Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
05 Aug 2015 12:00 #166966 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Αν μου ελεγες παντως τωρα ποια κονσολα να παρω δεν θα μπορουσα να σου απαντησω.Ειναι 50-50 πραγματικα.Παντως η Halo κονσολα με εχει ψησει αγρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2015 18:03 #166989 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Επικες μαχες βλεπω.Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να παρω xbox one.Εχω ps4 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω one.Και εχω φηθει για την halo limited edition.Εσεις τι λετε?Αξιζει το one?

More
05 Aug 2015 18:24 #166991 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Επικες μαχες βλεπω.Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να παρω xbox one.Εχω ps4 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω one.Και εχω φηθει για την halo limited edition.Εσεις τι λετε?Αξιζει το one?

Φυσικα και αξιζει.Τι τσαμπα θα το παρεις;;;350 ευρω κοστιζει.....(xD)
Αν δεν εχεις παιξει και σου φενονται,εστω και λιγο,καλα τα halo,gears of war,forza το xbox ειναι μονοδρομος.Εγω απο videακια που εβλεπα halo ελεγα "ωραιο παιχνιδι!".Οταν επαιξα και τερματισα το halo 4 τοτε καταλαβα τη μαγεια του halo(αν και το 4ο απ`ο,τι εχω μαθει δεν ειναξ και το καλυτερο).Το ιδιο ισχυει και για το forza(το καλυτερο racing).Αν ψηνεσαι για scalebound,quantum break,titanfall,ryse son of rome,crackdown,rare replay δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι.Αν ειχες μονο ps3 τοτε πρεπει να σκεφτεις σοβαρα το backwards compatibility,που θα σου δωσει την ευκαιρια να παιξεις διαμαντια του xbox που εχασες.Τελος αν εισαι competitive gamer το online του θα σου φανει μια χαρα χωρις προβληματα.

More
05 Aug 2015 19:42 #166994 by Pankar94
Λεω να το κανω το βημα.

More
05 Aug 2015 20:32 - 05 Aug 2015 20:39 #166999 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Επικες μαχες βλεπω.Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να παρω xbox one.Εχω ps4 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω one.Και εχω φηθει για την halo limited edition.Εσεις τι λετε?Αξιζει το one?

Εγω παλι σαν ιδιοκτητης και των δυο κονσολων(Και οχι σαν τον tonyler που εχει μονο xbox one και απλα εχει δουλεψει για λιγο το ps4) θα σου ελεγα να περιμενεις 4 μηνες ωστε να ερθουν τα χριστουγεννα που τοτε θα δεις τρελες προσφορες και απο τις δυο κονσολες και να αγορασεις αυτη που θα αποφασισεις αλλα αφου πρωτα εχεις δουλεψει εσυ ο ιδιος και οχι κανενας φιλος σου την καθε κονσολα τουλαχιστον για κανα 2ωρο(Και λιγες λεω).

Αποψη μου οπως την εχω αναφερει σε αρκετα ποστ πριν ειναι οτι μπορει το xbox one αυτη τη δεδομενη στιγμη να εχει λιγο περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια αλλα στα multi-platform games που εξυπακουεται ειναι και τα περισσοτερα το ps4 εχει σαφως ανωτερο αποτελεσμα απ' οτι το xbox one και εχω αναλυσει σε προηγουμενα ποστ μου το λογο.

Στη τελικη δικα σου ειναι τα λεφτα δικη σου και η αποφαση αλλα προσθεου μην κρινεις με οτι σου λεει ο οποιοσδηποτε συμπεριλαμβανωμενου και εμενα.
Last edit: 05 Aug 2015 20:39 by Grigoris.

More
05 Aug 2015 21:35 #167004 by Tony

Pankar94 wrote: Λεω να το κανω το βημα.

Οπως ειπε και ο fits79,καλο ειναι να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα για καμια προσφορα.Καλοκαιρινη προσφορα,την καλυτερη την εχει ο γερμανος(δεν ξερω αν ισχυει ακομα το bundle των 430ευρω).
@fits79 ,λεει οτι εχει ηδη ps4 και σκεφτεται για xbox.

Το 2015 ειναι παρα πολυ καλη χρονια να παρεις xbox μιας και εχει εξελιχθει παρα πολυ και αναμενουμε ακομα περισσοτερα.Μη φοβηθεις να παρεις xbox ειναι πολυ καλο μηχανημα και πανω απ`ολα εχει ουσια σαν κονσολα(τρομερα exclsives και το 2015-2016 εχει εξαιρετικο line up παιχνιδιων)

More
05 Aug 2015 22:10 - 05 Aug 2015 22:11 #167010 by Grigoris
Το οτι εχει ηδη ps4 πραγματικα λαθος μου δεν το ειδα καν.

Μπορει να παρει ομως μια δευτερη κονσολα ps4.
:woohoo:

Εννοειτε οτι κανω πλακα ετσι.
Last edit: 05 Aug 2015 22:11 by Grigoris.

More
05 Aug 2015 22:15 #167013 by Tony

fits79 wrote: Το οτι εχει ηδη ps4 πραγματικα λαθος μου δεν το ειδα καν.

Μπορει να παρει ομως μια δευτερη κονσολα ps4.
:woohoo:

Εννοειτε οτι κανω πλακα ετσι.

Χαχαχαχα εγραψες x"D

More
05 Aug 2015 22:59 - 05 Aug 2015 23:01 #167019 by Pankar94
Καλά αναλύσεις και γραφικά δεν πολύ κοιτάζω.Και από τη Σονυ τα μόνα αποκλειστικά που μ ενδιαφερουν είναι last of us και uncharted.Και gran turismo από racing.Ακόμα και αυτό το horizon που δείχνει ωραίο μου είναι αδιάφορο.Καλά τώρα δεν θα τη πάρω.Περιμένω φθινόπωρο με κάνα καλό bundle
Last edit: 05 Aug 2015 23:01 by Pankar94.

More
06 Aug 2015 03:27 #167048 by Grigoris
Οσο αφορα το ps4 ενα εχω να σου πω.

Βιαζεσαι παρα μα παρα πολυ φιλε μου.

Περιμενε λιγο μεχρι τον οκτ-δεκ 2015 και θα δεις τι ανακοινωσεις πραγματικα αποκλειστικων παιχνιδιων(Και οχι απλα console exclusive) θα κανει.