Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
03 Aug 2015 12:59 - 04 Aug 2015 00:05 #166838 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Επειδη βγηκα και fanboy επειδη τεκμηριωνω την αποψη μου,τελειωνω με αυτο.
Καλο το ps4 αλλα το xbox ειναι αλλο πραγμα.Οταν παιξετε και στα δυο θα με καταλαβετε.
Το ps4 ειναι μονο για third party παιχνιδια (οπως κ το pc).
Μετα την Ε3 της sony δεν ξερω γιατι οι κατοχοι του ps4 ειναι ευχαριστημενοι.
Ο,τι κι αν ακολουθησει δε σχολιαζω/απανταω.Πιστευω εκλεισα αρκετα στοματα.
Last edit: 04 Aug 2015 00:05 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2015 14:17 - 04 Aug 2015 00:05 #166845 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εγώ που έχω παίξει και στα 2 γιατί το βλέπω διαφορετικα?Η Sony αν θες να ξέρεις έδειξε uncharted, last guardian Και horizon στην e3 με το τελευταίο να αποτελεί μεγαλη έκπληξη. Το να λες ότι το xbox Είναι άλλο πράγμα είναι άτοπο. Σου είπα ότι έχω ασχοληθεί και με τις 2 κονσόλες.Και οι 2 είναι πάνω κάτω ισαξιες. Οπότε νομίζω ότι φανμποιζεις λίγο.
Last edit: 04 Aug 2015 00:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Aug 2015 15:23 #166850 by Tony
Εχεις ασχοληθει και με τις δυο κονσολες.Το ιδιο και εγω.
Το the last guardian διχνει οτι η sony κοροιδευει.exclusive στο ps4 ,ενω το περιμενουμε εδω και χρονια σε ps3.
Horzion zero dawn. Καλο φενεται αλλα μη βασιζεσαι σε studio που εφτιαξε killzone.Τα gameplay ειναι παντα θεαματικα.
Uncharted ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι παιχνιδαρα.
Ελπιζω να μη βασιζεσαι σε αυτα τα exclusives, γιατι οπως φαινεται μονο uncharted 4 και street fighter ειναι τα μονα δυνατα χαρτια της sony για το μελλον.

More
03 Aug 2015 16:59 #166865 by geo papailias
Replied by geo papailias on topic PS4 vs Xbox One
Wii U να εχω το κεφαλακι μου ησυχο απο τα console wars και τις απατεωνιες της μιας και της αλλης.
Θεωρω πως το 2015 το xboner ειναι ελαχιστα καλυτερο.

More
04 Aug 2015 00:18 #166892 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Έχοντας όλες τις κονσόλες της Sony και σήμερα PS4 (από Microsoft μόνο Xbox 360 έχω αγοράσει),πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα καλά θα κάνει κάποιος να περιμένει.Στην όγδοη γενιά δεν έχουμε δει (πολύ κακώς) μεγάλα exclusives και κοντεύουμε 2 χρόνια.Εχουμε δει πολλές HD μεταφορές,κάποια games που δεν τα έβρισκες στα PC όπως Destiny ή Fifa 14 nextgen και ελάχιστα καλά exclusives.Φέτος για μένα το Xbox One θα έχει το πάνω χέρι στα games.

Από την άλλη αν με ρωτήσετε γιατί πήρα ps4 πολύ απλά γιατί το χειριστήριο του Xbox One δεν μου αρέσει όπως καθεται στο χέρι,το user interface του το θεωρώ πονοκέφαλο (εκνευρίζει και μόνο που χάνεσαι σε τόσα παράθυρα ή για να κάνεις κάτι απλό) και η κονσόλα μοιάζει με τσιμεντόληθο.Αλλά πέρα από αυτό όσο κι αν παραδεχόμαστε τα καλά games του Xbox 1 θα πω απλά ότι εκτός από Halo τα υπόλοιπα τύπου Dead Rising 3,Killer Instinct και κατι Sunset Overdrive μου περνούν ως αδιάφορα και υπερεκτιμημένα. Προτιμώ χίλιες φορές Bloodborne,Killzone Shadow Fall (το Halo 5 σιγουρα θα ειναι καλυτερο),Street Fighter 5,The Order,LBP 3 και κυριως οτι ερχεται μετα δηλ Until Dawn,Uncharted 4,επομενο God of War,Ratchet and clank,The Last guardian.Games που ποτε δεν θα βγουν στο Xbox one.Αν υπηρχε το Silent Hills κιολας εκει θα μιλουσαμε τωρα για αλλο lineup.

Στην τελικη ο καθενας αγοραζει οτι τον βολευει.Φιλε geopap Wii U ποτε δεν θα επαιρνα γιατι χανω σχεδον ολα τα third party.Η κονσολα πεθανε στα 2-2,5 χρονια σχεδον λογω hardware καθαρα.

More
04 Aug 2015 00:37 #166893 by Tony
Παιδια το UI εμενα μου αρεσε παρα πολυ.Οκ ηταν λιγο μπερδεμα στην αρχη αλλα οπως ειπα δικαιολογημενα και γρηγορα συνηθιζεται.Χωρις να εχω επαφη με windows8 το στυλακι με τετραγωνα και τα ορθογωνια μου αρεσαν.
Τις δυσκολιες στο xbox τις αντιμετωπισα καθαρα απο trololol βλακειες δικες μου.Δεν ηξερα πως να ανοιξω το cobtroller,αφου δεν ειχα καταλαβει οτι το xbox μου ελεγε να κρατησω πατημενο το xbox button.Εχασα ενα 10λεπτο ετσι!!Η δευτερη δυσκολια ηταν το να βαλω δισκακι στο μηχανημα.Ενιωθα μια μκκρη πιεση οταν προσπαθουσανα το βαλω και νομιζα οτι αν συνεχιζα θα επσαγε....

More
04 Aug 2015 10:21 #166900 by Γιάννης Πετρόχειλος

Rasmo wrote: Όταν βλέπω τέτοιες κόντρες απο fanboys πάντα μου σκάει η παροιμία: "2 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα".

Ακριβώς χαχαχαχαχαχαχαχα και ο Yoshida με τον Spencer πίνουν τσίπουρα!

More
04 Aug 2015 15:32 #166912 by zarkalakos
Replied by zarkalakos on topic PS4 vs Xbox One
Ας μην έχω κονσόλες αλλά έχω παίξει και στις 2 αρκετές φορές και προτιμώ Xbox One

More
04 Aug 2015 15:53 #166915 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εδω ρε παιδια ο προεδρος της Sony πηγε να δει το Hololens και βγηκε και φωτογραφιες και εδωσε και συγχαρητηρια στην MS.Και εμεις σφαζομαστε για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη.

More
04 Aug 2015 22:27 #166944 by Κατερίνα Μαρίνου
Η αληθεια ειναι οτι το ps4 εχει καλυτερο hardware αλλα για να το απολαυσεις πρεπει να εχεις tv που να μπορεις να δεις την διαφορα (οπως π.χ. ο φιλος μας με την 48' Samsung). Εμπιστευομαι πολυ την Sony σαν εταιρια κυριως για την υποστηριξη στις κονσολες της. Ακομα παιζω τα παιχνιδια του ps2 και μου αρεσουν (αλλα και τα games του psx σε emulator).
Αν καταφερω και παρω μια μεγαλυτερη tv απο την 32' που εχω τοτε θα παρω το ps4. Μεχρι τοτε θα παιζω στο xbox one φιλου που εχει 40' tv.