Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
21 Jun 2015 01:49 #163036 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ, καθαρά PC gamer, θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η διαμάχη. Πιστεύω ότι οι προτιμήσεις στις κονσόλες είναι θέμα γούστου. Αν σε κάποιον άρεσει περισσότερο παιχνίδια όπως π.χ. το Uncharted, ας πάρει PS4, αν όμως του αρέσουν FPS, όπως π.χ. το Halo, ας πάρει Xbox. Τα παραδείγματα είναι τυχαία και δε θέλω να υπονοήσω ότι οι κονσόλες επικεντρώνονται γύρω από αυτά τα παιχνίδια. Εγώ και να είχα την οικονομική δυνατότητα, δε θα έβαζα τον εαυτό μου να διαλέξει, γιατί όποια κονσόλα και να πάρεις πάντα θα έχει κάτι καλύτερο και κάτι χειρότερο σε σχέση με την άλλη. Πρέπει να αφήσουμε τις κόντρες στην άκρη, δε μας ωφελούν(κι ας γράφω κι εγώ, αραιά και που, κανά PCmasterRace).

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2015 02:36 #163039 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εδώ Ελλάδα πάντως το 90% έχει playstation. Και νομίζω ότι αυτό αποτελεί ίσως και έναν ακόμα λόγο (ως τελευταίος) .Με τη, έννοια ότι μπορείς να βρίσκεις πιο εύκολα μεταχειρισμένα παιχνίδια κλπ

More
28 Jun 2015 17:34 - 28 Jun 2015 17:34 #163495 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Γιατι αραγε ακομα ενα νεο παιχνιδι ειναι λιγο καλυτερο(Ειδικα στα fps) στο ps4 εναντι του xbox one?

Το εχουμε χιλιοπει το ps4 εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων απο αυτη του xbox one επομενως ειναι αυτονοητο οτι σχεδον ολα τα multi-platform games θα ειναι καλυτερα στο ps4 εναντι του xbox one αρκει να κανουν καλη δουλεια οι developers και να μην κανουν απλα μια αρπαχτη(Π.χ. batman arkham knight στο pc)
Last edit: 28 Jun 2015 17:34 by Grigoris.

More
28 Jun 2015 21:13 - 28 Jun 2015 21:16 #163500 by Panagiotis

fits79 wrote: Γιατι αραγε ακομα ενα νεο παιχνιδι ειναι λιγο καλυτερο(Ειδικα στα fps) στο ps4 εναντι του xbox one?

Το εχουμε χιλιοπει το ps4 εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων απο αυτη του xbox one επομενως ειναι αυτονοητο οτι σχεδον ολα τα multi-platform games θα ειναι καλυτερα στο ps4 εναντι του xbox one αρκει να κανουν καλη δουλεια οι developers και να μην κανουν απλα μια αρπαχτη(Π.χ. batman arkham knight στο pc)

Συμφωνω αλλα πρωτα καποιος πρεπει να δει τα αποκλειστικα.Δηλαδη δεν αξιζει να μην παιξει halo ή gears επειδη το xbox βγαζει 900p στα multiplatforms.Προσωπικα παιζω περισσοτερο multiplatforms και για αυτο πηρα ps4.Απο το one μονο το halo μου αρεζε αλλα για ενα παιχνιδι στα 3 χρονια(καθε τοσο περιπου βγαζουν νεο halo) δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Επισης στο youtube δεν καταλαβαινεις μεγαλη διαφορα.Πρεπει να το παιξεις απο κοντα.Το εχω δοκιμασει και ναι εχουν αισθητη διαφορα τα 900p με τα 1080p.
Last edit: 28 Jun 2015 21:16 by Panagiotis .

More
28 Jun 2015 21:36 - 28 Jun 2015 21:39 #163505 by Grigoris
Μα εννοειτε οτι καθε αποκλειστικό παιχνιδι σε οποιαδηποτε κονσολα και να βγαινει θα ειναι απιθανο/απιστευτο.

Αλλο να βγαζεις ενα παιχνιδι για μια πλατφορμα και αλλο να το βγαζεις για 2 ή παραπανω πλατφορμες.

Μα το θεμα δεν ειναι να ειναι τα αποκλειστικα παιχνιδια της καθε κονσολας τρομερα(Που θα ειναι) αλλα να ειναι τα παιχνιδια που βγαινουν σε ολες τρομερα ή αν οχι τρομερα απλα πολυ καλα.

Οσο αυτο που λες για το οτι δεν βλεπεις την διαφορα στα youtube videos συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι αν δεν δεις την καθε κονσολα και το καθε παιχνιδι απο κοντα οτιδηποτε βιντεο και να δεις πιστευω θα απεχει απο την πραγματικοτητα.
Last edit: 28 Jun 2015 21:39 by Grigoris.

More
28 Jun 2015 22:12 #163510 by Panagiotis

Το μονο βιντεακι που βλεπεις τη διαφορα μεταξυ 900p και 1080p.Αρκει να το βαλεις 1080p γιατι αλλιως δεν φαινεται.Οποτε φαντασου τι διαφορα που θα εχει αν το παιξεις απο κοντα.

More
30 Jun 2015 22:52 - 01 Jul 2015 19:32 #163633 by Αγγελος Φαντασια
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.
Last edit: 01 Jul 2015 19:32 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Jul 2015 00:06 - 01 Jul 2015 19:32 #163638 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.

Δεν λεμε τπτ γιατι αυτο που λες δεν ισχυει.
The following user(s) said Thank You: geo papailias

More
01 Jul 2015 05:55 - 01 Jul 2015 19:32 #163648 by Grigoris

angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.

Καλο ειναι οταν αγοραζεις ενα μηχανημα να ψαχνεις λιγο τα settings του και να μην το ΚΡΙΝΕΙΣ χωρις να το εχεις ψαξει καν.

Τι εννοω με αυτο:
οτι με το που πηρες λοιπον το ps4 δεν εψαξες καθολου μα καθολου τα settings του ωστε να δεις αν εχει καποια που μπορει να βοηθησουν την τηλεοραση σου(Hd θελω να πιστευω) να δειχνει καλυτερη εικονα απο τις default ρυθμησεις(settings).

Και εξηγω:
Κοιταξες καθολου τις παρακατω ρυθμισεις:
settings -> sound and screen -> video output settings -> resolution 1080p(Ή automatic για να βρει μονο του το καλυτερο για την τηλεοραση που το εχεις συνδεσει)
settings -> sound and screen -> video output settings -> rgb range -> full(Στο automatic που ειναι απο την αρχη συνηθως δεν δειχνει σωστα και πλουσια χρωματα και ισως τα βλεπεις λιγο θολα(Παντα αναλογα την τηλεοραση σου ετσι))
settings -> sound and screen -> video output settings -> deep colour output -> automatic(Απο την αρχη ειναι στο off)

Σου εδωσα ενα πολυ μικρο παραδειγμα για το ποιες ρυθμίσεις ειναι προτημοτερο να εχεις στο ps4 παντα αναλογα την τηλεοραση που το συνδεεις ετσι.

Προς το παρον αυτες θυμαμαι.
Αν το ψαξω ισως βρω κι αλλες

More
01 Jul 2015 11:01 - 01 Jul 2015 19:32 #163650 by Panagiotis

Μηπως εννοεις το contrast?Γιατι το να μας λες οτι τα upscale 1080p ειναι πιο καθαρα απο τα native 1080p δεν στεκει.Για δες το βιντεακι με το the witcher 3 στην αρχη που δειχνει το τοπιο και πες μου πιο ειναι πιο θολο.