Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
06 Aug 2015 10:12 #167058 by George
Replied by George on topic PS4 vs Xbox One

Pankar94 wrote: Επικες μαχες βλεπω.Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να παρω xbox one.Εχω ps4 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω one.Και εχω φηθει για την halo limited edition.Εσεις τι λετε?Αξιζει το one?

Σκέψου τι games θέλεις να παίζεις.
Απ την μία έχεις Gran Turismo, God Of War, Uncharted ενώ στο Xbox one έχεις Gears Of War, Halo, Forza.
Ο καθένας θα σου προτείνει με βάση τα δικές του προτιμησεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2015 10:28 #167060 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Γενικα μου αρεσει να παιζω fps παιχνιδια offline και online.Απ οτι ακουω το xbox live ειναι πιο σταθερο και εχει και περισσοτερους servers για τα παιχνιδια.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.Επισης το controller ειναι ιδανικο για fps και racing.

More
06 Aug 2015 10:59 #167061 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Αν σκυ αρεσουν τα fps τοτε πιστευω θα σου αρεσουν τα halo και titanfall.
Αυτο που εχεις ακουσει ισχυει.Η ms εχει ανακοινωσει οτι εχει διαθεσιμους 300.000 servers για online ενω καπου διαβασα οτι η sony περιπου 30.000.Πιστευω μπορεις να κατααβεις τη διαφορα.

More
06 Aug 2015 11:19 #167065 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εγώ πάντως που δοκίμασα στο 360 να,παίξω online δεν είχα σχεδόν καθόλου lagg Και η κονσόλα δεν έχανε την σύνδεση με το WiFi όπως γινόταν με το ps4.Και να φανταστείς έχω 2αρι internet μιας,και είμαι στο χωριό για καλοκαίρι.

More
06 Aug 2015 11:28 #167067 by George
Replied by George on topic PS4 vs Xbox One
Δεν ξέρω για το controller δεν έχω αποψη γιατή δεν το εχω χρησιμοποιήσει.
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω όμως οτι η κάρτα δικτύου του Ps4 είναι ανώτερη απο του 360.

More
06 Aug 2015 11:56 #167069 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Γενικα το online στο xbox ειναι ανωτερ απ αυτο του ps4

More
06 Aug 2015 12:46 #167074 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Οτι το online κομματι του xbox one ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο του ps4 εννοειτε αλλα επουδενι δεν υφισταστε η διαφορα των σερβερς που λεει ο tonyler ποιο πανω.

Απλα η ms εχει λιγο περισσοτερους σερβερς απο τη sony αλλα οχι σε αυτη τη χαοτικη διαφορα με καμια παναγια.

More
06 Aug 2015 20:16 #167108 by Κατερίνα Μαρίνου
@Pankar94 , κρατα το ps4 σου και κανε υπομονη μεχρι να βγουν τιτλοι που θα σου αρεσουν. Να εχεις εμπιστοσυνη στην Sony.
Εκτος αν εχεις αρκετα χρηματα και θελεις να τις εχεις και τις 2 για μεγαλυτερη βιβλιοθηκη τιτλων. Απο την τσεπη μας εξαρταται η αγορα και η συντηρηση μιας κονσολας. ;) Exclusives υπαρχουν και στις 2 (στο μελλον θα βγουν πολλοι τιτλοι).

More
06 Aug 2015 21:44 #167119 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Δεν ξερω.Τα halo και forza με ψηνουν αγρια.Συν το χειριστηριο και το online που ειναι καλυτερο.

More
07 Aug 2015 00:33 #167132 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Δικα σου ειναι τα λεφτα εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις αλλα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Δεν θα ειναι οτι χειροτερο να πουλησεις τωρα το ps4 και τελικα τα χριστουγεννα 2015 ανακοινωσουν καποια παιχνιδια και καποια περιφερειακα που θα σε αφησουν με ανοιχτο το στομα και τοτε θα βριζεις την ωρα και τη στιγμη που το πουλησες?

Τι να σου πω κανε οτι νομιζεις.
Εγω προσωπικα εχω και τις 2 κονσολες και αν βγει ενα αποκλειστικο παιχνιδι που θα μ' αρεσει σε οποιαδηποτε απο τις δυο απλα περιμενω κατι μηνες και μετα το αγοραζω γιατι δεν λεει να τα αγοραζουμε day one που ειναι πανακριβα.