tonyler wrote:
fits79 wrote:
tonyler wrote: Ανεφερα οτι εχω δουλεψει το ps4 τουλαχιστον για 2 ωρες πριν καν παρω xbox.
O,τι λεω ειναι τεκμηριωμενο και γι αυτο αποδικνυω οτι δεν ειμαι fanboy.
Απο την αλλη ομως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχεις και τις δυο κονσολες εσυ,μιας και δινεις την αισθηση οτι εισαι κατι περισσοτερο απο sony fanboy.Το μονο επιχειρημα σου ειναι η αναλυση μιας και ειναι το μονο πλεονεκτημα του ps4,το οποιο ομως δεν προκειται για καποιο ορθο επιχειρημα ωστε καποιος να αγορασει μια κονσολα.Αν ηταν ετσι οπως τα λες,ολοι οσοι εχουμε κονσολες ειμαστε βλακες,αφου δεν υπαρχουν τρομερα exclusives( kι ομως υπαρχουν).Τοτε γιατι να μην επιλεξουμε ενα pc που ειναι ακομη πιο δυνατο απο το ps4 με 500ευρω??
Ειναι λογικο τα exclusives να ειναι λιγοτερα απο τα multiplatform.
Και το online του xbox ειναι πολυ καλυτερο του ps και οχι πανω κατω τα ιδια
300.000 servers η ms ,30.000 η sony.
Εγω δεν σου ειπα οτι το online του xbox one δεν ειναι λιγο καλυτερο απ' το online του ps4 αλλα μην ξεκινησουμε για ποιο λογο το pc gaming δεν λεει γιατι θα μακρυγωρησουμε και δεν λεει.
Ενα παραδειγμα θα σου πω μονο οτι μετα απο 2 χρονια θα μπορεις να παιζεις ολα τα pc games χωρις να χρειαστει να αλλαξεις κατι(Καρτα γραφικων, μνημες, επεξεργαστη κ.τ.λ.)?
Οσο τωρα αφορα τα αλλα που λες για πες μου τι ακριβως εννοεις?
Και αν δεν ειναι ορθο επιχειρημα να εχουν τα περισσοτερα αν οχι ολα τα multiplatform games καλυτερη αναλυση και fps στο ps4 εναντι του xbox one τοτε για ποιο λογο αγοραζουμε τις νεες κονσολες και δεν παμε να παρουμε ενα playstation2?
Με τη λογικη αυτη που λες σου απανταω οτι και το ps2 μια χαρα γραφικα και αναλυση εχει μπορει να μην εχει με τη καμια 1920x1080p αλλα και τι με αυτο?
Παιζε εσυ τα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες σε χαμηλοτερες αναλυσεις και fps στο xbox one σου και ασε μας εμας να τα παιζουμε στο ps4 με μεγαλυτερη αναλυση και fps.
Και μαλλον ξεχασαμε τις παγκοσμιες πωλησεις(Ισως γιατι δεν μας συμφαιρει να τις θυμομαστε ετσι).
Και για να το παω απο αλλη οπτικη γωνια.
Εισαι μια εταιρια κατασκευης παιχνιδιων που θα προτιμήσεις να βγαλεις το παιχνιδι σου(Αν μπορουσες να το βγαλεις μονο σε μια πλατφορμα) σε μια κονσολα που εχει
πουλησει 23.8 εκατομυρια ή σε μια κονσολα που εχει πουλησει 13.1 εκατομυρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ(Μην το ξεχναμε)
?
Και εδω το θεμα με εσενα ληγει απο εμενα γιατι οπως προειπα με ενα ατομο που εχει ασχοληθει μονο 2 ωρες με το ps4 και δεν εχει σφαιρικη αποψη δεν μιλαω.
Και στο τελος πιστευε οτι θελεις για το αν εχω ή οχι και τις δυο κονσολες ποσος με ενδιαφερει.
Μια λες πηγαινε σε καταστημα και παιξε να δεις το ps4 και οταν σου λεω οτι επαιξα αντι για ενα τεταρτο (που θα επαιζα στο καταστημα),επαιξα δυο γεματες ωρες,λες δεν εχεις σφαιρικη αποψη....ισως με το μισαωρο να ειχα...σορυ ξεχαστηκα και επαιξα μιαμιση ωρα παραπανω.Ξερω πολυ καλα τι ρολο βαραει το καθενα γιατι περα απο τη αναλυτικοτατη" ερευνα "που ειχα κανει για το πιο ειναι καλυτερο χρησιμοποιησα και τα δυο.
Μην μπλεκεις πωλησεις κλπ.Το οτι ο κοσμος ειναι αφελης και συνεχιζει να αγοραζει ps4 μετα την Ε3 δεν ειναι δικο μου θεμα ουτε στεκει σαν επιχειρημα.Οκ,το ps4 εχει καλυτερα γραφικα τα οποια μονο αν εισαι ο superman η εχεις τηλεορασαρα μπορεις να δεις(που και παλι ειναι ελαχιστες).Απο την αλλη ομως δε βλεπω κανεναν να αναφερει τη ζωντανια των χρωματων στο XO κατι που μηδενιζει τα οποια πλεονεκτηματα του ps4.Το καλυτερο hardware του ps4 ειναι στα χαρτια καλυτερο,αφου δεν εχει το software και την τεχνογνωσια η sony ωστε να το εκμεταλευτει.
Οι multimedia δυνατοτητες κανουν το XΟ μια πολυ ευχρηστη και βολικη κονσολα.Τα exclusives ειναι καλυτερα ,πιο δυνατα σαν τιτλοι(forza horizon 2,forza motosport 5,halo MCC,titanfall,ryse son of rome,killer instinct,dead rising 3) και σιγουρα ξερουμε οτι καποια στιγμη θα κυκλοφορησουν κι αλλα ...(quantum break,halo 5,forza motosport 6,scalebound,recore,gears 4 ,crackdown 3).Crossplatform με pc gamers,πιο ευκολη δημιουργια παιχνιδιων λογω directX12 και πιο γρηγορο UI με το λανσαρισμα του windows 10 στο XO.Μεγαλυερη τεχνογνωσια η ms κατι που της δινει τη δυνατοτητα να κανει καλυτερα updates.Το κερασακι στην τουρτα το backwards compatibility.....Και ps4 fanboy να εισαι τα βλεπεις και σου τρεχουν τα σαλια..
Δεν ξερεις ποσο απολαμβανω να εχω ενα μηχανημα σχεδιασμενο να τρεχει 720-900p παιχνιδια με συνεχη upscales και να βλεπω τον αντιπαλο να ειναι σχεδιασμενο να τρεχει 1080p και στο τελος να εχει παιχνιδια στα 900p(downgrades)....και στο τελος το πλεονεκτημα να ειναι μονο στα χαρτια.Να απολαμβανουμε το παιχνιδι σε διαφορετικη αναλυση,αλλα και οι δυο να βλεπουμε διαφορες στη λεπτομερεια της λεπτομερειας(και εννοειται δεν επιρεαζει καθολου την ολη την εμπειρια.
Αμην
Για ακομα μια φορα αποδυκνιεις το ποσο σφαιρικη που ειπα και ποιο πριν αποψη εχεις για τις δυο κονσολες.
Να σου πω λοιπον και για τα χρωματα που λες.
Απο default υπαρχει μια ρυθμιση στο ps4(Για εμενα λαθος της sony) που σου εχει περιορισμο στα χρωματα και δεν σου προσφερει την ευρεια γκαμα χρωματων που δινει το καθε παιχνιδι και αυτη ειναι η:
rgb range : limited ενω θα επρεπε ολοι με το που ανοιγουμε τη κονσολα μας να τη γυρισουμε σε full(Αυτο γινοτανε και στο ps3 και δεν ξερω για ποιο λογο το κραταει ακομα η sony).
Oσο αφορα τα ποια ειναι δυνατα και ποια αδυνατα exclusive της καθε κονσολας ειναι θεμα γουστου του καθε ενος και τιποτα αλλο γιατι πολυ απλα κατι που για εσενα ειναι το απιστευτο ΑΑΑ παιχνιδι για εμενα μπορει να ειναι μια βλακεια και μιση.
Ναι οσο αφορα το backword combadibility θα στο εδινα αν μπορουσες πραγματικα να παιξεις ενα παιχνιδι του xbox360 στο xbox one χωρις να πρεπει να εισαι συνεχως στο ιντερνετ και χωρις να πρεπει τα save να φυλαγωνται σε ms servers.
Τουλαχιστον στο preview program ετσι ειναι τα πραγματα ισως οταν βγει με το καλο η τελικη εκδοση dashboard του xbox one να το αλλαξουν αυτο αλλα απο τη στιγμη που για να παιξεις ενα παιχνιδι xbox360 πρεπει να εισαι online ειναι ακυρο και σαν δυνατοτηα.
Και το ξερεις οτι και οτι τελικα κανανε για ακομα μια φορα αυτο που οι ιδοιοι λεγανε οτι δεν μπορουσανε το οφηλεις στον ανταγωνισμο και ποιο συγκεκρημενα στο ps4 γιατι γι' αυτο τα κανει ολα η ms για να φτασει σε πωλησεις(Που τωρα που ειστε υπο δεν σας ενδιαφερουν και ουτε τις κοιτατε αλλα αν εισασταν απο πανω εκει να δεις πως θα τις αναφερατε σε καθε ευκαιρια)
Οσο αφορα τις αναλυσεις μαλλον δεν ειδες καθολου μα καθολυο το site ign που σου ειπα σε προηγουμενο ποστ μου και συγκρινει τις native resolutions & fps της καθε κονσολας.
Γιατι αν το εβλεπες εστω και λιγο θα εβλεπες οτι το παιχνιδι που αναφερω ποιο πανω(Call of duty ghosts) αρχικα ετρεχε στα 900p και στο ps4 αλλα με ενα game update πλεον τρεχει στα 1080p κατι που στο xbox one ειναι ακομα στα 720p(
Αυτα για το hardware που λεγαμε
).
tonyler wrote: Ναι το πετυχες!!!Ειναι προτιμοτερο να εχεις μια κονσολα με περισσοτερες πωλησεις ,ωστε να σε εχει γραμμενο και να τα φορτωνει στον κοκορα!!!
Γραφικα,γραφικα,αναλυση, fps, γραφικα.,fps,αναλυση, fps ...Α!ξεχασα να αναφερω τα γραφικα παιδες!!!Ολα αυτα τα παρα πολλα και διαφορετικα πραγματακια ειναι ο λογος να παρεις ενα ps4 και οχι xbox one.Πανω απ'ολα τα γραφικα και τα fps.Μην κοιτατε exclusives ,προοδο,προοπτικες,να κοιτατε μονο τα γραφικα και τις πωλησεις,ωστε να ειστε σιγουροι οτι η sony θα σας εχει γραμμενους κανονικοτατα.
Οσο αφορα τα console exclusives γιατι μονο αυτο ειναι οι και καλα αποκλειστικοτητες της ms για το xbox one αφου σχεδον ολα θα βγουν και σε pc βιαζεσαι παρα μα παρα πολυ να μιλησεις χωρις να εχει δειξει η sony τι θα βγαλει.
Μιλα λοιπον για τις console exclusives οσο μπορεις γιατι απο αρχες 2016 δεν νομιζω να εχεις και πολλα να πεις.
Λοιπον πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
Εχεις την αποψη σου εχωντας μονο μια απο τις δυο κονσολες και εχωντας απλα δουλεψει ενα 2ωρο το ps4 και εχω την αποψη μου εχωντας στην κατοχη μου και τις δυο κονσολες.