Δεν πολυβλέπω ταινίες, από τότε που ξεκίνησα να βλέπω μανιωδώς όποια σειρά μού προτείνει ο πατέρας μου. Το καλοκαίρι, λοιπόν, είδα ελάχιστες ταινίες, μ' αυτές που ξεχώρισα να είναι το νέο Spiderman και το Hacksaw Ridge. Μέχρι να την δω, θεωρούσα τον Maguire ως καλύτερο Spiderman, γιατί, πολύ απλά, δεν μου άρεσε ο Garfield. Ο Holland, όμως, ήρθε για ν' αλλάξει τελείως την άποψη που έχω για τον άνθρωπο-αράχνη, γιατί ποτέ δεν τον είχα σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μιας και, κατ' εμέ, ο καλύτερος σούπερ ήρωας είναι ο Batman. Ο Holland, λοιπόν, ήταν καταπληκτικός και, απ' όσα μου περίεγραψαν οι φίλοι μου που έχουν διαβάσει τα κόμικ του Spiderman, αυτός ο ρόλος ήταν ο πιο πειστικός και αποτύπωνε στην τελειότητα τον αληθινό Spiderman. Όσον αφορά το Hacksaw Ridge, εκεί είναι που αγάπησα τον Garfield. Όπως είπα πιο πριν, δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός, αν και τον είχα παρακολουθήσει ελάχιστα. Η ερμηνεία του στην ταινία του Gibson, όμως, άξιζε όλα τα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας άντρας σε αυτό το επάγγελμα. Δεν θέλω να πω παραπάνω, μόνο να παροτρύνω όποιον διαβάζει αυτό το σχόλιο να δει την ταινία και να μου πει πώς του φάνηκε. Έπος, απλά.
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister