Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
13 Jul 2015 19:48 #165106 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Agent94 wrote: Τουμπα λιγο δυσκολο.Να πλησιασει μπορει.Ακομα και τωρα που η Σονυ δεν εχει αποκλειστικα,το ps4 πουλαει.Που να βγει το uncharted 4,last guardian κλπ.Η MS εχει μεγαλη ευκαιρια τωρα στις διακοπες να πουλησει μιας και θα εχει halo 5 tomb raider και forza 6 και κυριως στην Αμερικη.Γιατι η Ευρωπη ειναι playstation territory.

Δυστυχως εχεις δικιο.Αργησε να παρει μπρος και τωρα που ειναι καλυτερο το οne απο ps4 το πληρωνει ακριβα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2015 20:10 - 13 Jul 2015 20:18 #165108 by George
Replied by George on topic PS4 vs Xbox One
Τον Σεπτέμβρη έχω σκοπό να πάρω και Xbox One,
με την ανατρεπτική παρουσίαση στην E3 η Microsoft έριξε στην πυρά αυτές τις ανοησίες πέρι
casual gamers και μας έδειξε αυτο που θέλαμε να δούμε όλοι.....παιχνιδάρες.

Απο την άλλη όμως η Sony κρατάει ακόμα άσους στο μανίκι για το μελλον.
Zώ για την στιγμή που θα ανακοινωθεί το καινούργιο God of War.

Δεν ξέρω ποιά απο της δυο εταιρίες θα πλουτίσει περισσότερο αυτο που ξέρω είναι οτι θα ξεφραγκιαστούμε εμείς.
Last edit: 13 Jul 2015 20:18 by George.

More
13 Jul 2015 22:34 #165113 by Dionysis Karagounis
Replied by Dionysis Karagounis on topic PS4 vs Xbox One
Eγω ps4 έχω αλλά ρε microsoft το πόσο ζηλεύω το ryse son of rome δεν λεγεται...
Μου θυμίζει το shadow of rome ένα από τα καλύτερα games που έπαιξα στο ps2.

More
13 Jul 2015 23:17 - 13 Jul 2015 23:19 #165119 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

geopap wrote: Ψηφιστικηκαν καλυτερα exclusives του ps4??Μεγαλος μυθος αν και απο το ign ολα μπορεις να τα περιμενεις.
Κι εγω με ps εχω μεγαλωσει ,ποτε δεν ειχα xbone,αλλα ας λεμε και μερικες αληθειες.Απο τοτε που αλλαξε management η ms ολα δειχνουν πως θα τα φερει τουμπα τα δεδομενα.Δεν εχω ουτε xbone ουτε ps4 αλλα και απο θεμα exclusives και features το one ειναι καλυτερο.
Τι να συγκρινουμε;
The order με ολα ταh alo +dlc με καλυτερα γραφικα???
Second son με sunset overdrive???
H bloodborne με ryse son of rome???
H resogun με dead rising 3???
Ερχοντα κι αλλα πολλα!!!

Το τι αρεσει στο καθε εναν αλλαζει.

Οπως εσενα σ' αρεσει καλυτερα τα παιχνιδια του xbox one σε αλλους αρεσουν τα παιχνιδια του ps4.

Αυτο ομως για εμενα προσωπικα δεν ειναι κριτηριο αγορας μιας κονσολας.
Δες λιγο σε ποια απο τις δυο κονσολες τα παιχνιδια ειναι καλυτερα.
Και δεν μιλαω μονο για τις native resolution που σχεδον σε ολα τα multiplatform games ειναι καλυτερη στο ps4 και ειναι λογικο αφου εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων απο αυτη του xbox one.

Παιδια κακα τα ψεματα η ms αυτοκτονησε με ολα αυτα που εκανε και ειπε στην E3 2013 και αυτο γιατι ειχε καβαλησει οχι απλα το καλαμι την ειχε δει οτι εγω ειμαι και κανενας αλλος και γι' αυτο εφαγε τα μουτρα της και καλα να παθει ετσι για να μαθει.
Last edit: 13 Jul 2015 23:19 by Grigoris.

More
13 Jul 2015 23:22 #165122 by Grigoris

angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.

Αυτο ΙΣΧΥΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ.

Οπως κι εσυ ξερεις πλεον με το τελευταιο system update το διορθοσε αυτο η sony και εν καιρο θα διορθωθουν/προστεθουν κι αλλα.

More
13 Jul 2015 23:23 #165124 by Grigoris

KillerJason13th wrote: Τον Σεπτέμβρη έχω σκοπό να πάρω και Xbox One,
με την ανατρεπτική παρουσίαση στην E3 η Microsoft έριξε στην πυρά αυτές τις ανοησίες πέρι
casual gamers και μας έδειξε αυτο που θέλαμε να δούμε όλοι.....παιχνιδάρες.

Απο την άλλη όμως η Sony κρατάει ακόμα άσους στο μανίκι για το μελλον.
Zώ για την στιγμή που θα ανακοινωθεί το καινούργιο God of War.

Δεν ξέρω ποιά απο της δυο εταιρίες θα πλουτίσει περισσότερο αυτο που ξέρω είναι οτι θα ξεφραγκιαστούμε εμείς.

Αυτο ξαναπεστο.
Και ειδικα τωρα που δεν μπορουμε να αγορασουμε παιχνιδια απο το εξωτερικο και ειμαστε "υποχρεωμενοι" να τα αγοραζουμε απο Ελλαδα ενας λογος παραπανω.
The following user(s) said Thank You: George

More
13 Jul 2015 23:49 #165127 by George
Replied by George on topic PS4 vs Xbox One

donkrueger wrote: Eγω ps4 έχω αλλά ρε microsoft το πόσο ζηλεύω το ryse son of rome δεν λεγεται...
Μου θυμίζει το shadow of rome ένα από τα καλύτερα games που έπαιξα στο ps2.

Έχει βγεί και για Pc το συγκεκριμένο,
αν έχεις καλό σύστημα αξίζει να το δοκιμάσεις.

More
14 Jul 2015 01:57 #165139 by Grigoris
Να ακομα ενα υπερ του ps4 εναντι του xbox one.

Οτι τα console exclusive του xbox one στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αφου βγαινουν και στα pc.
Ενω απο την αλλη τα αποκλειστικα της sony/ps4 δεν βγαινουν ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και οχι console exclusives.

More
14 Jul 2015 03:09 #165143 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote:

geopap wrote: Ψηφιστικηκαν καλυτερα exclusives του ps4??Μεγαλος μυθος αν και απο το ign ολα μπορεις να τα περιμενεις.
Κι εγω με ps εχω μεγαλωσει ,ποτε δεν ειχα xbone,αλλα ας λεμε και μερικες αληθειες.Απο τοτε που αλλαξε management η ms ολα δειχνουν πως θα τα φερει τουμπα τα δεδομενα.Δεν εχω ουτε xbone ουτε ps4 αλλα και απο θεμα exclusives και features το one ειναι καλυτερο.
Τι να συγκρινουμε;
The order με ολα ταh alo +dlc με καλυτερα γραφικα???
Second son με sunset overdrive???
H bloodborne με ryse son of rome???
H resogun με dead rising 3???
Ερχοντα κι αλλα πολλα!!!

Το τι αρεσει στο καθε εναν αλλαζει.

Οπως εσενα σ' αρεσει καλυτερα τα παιχνιδια του xbox one σε αλλους αρεσουν τα παιχνιδια του ps4.

Αυτο ομως για εμενα προσωπικα δεν ειναι κριτηριο αγορας μιας κονσολας.
Δες λιγο σε ποια απο τις δυο κονσολες τα παιχνιδια ειναι καλυτερα.
Και δεν μιλαω μονο για τις native resolution που σχεδον σε ολα τα multiplatform games ειναι καλυτερη στο ps4 και ειναι λογικο αφου εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων απο αυτη του xbox one.

Παιδια κακα τα ψεματα η ms αυτοκτονησε με ολα αυτα που εκανε και ειπε στην E3 2013 και αυτο γιατι ειχε καβαλησει οχι απλα το καλαμι την ειχε δει οτι εγω ειμαι και κανενας αλλος και γι' αυτο εφαγε τα μουτρα της και καλα να παθει ετσι για να μαθει.

Αν είσαι όμως κολλημένος με,κάποιο αποκλειστικό τότε υπάρχει,λόγος.Αλλά γενικά τα multiplatform παίζουν παιχνίδι μιας και είναι περισσότερα από τα,αποκλειστικά που είναι ούτε 5 το χρόνο.

More
20 Jul 2015 14:53 #165745 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote:

tonyler wrote: Ενας απο τους λογους που προτιμω xbox one απο ps4 ,τη microsoft απο τη sony (αν και οχι τοσο κρισιμος), ειναι ο ιδιος ο phil spencer

Εγω ενα εχω να πω " Οσα δεν φτανει η αλεπου..."

Αν ηταν η ms που ηταν μπροστα στις παγκόσμιες πωλησεις εκει να δεις πως θα το διαφήμιζε και θα την ενοιαζε αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι ...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και ο ιδιος ειναι gamer.Δεν ειναι ενας δηθεν προεδραρας που κανει management παιζοντας με αρθμους.Απο τοτε που ανελαβε το xbox one,εβαλε κατω τη sony και της αλλαξε τα φωτα. Αντε μετα να αποδειξεις οτι το 75% των gamers που εχουν ps4 δεν ειναι fanboys.

Τωρα λες ανεκδοτα ετσι.

Σιγα μην εβαλε και κατω τη sony.

Δες λιγο παγκοσμιες πωλησεις και δες λιγο και native resolution σε παιχνιδια που κυκλοφορουν και στις δυο κονσολες και μετα ελα πες μου κατα ποσο εβαλε κατω τη sony.

Αν δεν εκανε οτι εκανε η ms στην e3 2013 δεν θα ειχε αυτοκτονήσει.

Και οσο για τα fanboys ακριβως το ιδιο μπορω να σου πω κι εγω για τους xbox one gamers.

Και για να ξερεις να σε ενημερωσω οτι εχω και τις δυο κονσολες ετσι(Ps4, xbox one & xbox360).

Ενω εσυ ποιες εχεις?
Μηπως μονο το xbox one?

Τωρα οτι και να κανουν πλεον ακομα και σωστες κινησεις(Που πραγματικα εχει κανει ο phil spencer ετσι) ειναι απλα παρηγοριά στον αρρωστο και δεν προκειτε να φτασει ποτε το xbox one σε παγκοσμιες πωλησεις το ps4 εκτος αν κανει καμια χοντρη μλκια η sony και δωσει στο πιατο την πρωτια παγκοσμιων πωλησεων στο xbox one.