 400 ευρω ειναι 400 ευρω και πρεπει να αξιποιηθουν οσο καλυτερα γινεται.
Last edit: 02 Aug 2015 16:21 by Tony.

More
02 Aug 2015 16:22 #166756 by Panagiotis
Για να κρινεις και τις 2 πρεπει να τις εχεις και να εχεις ασχοληθει λιγο καιρο με αυτες.Το να τις παιξεις σε μαγαζι ή σε κανα φιλο για λιγα λεπτα δεν λεει κατι.Εγω προσωπικα θεωρω οτι και οι 2 σου προσφερουν ισαξια εμπειρια αν και το ps4 λογο των γραφικων σου προσφερει και λιγο καλυτερη.Ειναι το κερασακι στην τουρτα.Παντως οπως ειπα και πριν απο ακπκλειστικα το xbox νικαει μεχρι στιγμης γιατι ολα τα αποκλειστικα της Σονυ ειναι για το 2016.Γενικα προτιμω τα αποκλειστικα της Sony.Το μονο που ζηλευω απο την MS ειναι το Halo.Τα χειριστηρια πανω κατω ειναι πολυ καλα και τα 2 και απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου.

More
02 Aug 2015 16:30 - 02 Aug 2015 16:31 #166758 by Tony
Θελω να μου πεις τι ειναι τοσο περιπλοκο στο ps4 ωστε να χρειαζομαι πανω απο 2 ωρες ωστε να καταλαβω τι γινεται.Παιδες απο γραφικα δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα.Επαιξα warframe και μου φανηκε λιγο καλυτερο στο XO λογω πιο ζωντανων χρωματων.
Last edit: 02 Aug 2015 16:31 by Tony.

More
02 Aug 2015 17:33 #166763 by Panagiotis
Μηπως γιατι εχει ιδια αναλυση το warframe?Πανε δοκιμασε κανα witcher 3,batman κλπ..Εκει θα δεις διαφορα.1080p vs 900p.