Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
16 Jul 2017 12:18 #202052 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Lyricaldemon: Ισχύει για τη Μάρβελ, κάθε ταινία της πλέον είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από προηγούμενες, έχουν βρει τη συνταγή! Μακάρι να μην απογοητεύσει το Black Panther γιατί είναι απίστευτος ήρωας.

TheReaper: χαχα και εγώ πιάνω πολλές λέξεις και προτάσεις, αλίμονο, τόσα χρόνια τόσα anime που βλέπουμε :p
The following user(s) said Thank You: Lyricaldemon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2017 13:47 #202056 by Lyricaldemon
Χθές είδα το Man with the iron fists.Rza Batista Lucy liu ωραίο γενικά το cast με ωραίο soundtrack,αλλά κάτι του έλειπε.
Ίσως το σενάριο ήταν λίγο κάπως.

More
16 Jul 2017 21:59 #202112 by Angel
Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Jul 2017 22:06 #202114 by Blood Prince

TheReaper wrote: Είδα το Kill Bill Vol.1 και ενώ είχε τους υπότιτλους μαζί στο αρχείο, οι υπότιτλοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά. Και άντε στο καλό, τα αγγλικά δεν είναι πρόβλημα. Τα Γιαπωνέζικα; Μέσες άκρες καταλάβαινα, επειδή βλέπω χρόνια άνιμε, αλλά δεν τα προλάβαινα κι όλα...

To Kill Bill Vol. 1 είχα την τύχη να το γράψω σε usb απο την τηλεόραση και να το δω άλλη μέρα στην οθόνη του Laptop μου.Φοβερή ταινία.

Με Γιαπωνέζικα καταλαβαίνω "δεν καταλάβαινες γρί". χαχα

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Jul 2017 22:06 #202115 by Aνέστης Αδαμίδης

Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....

Υποθέτω απλά για να γίνονται τα live-action... Ίσως προσπαθούσαν να φέρουν σε επαφή με την κουλτούρα όσους δεν βλέπουν anime ή κάτι τέτοιο.

More
16 Jul 2017 22:42 #202118 by Angel

TheReaper wrote:

Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....

Υποθέτω απλά για να γίνονται τα live-action... Ίσως προσπαθούσαν να φέρουν σε επαφή με την κουλτούρα όσους δεν βλέπουν anime ή κάτι τέτοιο.

Απέτυχαν λιγάκι :P

More
17 Jul 2017 10:38 #202140 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

boo boo *throws popcorn* booooo

Πάρα πολύ καλή ταινία, οπτικοακουστικός οργασμός και πέρα από κάποιες αλλαγές ήταν πιστή στο κλίμα της anime ταινίας. Η αλλαγή που έγινε στην πλοκή την καταλαβαίνω και είναι λογικό γιατί το Χολυγουντιανό κοινό δεν νομίζω πως "σηκώνει" πολύ φιλοσοφία, οπότε αυτό ήταν το κοινό που στόχευε, το γενικότερο κοινό και όχι μόνο οι anime fans. Όπως και να έχει είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει σε σινεμά, ήταν εξαιρετική εμπειρία και σαν μεγάλος fan της anime ταινίας έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

More
19 Jul 2017 13:32 #202371 by Lyricaldemon
Το Ηangover 3 για το οποίο απλά δεν περιγράφεται!Zack galifianakis μόνο!Η σκηνή με το γλυφιτζουρι...

More
20 Jul 2017 10:16 #202420 by Angel
Είδα χτές το Spiderman Homecoming.Μου άρεσε πολύ τελικά αν και το φοβόμουν λίγο!Προτείνω να πάτε να το δείτε όσοι είστε φανς του ανθρώπου αράχνη

More
21 Jul 2017 23:18 #202534 by Aνέστης Αδαμίδης
Εχθές είδα το The Accountant και σήμερα κατάλαβα ποια ήταν η φωνή στο τηλέφωνο. Μιλάμε δεν κάθισα καν να κάνω συσχετισμό όταν το έβλεπα. Αρκετά καλή ταινία κατά την άποψή μου, αποκορύφωμα ήταν όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν με τα παζλ.