Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
06 Sep 2017 22:25 #205028 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν πολυβλέπω ταινίες, από τότε που ξεκίνησα να βλέπω μανιωδώς όποια σειρά μού προτείνει ο πατέρας μου. Το καλοκαίρι, λοιπόν, είδα ελάχιστες ταινίες, μ' αυτές που ξεχώρισα να είναι το νέο Spiderman και το Hacksaw Ridge. Μέχρι να την δω, θεωρούσα τον Maguire ως καλύτερο Spiderman, γιατί, πολύ απλά, δεν μου άρεσε ο Garfield. Ο Holland, όμως, ήρθε για ν' αλλάξει τελείως την άποψη που έχω για τον άνθρωπο-αράχνη, γιατί ποτέ δεν τον είχα σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μιας και, κατ' εμέ, ο καλύτερος σούπερ ήρωας είναι ο Batman. Ο Holland, λοιπόν, ήταν καταπληκτικός και, απ' όσα μου περίεγραψαν οι φίλοι μου που έχουν διαβάσει τα κόμικ του Spiderman, αυτός ο ρόλος ήταν ο πιο πειστικός και αποτύπωνε στην τελειότητα τον αληθινό Spiderman. Όσον αφορά το Hacksaw Ridge, εκεί είναι που αγάπησα τον Garfield. Όπως είπα πιο πριν, δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός, αν και τον είχα παρακολουθήσει ελάχιστα. Η ερμηνεία του στην ταινία του Gibson, όμως, άξιζε όλα τα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας άντρας σε αυτό το επάγγελμα. Δεν θέλω να πω παραπάνω, μόνο να παροτρύνω όποιον διαβάζει αυτό το σχόλιο να δει την ταινία και να μου πει πώς του φάνηκε. Έπος, απλά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2017 12:40 #205117 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Guardians of the Galaxy 2, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Σίγουρα βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει αρκετή δράση και χιούμορ αν και πέρα από 2-3 σκηνές δεν γέλασα και πολύ. Μέτριο plot, πολλά backstories χαρακτήρων που με το ζόρι προσπαθούσαν να τα χωρέσουν και πολύ forced το χιουμορ! Μέτρια λοιπόν για μένα, η πρώτη μου άρεσε περισσότερο, είχε άλλο αέρα.

More
13 Sep 2017 20:14 - 13 Sep 2017 20:31 #205435 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία Pride and Prejudice and Zombies όπου συμμετείχε και η Lena Headey.

Δεν ξετρελάθηκα αλλά βλεπόταν αν και βαρέθηκα κάπως. Εχω δει και χειρότερες !

TheReaper wrote: Εγώ είδα το Star Wars: Rogue One και έχω να πω ότι ο καλύτερος χαρακτήρας σε όλη την ταινία ήταν ο K2

Εγώ απολάμβανα να βλέπω την κοπελιά. Την Felicity Rose Hadley Jones. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Sep 2017 20:31 by Blood Prince.

More
13 Sep 2017 22:49 #205444 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote: Πριν λίγο είδα την ταινία Pride and Prejudice and Zombies όπου συμμετείχε και η Lena Headey.

Δεν ξετρελάθηκα αλλά βλεπόταν αν και βαρέθηκα κάπως. Εχω δει και χειρότερες !

TheReaper wrote: Εγώ είδα το Star Wars: Rogue One και έχω να πω ότι ο καλύτερος χαρακτήρας σε όλη την ταινία ήταν ο K2

Εγώ απολάμβανα να βλέπω την κοπελιά. Την Felicity Rose Hadley Jones. :P

Ναι, αλλά σιγά τις ατάκες που είχε να πει. Κ2 και τα μυαλά στα κάγκελα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Sep 2017 10:40 #205465 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σαν την ατάκα του Vader στον Krennic δεν έχει :p

More
14 Sep 2017 19:41 #205489 by Blood Prince
Την ταινία θρίλερ Holidays 2016 έβλεπα πριν λίγο...αλλά σταμάτησα να βλέπω μετά τα πρώτα 40 λεπτά...δεν μου άρεσε καθόλου..... :sick:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Sep 2017 14:50 #205687 by Αγγελική Γοργορίνη
Μετά από πάρα πολλά χρόνια (δημοτικό θα ήμουν τελευταία φορά που την είδα), αποφάσισα να κατεβάσω και να δω το Fifth Element. Είναι απ' αυτές τις ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμάσαι επακριβώς κάθε της σκηνή και ατάκα. Καμμένη όσο δεν πάει, με πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να τη δω όμως όλη χθες και θα τη συνεχίσω σήμερα το βράδυ.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
19 Sep 2017 16:05 #205688 by Νικηφόρος Μητράκος
Είδα Dunkirk πρόσφατα σχετικά. Μέχρι το πρώτο μισάωρο κόντευε να με πάρει ο ύπνος με το στόμα μου μπουκωμένο ποπκορν και στην υπόλοιπη ώρα περίπου που κράτησε έσφιγγα τα μπράτσα της καρέκλας από την αγωνία και κόντευα να κλάψω σαν μικρό παιδί προς το τέλος.

Ή εγώ είμαι ευαίσθητος ή η ταινία ξέρει πως να σε κάνει να κλάψεις σαν μπέμπης. Την είδε κανείς άλλος να μου πει αν έπαθε το ίδιο;

More
20 Sep 2017 18:19 - 20 Sep 2017 18:20 #205749 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Μετά από πάρα πολλά χρόνια (δημοτικό θα ήμουν τελευταία φορά που την είδα), αποφάσισα να κατεβάσω και να δω το Fifth Element. Είναι απ' αυτές τις ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμάσαι επακριβώς κάθε της σκηνή και ατάκα. Καμμένη όσο δεν πάει, με πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να τη δω όμως όλη χθες και θα τη συνεχίσω σήμερα το βράδυ.

Την είχα δει μικρός και είχα τρελαθεί, ειδικά με τη Μίλα! Την ξανά είδα μεγαλύτερος και είπα "Τη πατάτα είναι αυτή; Πως μου άρεσε;" Μετά βάλαμε να τη δούμε με τη παρέα μου, από τα 6 άτομα μόνο εγώ και άλλος ένας την είχε δει, ο οποίος και αυτός την είχε δει μόνο μικρός και έλεγε ότι είναι ταινιάρα. Κάνω εγώ νόημα στον ένα φίλο μου ότι κόβω το λαιμό μου και καλά ότι είναι μούφα και τον έπιασε νευρικό γέλιο. Ε τελικά στο τέλος, παρά τον θεό Κρις Τάκερ, η ταινία φάνηκε μεγάλη βλακεία σε όλους και ο φίλος που την είχε δει μικρός έλεγε: " Συγνώμη ρε μαλ...ες...Συγνώμη...Θυμόμουν ότι ήταν καλή, μάλλον επειδή ήμουν παιδί!"

Για έφηβους μόνο.

Phobos: Για το Dunkirk έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Θα το δω όταν βγει DVD.

Εγώ ολοκλήρωσα το SAW 3 και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μπερδεύτηκε πολύ το πράγμα στο τέλος αλλά γενικά παλευόταν, η συνέχεια λογικά θα είναι χειρότερη.
Last edit: 20 Sep 2017 18:20 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
21 Sep 2017 00:22 #205763 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote:

Dovahkiin wrote: Μετά από πάρα πολλά χρόνια (δημοτικό θα ήμουν τελευταία φορά που την είδα), αποφάσισα να κατεβάσω και να δω το Fifth Element. Είναι απ' αυτές τις ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμάσαι επακριβώς κάθε της σκηνή και ατάκα. Καμμένη όσο δεν πάει, με πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να τη δω όμως όλη χθες και θα τη συνεχίσω σήμερα το βράδυ.

Την είχα δει μικρός και είχα τρελαθεί, ειδικά με τη Μίλα! Την ξανά είδα μεγαλύτερος και είπα "Τη πατάτα είναι αυτή; Πως μου άρεσε;" Μετά βάλαμε να τη δούμε με τη παρέα μου, από τα 6 άτομα μόνο εγώ και άλλος ένας την είχε δει, ο οποίος και αυτός την είχε δει μόνο μικρός και έλεγε ότι είναι ταινιάρα. Κάνω εγώ νόημα στον ένα φίλο μου ότι κόβω το λαιμό μου και καλά ότι είναι μούφα και τον έπιασε νευρικό γέλιο. Ε τελικά στο τέλος, παρά τον θεό Κρις Τάκερ, η ταινία φάνηκε μεγάλη βλακεία σε όλους και ο φίλος που την είχε δει μικρός έλεγε: " Συγνώμη ρε μαλ...ες...Συγνώμη...Θυμόμουν ότι ήταν καλή, μάλλον επειδή ήμουν παιδί!"

Για έφηβους μόνο.

Φυσικά και είναι πατάτα, αλλά είναι πατάτα που βλέπεται νομίζω αρκετά ευχάριστα όταν θες να δεις κάτι εντελώς χαλαρό και καμμένο. Και φυσικά, πιο πολύ την έβαλα για να πέσω κάτω απ' τα γέλια με τις ατάκες και το όλο στήσιμο του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Chris Tucker, όπως κι έγινε. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης