Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
05 Jul 2017 10:32 #201015 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Human Centipede 2 λοιπόν. Πραγματικά αυτοί που φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πρέπει να συλλαμβάνονται. Γενικά ταινίες που βασίζονται μόνο σε βία για να επηρεάσουν τον θεατή τις έχω σε χαμηλή εκτίμηση.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2017 11:11 #201016 by Angel

Dovahkiin wrote: Τις προάλλες είδα το A Cure for Wellness και παρόλο που έχει πάρει μέτρια βαθμολογία, μου άρεσε πολύ για τέτοιου είδους ταινία. Αν και στο πρώτο μισάωρο καταλαβαίνει πολύ εύκολα κανείς τι ακριβώς συμβαίνει, τα σκηνικά και η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλά στημένα.

Επίσης, είδα το Iris με τις υπέροχες Judi Dench και Kate Winslet και το The Human Sentipede 2, μαζί με παρέα προφανώς για να ρίξουμε γέλιο. Είχε κάποιες αρκετά τραβηγμένες σκηνές που ενόχλησαν ακόμα κι εμένα (που είμαι γενικώς αναίσθητη με σκηνές έντονης βίας). Πήρε ένα ωραιότατο 1/10. Τώρα μένει να δούμε και το τρίτο της σειράς αυτής. Είμαι έτοιμη να αηδιάσω ξανά και να δώσω άλλη μια μονάδα. :P

Divine Raiden wrote: Σήμερα είδα το 2:22 και το προτείνω σε όλους τους λάτρεις των περίεργων φαινομένων.Το τρέιλερ μου τράβηξε την προσοχή εξαρχής!

Την τσέκαρα και μου έκανε κλικ. Γενικά μου αρέσουν αρκετά τέτοιου είδους ταινίες και σίγουρα θα τη δω κάποια στιγμή.

Κατέληξε σε αισθηματική βέβαια και μου το χάλασε λίγο αλλά μαρεσε.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
05 Jul 2017 12:34 #201019 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Human Centipede 2 λοιπόν. Πραγματικά αυτοί που φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πρέπει να συλλαμβάνονται. Γενικά ταινίες που βασίζονται μόνο σε βία για να επηρεάσουν τον θεατή τις έχω σε χαμηλή εκτίμηση.

Πολύ λογικό. Είχαμε κάτσει να δούμε την πρώτη γιατί μας είχε κάνει εντύπωση η υπόθεση και πιστεύαμε θα έχει πολύ γέλιο. Είχε όντως μια πλάκα, αλλά στη δεύτερη το παρατράβηξαν.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Jul 2017 12:16 #201167 by Georgios Manolis
Είδα κι εγώ το Alien Covenant και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το hate που έχει φάει.Εμένα μου άρεσε,αν και θα συμφωνήσω με τον Omnibot στο οτι είναι περισσότερο Pormetheus 2 παρά Alien.

Παρ'ολα αυτά σε κάποια σημεία είναι Alien,όχι τρομακτικό αλλά αγωνιώδες.Ίσως μπορούσε να απαντήσει πιο πολλά ερωτήματα όμως εμένα μου φτάνει που απάντάει στο βασικό ερώτημα που είχαμε όλοι απο τη στιγμή που πρωτοείδαμε το Xenomorph στο πρώτο Alien η απο στιγμή που ακούσαμε τη φράση
Warning: Spoiler!

Η ερμηνεία του Michael Fassbender για άλλη μια φορά εξαιρετική,το soundtrack της πρώτης ταινίας Alien να σου βγάζει μονίμως ένα μυστήριο και κάποια original κομμάτια να σε κρατάνε σε αγωνία.

Ναι είναι πιο πολύ sequel του Prometheus παρά Prequel του Alien,ίσως αν λεγόταν απλώς Covenant να μην έτρωγε τόσο hate δε ξέρω.Όμως μετά το reveal στην υπόθεση δε μπορείς να μη κάνεις το connection με το πρώτο Alien.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
11 Jul 2017 10:20 #201660 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θεικό Spider-Man: Homecoming. Τρελό γέλιο που βγαίνει αβίαστα σε όλα τα αστεία, πολύ δράση με γαμάτα εφέ, γενικά πολύ καλή ταινία. Για μένα η καλύτερη ταινία με Spidey και από τις καλύτερες της Marvel. Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό, πέρασα πάρα πολύ καλά. Συνδύαζε χιούμορ(το γέλιο έβγαινε αβίαστα και σε κάποιες σκηνές ξεκαρδίστικα) με δράση και γενικά υπήρχε μια ισορροπία μεταξύ έφηβου Πίτερ με Spidey.

Must watch!

More
11 Jul 2017 13:10 #201680 by Georgios Manolis

Shikabane_Hime7 wrote: Θεικό Spider-Man: Homecoming. Τρελό γέλιο που βγαίνει αβίαστα σε όλα τα αστεία, πολύ δράση με γαμάτα εφέ, γενικά πολύ καλή ταινία. Για μένα η καλύτερη ταινία με Spidey και από τις καλύτερες της Marvel. Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό, πέρασα πάρα πολύ καλά. Συνδύαζε χιούμορ(το γέλιο έβγαινε αβίαστα και σε κάποιες σκηνές ξεκαρδίστικα) με δράση και γενικά υπήρχε μια ισορροπία μεταξύ έφηβου Πίτερ με Spidey.

Must watch!

Πόσες φορές παίζει να έχουμε πεί τον τελευταίο καιρό τη φράση: Απο τις καλύτερες ταινίες της Marvel.Ξεπερνάνε τον εαυτό τους κάθε φορά και φτιάχνουν διαφορετικό κόσμο σε κάθε ταινία και αντάξιο του χαρακτήρα.Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν με το Black Panther.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
11 Jul 2017 14:36 #201688 by Lyricaldemon
www.imdb.com/title/tt4425200/
Ερωτικό και απίστευτο John Wick,με αστείρευτη δράση χωρίς τελειωμό!Αξίζει πραγματικά να δείτε τον αγέραστο Keanu Reeves σε μία από τις τοπ ταινίες δράσης!

More
11 Jul 2017 15:00 - 11 Jul 2017 15:11 #201699 by Αγγελική Γοργορίνη
Πρόσφατα είδα δύο ταινίες, το "Suntan" και το "Submarino". Η πρώτη είναι ελληνική -καινούρια ταινία του 2016- και μάλιστα αποδείχθηκε αρκετά καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Η δεύτερη είναι δανέζικη, από τον παραγωγό του "The Hunt" ("Jagten") με τον Mads Mikkelsen και για όποιον αντέχει και του αρέσουν τα δράματα, την προτείνω.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 11 Jul 2017 15:11 by Αγγελική Γοργορίνη.

More
16 Jul 2017 01:17 #202031 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα το Kill Bill Vol.1 και ενώ είχε τους υπότιτλους μαζί στο αρχείο, οι υπότιτλοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά. Και άντε στο καλό, τα αγγλικά δεν είναι πρόβλημα. Τα Γιαπωνέζικα; Μέσες άκρες καταλάβαινα, επειδή βλέπω χρόνια άνιμε, αλλά δεν τα προλάβαινα κι όλα...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
16 Jul 2017 11:44 #202043 by Πιέρρος Φουστέρης
Fate of the Furious: Συγγνώμη, αλλά όχι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε ταινία της σειράς που βλέπω, την συγκρίνω με τις 2 πρώτες, όπου ο μεγάλος Paul Walker ήταν ό,τι καλύτερο είχα δει. Τώρα, όλο πιστολίδι, slow motion, φωτιές κι εκρήξεις. Ε τι να το κάνω, ας δω μία από τις 10αδες ταινίες που βγαίνουν τώρα κι έχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το cast έσωσε λιγάκι την ταινία, πάντως. Αγαπάω κάργα Johnson και Statham, όπως και λάτρεψα την φανταστική Theron και τους Emmanuel και Hivju (Missandei και Tormund από Game of Thrones). Παλευόταν η ταινία, ένα 7αράκι το δίνω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister