Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
04 Jul 2013 17:34 #127461 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic PS4 vs Xbox One

Zaratoth wrote: Αν και δεν υπάρχει ούτε στο άμεσο ούτε στο απώτερο μέλλον η ιδέα να αγοράσω κάποια από τις νέες κονσόλες (καλά καλά τώρα άρχισε να μου κάνει απόσβεση το PS3) αν αγόραζα, θα έπαιρνα PS4. Τα exclusive της Sony πάντα μου άρεσαν περισσότερο από τα αντίστοιχα exclusive της Microsoft (που εντωμεταξύ κάποια θα τα δούμε και στο PC)

Παρομοίως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2013 22:53 #129554 by Κώστας Λάβαρης
Η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες περιφερειακών για τις νέες κονσόλες τους, PlayStation 4 και Xbox One αντίστοιχα.

[youtube:pgpsnul9]
[/youtube:pgpsnul9]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
31 Jul 2013 10:54 #129577 by Γιώργος Λακαφώσης
Λίγο πολύ αναμενόμενες οι τιμές των περιφερειακών αν και περιμένω η αντιστοιχία όταν θα βγουν στην Ευρώπη να είναι προς τα πάνω.

More
01 Aug 2013 16:47 #129811 by AlexMastermind
Replied by AlexMastermind on topic PS4 vs Xbox One
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Σε λίγους μήνες κυκλοφορούν Playstation 4 και Xbox One και σκέφτομαι να αγοράσω το ένα. Στην αρχή ήμουν σίγουρος οτι θα πάρω το Playstation 4 καθώς μου φάνηκε αρκετά καλύτερο όμως το Xbox One (αν και με καθυστέρηση) διόρθωσε αρκετά πράγματα και τώρα το ξανασκέφτομαι. Ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να αγοράσω;

More
01 Aug 2013 17:18 #129818 by Θοδωρής
Replied by Θοδωρής on topic PS4 vs Xbox One
Και οι δύο κονσόλες έχουν τα καλά τους. Εγώ προσωπικά προτείνω το PS4 επειδή έχει πιο χαμηλή τιμή. Εάν φυσικά έχεις την οικονομική δυνατότητα σου προτείνω να τις πάρεις και τις 2.

"ليس هناك ما هو صحيح، فكل شيء مباح"

"Nothing is true, everything is permitted"

More
01 Aug 2013 23:25 #129852 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εγω θα σου προτεινα το Xbox One. Κατα τη γνωμη μου, κανει ακριβως οτι κανει το PS4, συν οτι εχει αρκετες λειτουργιες παραπανω χρησιμοποιοντας Kinect, αισθητηρες στα χειριστηρια, και ενα σωρο εφαρμογες. Το οτι ειναι πιο ακριβο εν μερει ειναι ενα παραμυθι, καθως αν θες Move για το PS4 πληρωνεις τα ιδια λεφτα...Επισης εχει καλυτερα exclusives, τουλαχιστον προς το παρον. Υστερει καπως στις προσφορες παιχνιδιων σε σχεση με το PS Plus, αλλα νομιζω πως δεν τειθεται τοσο μεγαλο θεμα.

More
30 Aug 2013 15:40 #131350 by Κώστας Λάβαρης
Επιβεβαιώθηκε από στελέχη των Sony και Microsoft πως τα PlayStation 4 και Xbox One θα ανάβουν (ενώ είναι σβησμένα) για να κατεβάσουν αυτόματα οτιδήποτε ορίσετε από το PlayStation Network και το Xbox Live αντίστοιχα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Aug 2013 17:21 #131360 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ψηφιζω PS4 γιατι με εχει κερδισει περισσοτερο σε σχεση με το xbox συν οτι μεγαλωσα με playstation απο μικρος αρα με κανει φανατικο φαν του PS ;)

More
31 Aug 2013 15:03 - 03 Aug 2015 01:48 #131416 by Ανδρέας Αθανασίου
Καλησπέρα κι από μένα. Ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να κρίνουμε. Πάντοτε το κριτήριο αγοράς μιας κονσόλας πρέπει να είναι κυρίως τα games, τόσο τα exclusives όσο και στο σύνολό τους. Η αναμονή είναι η καλύτερη μέθοδος αφού μετά από καιρό υπάρχουν περισσότερα games διαθέσιμα και χαμηλότερη τιμή της εκάστοτε κονσόλας.
Last edit: 03 Aug 2015 01:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Sep 2013 02:29 #131573 by Βασίλης Καμακάρης
Για αρχή παιδιά σε θέμα χωρητικοτητας θα βολευτείτε με τον εσωτερικό σκληρό καθώς οι εξωτερικοί για τις 2 κονσόλες θα καθηστερίσουν . 500gb θα έχουν και οι 2 μέχρι να τους γεμίσουμε έχουμε μελών...