tonyler wrote: Βρισκομαστε στο 2015 οπου ολα αυτα που λες δεν ισχυουν.Το xbox δεν εκανε καλες πωλησεις το 2013 κ το 2014 λογω αυτων των ανακοινωσεων,αλλα το 2015 οπου ολα αυτα δεν ισχυουν και εχει ανακοινωθει backward compatibility,crossplatform και ενα σωρο exclusivαρες ειναι δειγμα αφελειας να λες οτι το 2015 το xbox ειναι χειροτερο λογω κακων χαρακτηριστικων το 2013 απο τα οποια κανενα δεν υπαρχει πια.
Δεν ημουν fanboy και ποτε δε θα γινω ,ετσι οπως υποστηριζα ps3 τωρα υποστηριζω xbox .Βλεπω αντικειμενικα τα ΠΑΝΤΑ και κρινω αναλογα.Οι πωλησεις ps4 μετα την Ε3 ειναι αδικαιολογητες.Ο κοσμος θελει καθαρα ps4 επειδη εχει κανει περισσοτερες πωλησεις και νιωθει πιο ασφαλης.Βεβαια τι θα κανει ο καθενας το 400ευρω δεν ειναι δικη μου υποθεση,αλλα 400 ευρω ειναι 400 ευρω και πρεπει να αξιποιηθουν οσο καλυτερα γινεται.
Απο αυτα που λες φαινετε αν εισαι ή οχι fanboy, ειδικα απο τη στιγμη που στο ξαναλεω για 3 φορα κρινεις κατι που δεν εχεις δουλεψει ποτε σου.
Κατι που ειναι τεραστιο λαθος απο πλευρας σου.
Και στο ξαναλεω σου μιλαω γιατι εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια οπως εσυ.
Δηλαδη ξερω τα συν και μειον της καθε κονσολας.
Οπως π.χ. γιατι τα περισσοτερα multiplatform games εχουν μεγαλυτερη native αναλυση & fps στο ps4 παρα στο xbox one?
Και γι' αυτο το μαρκετινγ της sony φταιει?
Για κατσε λοιπον λιγο και σκεψου για ποιο λογο αφου οπως λες δεν το ps4 εχει λιγοτερα αποκλειστικα παιχνιδια απο το xbox one το ps4 πουλαει σαν τρελο σε ολο το κοσμο.
Γιατι πολυ απλα τα αποκλειστικα της καθε κονσολας ειναι τρομερα μα τρομερα λιγοτερα σε σχεση με τα multiplatform games και επειδη οπως προειπα σχεδον ολα τα multiplatform games δειχνουν καλυτερα στο ps4 παρα στο xbox one.
Οριστε και η
απόδειξη
.
tonyler wrote: Και παλι φιλε μου οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
Το ps4 εχει καλυτερο hardware ,το xbox καλυτερο software.
Και επειδη το xbox εχει καλυτερο software μπορει να χειριζεται καλυτερα το hardware του.Η sony εχει καλυτερο hardware το οποιο δεν μπορει να εκμεταλλευτει πληρως λογω χειροτερου software,αφου της λυπει η τεχνογνωσια!!!και το ξαναλεω,το xbox εχει μια χαρα γραφικα,το ps4 οριακα καλυτερα αλλα με λιγοτερο ζωντανα-ρεαλιστικα χρωματα.Μεγαλο λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα στις κονσολες,αν κι εδω η sony υπερτερει ελαχιστα.
Οσο και καλυτερο software οπως λες να εχει η ms αν το hardware δεν αντεχει να δειξει περισσοτερα στην οθονη δεν πα να κανει παπαδες η ms και οι developers του καθε παιχνιδιου δεν προκειτε να τα δειξει.
Και γιατι ειναι λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα και τα τεχνικα χαρακτηστηρικα της καθε κονσολας?
Μηπως επειδη σε αυτο τον τομεα το xbox one χανει και γι' αυτο δεν σε συμφαιρει να τα συγκρινουμε?
Απο τη στιγμη που συγκρινεις κατι το συγκρινεις σε ολα τα επιπεδα και οχι σε οτι σε συμφέρει ετσι.
Ειναι ακριβως για τον ιδιο λογο που ενα gaming-pc των 1000 ευρω ειναι καλυτερο απο ενα των 500 ευρω.
Αν τωρα δεν μπορεις να καταλαβεις για ποιο λογο το ps4 εχει αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων και οχι μονο απο το xbox one δεν μπορω να κανω κατι γι' αυτο.
Και επειδη ο τροπος που μιλας και μας φερνεις τα επιχεηρηματα σου μονο σαν ενα ms/xbox one fanboy μπορει να χαρακτηριστει εγω δεν ξανα ασχολουμε με εσενα.