Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
02 Aug 2015 19:17 #166766 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Και παλι φιλε μου οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
Το ps4 εχει καλυτερο hardware ,το xbox καλυτερο software.
Και επειδη το xbox εχει καλυτερο software μπορει να χειριζεται καλυτερα το hardware του.Η sony εχει καλυτερο hardware το οποιο δεν μπορει να εκμεταλλευτει πληρως λογω χειροτερου software,αφου της λυπει η τεχνογνωσια!!!και το ξαναλεω,το xbox εχει μια χαρα γραφικα,το ps4 οριακα καλυτερα αλλα με λιγοτερο ζωντανα-ρεαλιστικα χρωματα.Μεγαλο λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα στις κονσολες,αν κι εδω η sony υπερτερει ελαχιστα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2015 20:25 - 03 Aug 2015 04:16 #166767 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: Βρισκομαστε στο 2015 οπου ολα αυτα που λες δεν ισχυουν.Το xbox δεν εκανε καλες πωλησεις το 2013 κ το 2014 λογω αυτων των ανακοινωσεων,αλλα το 2015 οπου ολα αυτα δεν ισχυουν και εχει ανακοινωθει backward compatibility,crossplatform και ενα σωρο exclusivαρες ειναι δειγμα αφελειας να λες οτι το 2015 το xbox ειναι χειροτερο λογω κακων χαρακτηριστικων το 2013 απο τα οποια κανενα δεν υπαρχει πια.
Δεν ημουν fanboy και ποτε δε θα γινω ,ετσι οπως υποστηριζα ps3 τωρα υποστηριζω xbox .Βλεπω αντικειμενικα τα ΠΑΝΤΑ και κρινω αναλογα.Οι πωλησεις ps4 μετα την Ε3 ειναι αδικαιολογητες.Ο κοσμος θελει καθαρα ps4 επειδη εχει κανει περισσοτερες πωλησεις και νιωθει πιο ασφαλης.Βεβαια τι θα κανει ο καθενας το 400ευρω δεν ειναι δικη μου υποθεση,αλλα 400 ευρω ειναι 400 ευρω και πρεπει να αξιποιηθουν οσο καλυτερα γινεται.

Απο αυτα που λες φαινετε αν εισαι ή οχι fanboy, ειδικα απο τη στιγμη που στο ξαναλεω για 3 φορα κρινεις κατι που δεν εχεις δουλεψει ποτε σου.

Κατι που ειναι τεραστιο λαθος απο πλευρας σου.

Και στο ξαναλεω σου μιλαω γιατι εχω και τις δυο κονσολες και οχι μονο τη μια οπως εσυ.
Δηλαδη ξερω τα συν και μειον της καθε κονσολας.
Οπως π.χ. γιατι τα περισσοτερα multiplatform games εχουν μεγαλυτερη native αναλυση & fps στο ps4 παρα στο xbox one?
Και γι' αυτο το μαρκετινγ της sony φταιει?

Για κατσε λοιπον λιγο και σκεψου για ποιο λογο αφου οπως λες δεν το ps4 εχει λιγοτερα αποκλειστικα παιχνιδια απο το xbox one το ps4 πουλαει σαν τρελο σε ολο το κοσμο.

Γιατι πολυ απλα τα αποκλειστικα της καθε κονσολας ειναι τρομερα μα τρομερα λιγοτερα σε σχεση με τα multiplatform games και επειδη οπως προειπα σχεδον ολα τα multiplatform games δειχνουν καλυτερα στο ps4 παρα στο xbox one.
Οριστε και η απόδειξη .

tonyler wrote: Και παλι φιλε μου οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
Το ps4 εχει καλυτερο hardware ,το xbox καλυτερο software.
Και επειδη το xbox εχει καλυτερο software μπορει να χειριζεται καλυτερα το hardware του.Η sony εχει καλυτερο hardware το οποιο δεν μπορει να εκμεταλλευτει πληρως λογω χειροτερου software,αφου της λυπει η τεχνογνωσια!!!και το ξαναλεω,το xbox εχει μια χαρα γραφικα,το ps4 οριακα καλυτερα αλλα με λιγοτερο ζωντανα-ρεαλιστικα χρωματα.Μεγαλο λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα στις κονσολες,αν κι εδω η sony υπερτερει ελαχιστα.

Οσο και καλυτερο software οπως λες να εχει η ms αν το hardware δεν αντεχει να δειξει περισσοτερα στην οθονη δεν πα να κανει παπαδες η ms και οι developers του καθε παιχνιδιου δεν προκειτε να τα δειξει.
Και γιατι ειναι λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα και τα τεχνικα χαρακτηστηρικα της καθε κονσολας?
Μηπως επειδη σε αυτο τον τομεα το xbox one χανει και γι' αυτο δεν σε συμφαιρει να τα συγκρινουμε?
Απο τη στιγμη που συγκρινεις κατι το συγκρινεις σε ολα τα επιπεδα και οχι σε οτι σε συμφέρει ετσι.

Ειναι ακριβως για τον ιδιο λογο που ενα gaming-pc των 1000 ευρω ειναι καλυτερο απο ενα των 500 ευρω.
Αν τωρα δεν μπορεις να καταλαβεις για ποιο λογο το ps4 εχει αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων και οχι μονο απο το xbox one δεν μπορω να κανω κατι γι' αυτο.

Και επειδη ο τροπος που μιλας και μας φερνεις τα επιχεηρηματα σου μονο σαν ενα ms/xbox one fanboy μπορει να χαρακτηριστει εγω δεν ξανα ασχολουμε με εσενα.
Last edit: 03 Aug 2015 04:16 by Grigoris.

More
02 Aug 2015 20:53 #166770 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Ανεφερα οτι εχω δουλεψει το ps4 τουλαχιστον για 2 ωρες πριν καν παρω xbox.
O,τι λεω ειναι τεκμηριωμενο και γι αυτο αποδικνυω οτι δεν ειμαι fanboy.
Απο την αλλη ομως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχεις και τις δυο κονσολες εσυ,μιας και δινεις την αισθηση οτι εισαι κατι περισσοτερο απο sony fanboy.Το μονο επιχειρημα σου ειναι η αναλυση μιας και ειναι το μονο πλεονεκτημα του ps4,το οποιο ομως δεν προκειται για καποιο ορθο επιχειρημα ωστε καποιος να αγορασει μια κονσολα.Αν ηταν ετσι οπως τα λες,ολοι οσοι εχουμε κονσολες ειμαστε βλακες,αφου δεν υπαρχουν τρομερα exclusives( kι ομως υπαρχουν).Τοτε γιατι να μην επιλεξουμε ενα pc που ειναι ακομη πιο δυνατο απο το ps4 με 500ευρω??
Ειναι λογικο τα exclusives να ειναι λιγοτερα απο τα multiplatform.
Και το online του xbox ειναι πολυ καλυτερο του ps και οχι πανω κατω τα ιδια
300.000 servers η ms ,30.000 η sony.

More
02 Aug 2015 21:31 - 02 Aug 2015 21:33 #166772 by tsakos
Replied by tsakos on topic PS4 vs Xbox One
:P
εγώ θεωρώ ότι καλύτερη κονσόλα είναι το wii u γιατί έχει τα πιο γλυκούλια παιχνίδια αλλά αφού δεν υπάρχει ως επιλογή θα ψηφίσω xbox one
Last edit: 02 Aug 2015 21:33 by tsakos.

More
02 Aug 2015 21:42 - 03 Aug 2015 04:17 #166773 by Grigoris

tonyler wrote: Ανεφερα οτι εχω δουλεψει το ps4 τουλαχιστον για 2 ωρες πριν καν παρω xbox.
O,τι λεω ειναι τεκμηριωμενο και γι αυτο αποδικνυω οτι δεν ειμαι fanboy.
Απο την αλλη ομως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχεις και τις δυο κονσολες εσυ,μιας και δινεις την αισθηση οτι εισαι κατι περισσοτερο απο sony fanboy.Το μονο επιχειρημα σου ειναι η αναλυση μιας και ειναι το μονο πλεονεκτημα του ps4,το οποιο ομως δεν προκειται για καποιο ορθο επιχειρημα ωστε καποιος να αγορασει μια κονσολα.Αν ηταν ετσι οπως τα λες,ολοι οσοι εχουμε κονσολες ειμαστε βλακες,αφου δεν υπαρχουν τρομερα exclusives( kι ομως υπαρχουν).Τοτε γιατι να μην επιλεξουμε ενα pc που ειναι ακομη πιο δυνατο απο το ps4 με 500ευρω??
Ειναι λογικο τα exclusives να ειναι λιγοτερα απο τα multiplatform.
Και το online του xbox ειναι πολυ καλυτερο του ps και οχι πανω κατω τα ιδια
300.000 servers η ms ,30.000 η sony.

Εγω δεν σου ειπα οτι το online του xbox one δεν ειναι λιγο καλυτερο απ' το online του ps4 αλλα μην ξεκινησουμε για ποιο λογο το pc gaming δεν λεει γιατι θα μακρυγωρησουμε και δεν λεει.
Ενα παραδειγμα θα σου πω μονο οτι μετα απο 2 χρονια θα μπορεις να παιζεις ολα τα pc games χωρις να χρειαστει να αλλαξεις κατι(Καρτα γραφικων, μνημες, επεξεργαστη κ.τ.λ.)?

Οσο τωρα αφορα τα αλλα που λες για πες μου τι ακριβως εννοεις?
Και αν δεν ειναι ορθο επιχειρημα να εχουν τα περισσοτερα αν οχι ολα τα multiplatform games καλυτερη αναλυση και fps στο ps4 εναντι του xbox one τοτε για ποιο λογο αγοραζουμε τις νεες κονσολες και δεν παμε να παρουμε ενα playstation2?
Με τη λογικη αυτη που λες σου απανταω οτι και το ps2 μια χαρα γραφικα και αναλυση εχει μπορει να μην εχει με τη καμια 1920x1080p αλλα και τι με αυτο?

Παιζε εσυ τα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες σε χαμηλοτερες αναλυσεις και fps στο xbox one σου και ασε μας εμας να τα παιζουμε στο ps4 με μεγαλυτερη αναλυση και fps.

Και μαλλον ξεχασαμε τις παγκοσμιες πωλησεις(Ισως γιατι δεν μας συμφαιρει να τις θυμομαστε ετσι).

Και για να το παω απο αλλη οπτικη γωνια.
Εισαι μια εταιρια κατασκευης παιχνιδιων που θα προτιμήσεις να βγαλεις το παιχνιδι σου(Αν μπορουσες να το βγαλεις μονο σε μια πλατφορμα) σε μια κονσολα που εχει πουλησει 23.8 εκατομυρια ή σε μια κονσολα που εχει πουλησει 13.1 εκατομυρια παγκοσμιως(Μην το ξεχναμε) ?

Και εδω το θεμα με εσενα ληγει απο εμενα γιατι οπως προειπα με ενα ατομο που εχει ασχοληθει μονο 2 ωρες με το ps4 και δεν εχει σφαιρικη αποψη δεν μιλαω.

Και στο τελος πιστευε οτι θελεις για το αν εχω ή οχι και τις δυο κονσολες ποσος με ενδιαφερει.
Last edit: 03 Aug 2015 04:17 by Grigoris.

More
02 Aug 2015 21:53 #166775 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
25.3 ειναι για το ps4 και 13.1-13.8 για το one.Παντως εκτος απο το online και τις multimedia χρησεις(που τις θεωρω ασημαντες) δεν βλεπω να υπερτερει σε κατι αλλο το one.

More
02 Aug 2015 21:59 #166776 by Grigoris
Εγω εβαλα απλα τα νουμερα απο το site που εχω δωσει λινκ.

More
02 Aug 2015 22:12 #166778 by Κατερίνα Μαρίνου
Και οι 2 κονσολες καλες ειναι. Τωρα μικροδιαφορες του στυλ 10 πιξελ παραπανω αναλυση η 10 games περισσοτερα στην συλλογη ειναι αμελητεα. Αν καποιος διαθετει 50' tv τοτε μπορει να τα δει καλυτερα αλλα το πλειστον που παιζει σε μικρες tv ενδιαφερεται μονο για τα ποιοτικα games. ;)

More
02 Aug 2015 22:20 - 02 Aug 2015 22:21 #166779 by Grigoris
Εγω προσωπικα ολες τις κονσολες που εχω τωρα(Xbox360, xbox one & ps4) τις εχω συνδεσει σε μια Samsung ue48h6400(48 Ιντσων τηλεοραση) και πιστεψε με σε καποια παιχνιδια φαινετε διαφορα.
Last edit: 02 Aug 2015 22:21 by Grigoris.

More
02 Aug 2015 22:36 - 02 Aug 2015 22:47 #166780 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν υπάρχει καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα γραφικά των 2 κονσολών, όλη η Γη το ξέρει. Το vgchartz φυσικά και δεν αποτελεί έγκυρη πηγή ενημέρωσης αλλά προφανώς και το PS4 έχει πουλήσει πιο πολλά από το Xbox One κάτι που έχει ακριβώς 0 σημασία όσον αφορά το ποια είναι καλύτερη κονσόλα. Από πότε η γνώμη του κοινού σημαίνει ότι κάτι είναι καλύτερο; Η στατιστική λέει πως είναι προτιμητέο όχι καλύτερο.
Last edit: 02 Aug 2015 22:47 by Γιάννης Πετρόχειλος.