Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
20 Mar 2014 20:14 #142168 by Κωνσταντίνος Μακρής
PS4 γιατί έχει καλύτερα exclusive και είναι απο την λατρεμένη sony!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2014 20:35 #142171 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic PS4 vs Xbox One
PS4 γιατί μέχρι στιγμής από xbox δεν έχω πάρει κονσόλα είχα επηρεαστεί πιο πολύ στο Playstation αλλά δεν είμαι hater του xbox.

More
29 Jul 2014 11:38 #147187 by Αντώνης Καλογερής
Και εγώ Ps4 θα πω,επειδή είμαι με το μέρος της Sony,όχι πως δεν θα αγόραζα και το Xbox-One βέβαια.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
29 Jul 2014 12:54 #147199 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τη Μicrosoft και θεωρώ πως κατασκευαστικά είναι ένα κλικ πιο πάνω το xbox αλλά η sony έχει περισσότερα games και exclusives απόσο έχω πάρει χαμπάρι οπότε ως καθαρά gaming κονσόλες αυτή και μόνο με τα περισσότερα game είναι καλύτερη (εφόσον είναι και τσίμα τσίμα οι δυνατότητές τους)

More
05 Aug 2014 16:43 #147636 by deratop
Replied by deratop on topic PS4 vs Xbox One
Πρώτα απο όλα το Ps4 είναι δυνατότερο απο το xbox one για να μην το κουράζουμε το θέμα, ταχύτερη gpu 18 Gcn cores(1152 stremprocessors) έναντι 12(768 streamprocessors) διαθέτει 32 ROPs (raster operations pipelines) έναντι 16 επίσης 1,84 terraflops έναντι 1.31.Πάμε στην μνήμη 8gb gddr5 5500 mhz έναντι 8gb gddrr3 2133mhz κ.ο.κ.ξής, η υπεροχή στα multiplatform games είναι υπέρ του ps4 (higher resolutions more fps) δεν με πιστεύεται;κάντε μια μικρή έρευνα και θα δείτε ,τώρα όσο αφορά τα exclusives βαριέμαι να τα γράφω αφού ξέρετε. Συμπέρασμα ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο μηχάνημα θέλει και να πιστεύει ότι θέλει,σεβαστό,αλλά το πράγμα μιλάει μόνο του sony και πάλι sony.
The following user(s) said Thank You: Alexandr0s

More
07 Aug 2014 01:13 #147710 by Πας Παρτού
Replied by Πας Παρτού on topic PS4 vs Xbox One
πιστεύω ότι αυτό το σχήμα είναι κατατοπιστικό:

και βεβαίως τα steam machines ωφελούνται περισσότερο από τον χρόνο καθώς ήδη μια 750ti υπερέχει τού ps4 και όσο περιμένει κανείς θα βγουν όλο και καλύτερες κάρτες γραφικών.

More
22 Aug 2014 15:51 #148144 by Manolis lykos
Replied by Manolis lykos on topic Απ: PS4 vs Xbox One
Κάποιοι λένε όχι στο Xbox one γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια από το ps4 αλλά εγώ προτιμώ Xbox one γιατί θα είναι φτηνότερο και με 2 παιχνίδια και η Microsoft έχει καλύτερα exclusives. Επίσης πολλά άτομα σε gaming ομάδες λένε ότι το ps4 τους παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα .

More
22 Aug 2014 19:59 #148246 by Χρήστος Μιχαηλίδης

lucinos wrote: πιστεύω ότι αυτό το σχήμα είναι κατατοπιστικό:

και βεβαίως τα steam machines ωφελούνται περισσότερο από τον χρόνο καθώς ήδη μια 750ti υπερέχει τού ps4 και όσο περιμένει κανείς θα βγουν όλο και καλύτερες κάρτες γραφικών.

Μάλλον κάπου το έχουμε χάσει ρε παιδιά με τα χαρακτηριστικά. Η κονσόλα που θα πάρει ο καθένας μας δεν θα του φτιάξει την μέρα λόγω των specs που θα έχει αλλά λόγω της συνολικής εμπειρίας παιχνιδιού που θα του αφήνει. Τι κάρτες γραφικών και benchmark και όχι 1080 p και σε πόσα framerate; Παιχνίδια αξιόλογα θα έχουν; Κάποτε και το dreamcast είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά από games τίποτα. Μπορεί κάποιος να γουστάρει να βλέπει γραφικά αλλά εγώ προσωπικά γουστάρω να παίζω. Και παιχνίδια καλύτερα μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει το xbox one.

More
22 Aug 2014 20:04 #148247 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Απ: PS4 vs Xbox One
Θα επιλεξω ps4 εχει πολλες δυνατοτητες απο το XB1

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
22 Aug 2014 20:06 #148249 by Dionisis
Replied by Dionisis on topic Απ: PS4 vs Xbox One
Δυστυχως οι αποψεις ειναι οπως και οι μυτες..ολοι εχουν απο μια.. ετσι θα πω κι εγω τη δικη μου...
Για τους Hardcore gamers ειναι το Ps4 και για τους Multiplayers ειναι το Xbox one..
τοσο απλα..