Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν είναι ακριβώς αυτό που είπες. Δεν είπες κάτι τέτοιο. Ορίστε το κείμενο που έκανα quote.Celebrongr wrote: Προς Μανο!Aρα ακριβώς αυτό που είπα , δεν τα έχεις παίξει όλα! Το ότι δεν σε τράβηξε μέχρι ένα σημείο παίζοντας 1,5 από τους 8 νομίζω τίτλους δεν σε κάνει να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για όλη την σειρά! Προς Θεού δεν σας το είπα προσωπικά αν και μέσα έπεσα, απλά σας ανέφερα διότι διαφωνώ μαζί σας!
Celebrongr wrote: [δεν μπορείς να συγκρίνεις το bioshock που έχει τους
μισους τίτλους με μια γιγάντια σειρά όπως το halo όταν δεν την έχεις παίξει όλη από την αρχή!Δεν είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης![/i]
Συνεχίζεις να ακολουθείς το ίδιο τροπάριο και να προσβάλεις τις γνώσεις κάποιου πάνω στα games χωρίς να τον γνωρίζεις.Celebrongr wrote: Ακόμα να προσθέσω ότι εκτος από το ωραίο story, το Halo είχε πάντα ωραία γραφικά για την εποχή του, συν ένα soundtrack να σου σηκώνεται η τρίχα! Βλέποντας τώρα ότι έχεις παίξει το Το Halo: Combat Evolved να θεωρήσω λοιπον ότι δεν το έπαιξες στην ώρα του για να σου δημιουργήσει τα ίδια συναισθήματα που δημιούργησε σε εμάς τότε! Παίζει και αυτό ρολο πιστεύω!
Για αντίστοιχους λόγους όσοι πήραν Xbox One και τα games τους μπορούν να τα παίξουν στα PC με καλύτερα γραφικά (εξαιρούνται Forza, Sunset Overdrive) μπορεί να σου πουν ότι το μετάνιωσαν γιατί απλά θα έδιναν 30-40 ευρώ για κάθε game και θα ξεχνούσαν τα 400 (κάποιοι 500) για την κονσόλα.Celebrongr wrote: Mε τα games του ps4, και μετάνιωσα όπως είπα και εγώ που το πήρα day one, για να είμαι ειλικρινής, τα μονο παιχνίδια που έπαιξα από exclusives ήτανε το tlou remaster και το bloodborne τα οποια και ευχαριστήθηκα πολύ, σίγουρα μεγάλο ατού τα trigers και γενικά το κοντρόλερ του xbox one αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό! Αν είχα διαλέξει το xbox one σίγουρα θα ευχαριστιόμουν το titanfall στο επαρκώ μέχρι τελικής πτώσεως αλλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω να τα έπαιρνα διότι έχω γίνει πολύ επιλεκτικός στις αγορές μου λόγου buget και δεν μου κάνανε το κλικ, εκτος και αν είχα παρέα, δεν ξέρω αν έχουνε multi το dead rising και το ryse, τότε ίσως το σκεφτόμουν διαφορετικά!
Καταρχάς αυτό που πληρώνει η Microsoft είναι το always online, το Kinect focusing και οι μανίες με την TV. Από κει και πέρα επειδή πρέπει να δούμε το θέμα σφαιρικά, η Microsoft δεν είναι SONY, έχει και δεύτερη «κονσόλα» να πουλήσει η οποία είναι τα Windows 10. Μπορεί να μειώσει λίγο τις πωλήσεις του Xbox βραχυπρόθεσμα αλλά θα κάνει ένα καλό launch για τα Windows 10 και μόλις αυτά καθιερωθούν στην αγορά, μη τα είδατε όλα αυτά τα games ξανά. Συνεπώς τα μάτια της δε βγάζει, μια χαρά ξέρουν αυτοί τι κάνουν. Να θυμίσω εδώ πως το Halo 2 ήταν η διαφήμιση της Microsoft για τα Windows Vista και δεν ξαναείδαμε ποτέ τίποτα για PC.Manos wrote: Μπήκε η 8η γενιά και εκεί καθαρά η Microsoft έβγαλε τα μάτια της με το να μεταφέρει τα games και στα PC.
Manos wrote: Συνεπώς κάποιος αγοράζει PS4 για να παίζει Bloodborne, The Order: 1886, Killzone: Shadow Fall, FIFA 14-15 με την λίστα φίλων του στο PSN που προέκυψε από την προγενέστερη αγορά του PS3 (λόγω των exclusives του) και όχι από το Origin που δεν παλεύεται, LittleBigPlanet 3 κτλ. τα οποία δεν θα βγουν ποτέ σε κανένα PC.
Celebrongr wrote: Επίσης να προσθέσω ότι όσοι θεωρούν ότι το halo δεν έχει κανένα ιδιαίτερο story το 90% αυτών δεν έχει παίξει όλη την ιστορία του κόσμου του,sorry μάνο και χριστιάννα αλλα δεν μπορείς να συγκρίνεις το bioshock που έχει τους
μισους τίτλους με μια γιγάντια σειρά όπως το halo όταν δεν την έχεις παίξει όλη από την αρχή!Δεν είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!
deviljim92 wrote: Λοιπόν παίδες ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής από PS4
Τις κονσόλες ακόμη δεν μπορούμε να τις κρίνουμε όταν κλείσουν 2-3 χρονιά στην αγορά τότε θα μετρήσουμε τα κουκιά τι exclusives βγήκαν και ποια είναι καλύτερη για αγορά!
Τωρα τα games που έχω σε ps4 είναι :gta V,Tomb raider ,diablo 3,The order 1886,bloodborne,assassins creed black flag.
Bloodborne:Για μένα παιχνιδαρα !Δεν είμαι hardcore gamer ούτε σχέση είχα με darks soul's είδα review, livestreaming και το πήρα αμέσως ωραίο παιχνίδι αρκετά δύσκολο με παίδεψε ένα μηνά και κάτι να το τελειώσω (πότε το παράταγα πότε συνέχιζα...)
The order 1886: To παιχνίδι έχει φάει κράξιμο έμενα μια φορά μου άρεσε έδωσα αυτά τα 60euro άλλα σε σχέση με το να αγόραζα call of duty ,battlefield το ίδιο είναι για μένα γιατί και εκεί θα σκάσω 60 και θα παίζω μόνο multi γιατί από single αυτά τα δυο games δεν έχουν.
Το infamous το νοίκιασα δεν μου έκανε εντύπωση ενα μετριο game κοντα στο 6/10 .