angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.
Καλο ειναι οταν αγοραζεις ενα μηχανημα να
ψαχνεις λιγο τα settings του και να μην το ΚΡΙΝΕΙΣ χωρις να το εχεις ψαξει καν.
Τι εννοω με αυτο:
οτι με το που πηρες λοιπον το ps4 δεν εψαξες καθολου μα καθολου τα settings του ωστε να δεις αν εχει καποια που μπορει να βοηθησουν την τηλεοραση σου(Hd θελω να πιστευω) να δειχνει καλυτερη εικονα απο τις default ρυθμησεις(settings).
Και εξηγω:
Κοιταξες καθολου τις παρακατω ρυθμισεις:
settings -> sound and screen -> video output settings -> resolution 1080p(Ή automatic για να βρει μονο του το καλυτερο για την τηλεοραση που το εχεις συνδεσει)
settings -> sound and screen -> video output settings -> rgb range -> full(Στο automatic που ειναι απο την αρχη συνηθως δεν δειχνει σωστα και πλουσια χρωματα και ισως τα βλεπεις λιγο θολα(Παντα αναλογα την τηλεοραση σου ετσι))
settings -> sound and screen -> video output settings -> deep colour output -> automatic(Απο την αρχη ειναι στο off)
Σου εδωσα ενα πολυ μικρο παραδειγμα για το ποιες ρυθμίσεις ειναι προτημοτερο να εχεις στο ps4 παντα αναλογα την τηλεοραση που το συνδεεις ετσι.
Προς το παρον αυτες θυμαμαι.
Αν το ψαξω ισως βρω κι αλλες