Έχοντας όλες τις κονσόλες της Sony και σήμερα PS4 (από Microsoft μόνο Xbox 360 έχω αγοράσει),πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα καλά θα κάνει κάποιος να περιμένει.Στην όγδοη γενιά δεν έχουμε δει (πολύ κακώς) μεγάλα exclusives και κοντεύουμε 2 χρόνια.Εχουμε δει πολλές HD μεταφορές,κάποια games που δεν τα έβρισκες στα PC όπως Destiny ή Fifa 14 nextgen και ελάχιστα καλά exclusives.Φέτος για μένα το Xbox One θα έχει το πάνω χέρι στα games.
Από την άλλη αν με ρωτήσετε γιατί πήρα ps4 πολύ απλά γιατί το χειριστήριο του Xbox One δεν μου αρέσει όπως καθεται στο χέρι,το user interface του το θεωρώ πονοκέφαλο (εκνευρίζει και μόνο που χάνεσαι σε τόσα παράθυρα ή για να κάνεις κάτι απλό) και η κονσόλα μοιάζει με τσιμεντόληθο.Αλλά πέρα από αυτό όσο κι αν παραδεχόμαστε τα καλά games του Xbox 1 θα πω απλά ότι εκτός από Halo τα υπόλοιπα τύπου Dead Rising 3,Killer Instinct και κατι Sunset Overdrive μου περνούν ως αδιάφορα και υπερεκτιμημένα. Προτιμώ χίλιες φορές Bloodborne,Killzone Shadow Fall (το Halo 5 σιγουρα θα ειναι καλυτερο),Street Fighter 5,The Order,LBP 3 και κυριως οτι ερχεται μετα δηλ Until Dawn,Uncharted 4,επομενο God of War,Ratchet and clank,The Last guardian.Games που ποτε δεν θα βγουν στο Xbox one.Αν υπηρχε το Silent Hills κιολας εκει θα μιλουσαμε τωρα για αλλο lineup.
Στην τελικη ο καθενας αγοραζει οτι τον βολευει.Φιλε geopap Wii U ποτε δεν θα επαιρνα γιατι χανω σχεδον ολα τα third party.Η κονσολα πεθανε στα 2-2,5 χρονια σχεδον λογω hardware καθαρα.