Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
25 Sep 2017 23:01 #206030 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει μείνει κάνας άλλος δυσαρεστημένος από την τελική μάχη στο Kill Bill 2; Εμένα δε μου άρεσε καθόλου. Πιο πολύ ζορίστηκε με άλλους αντιπάλους, παρά με τον ίδιο τον Bill. Γαμώ τη τύφλα μου δηλαδή, boss fight είναι, προσποιήσου ότι είσαι ζόρικος πια! Σα να παίζεις Dark Souls και το τελευταίο Boss είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης! Τέρμα cringe!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2017 23:29 #206042 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εμένα μου άρεσε γιατί είχε ένταση που φαινόταν στις εκφράσεις και σε αυτά που έλεγαν, παρότι κράτησε λίγο. Δεν νομίζω πως όλες οι μάχες πρέπει να είναι εντυπωσιακές και να κρατάνε πολύ. Τον έστειλε ωραία :p

More
26 Sep 2017 19:44 #206083 by Aνέστης Αδαμίδης
Ήταν εντελώς fail. Απέδειξε ότι εν τέλει ήταν απλά μια killer και όχι assassin. Όταν είχε ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία, είχες την εντύπωση ότι είχε ένα κίνητρο, μια αιτία για να σκοτώσει όσους της φέρθηκαν σκάρτα. Με την τόσο μικρή μάχη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, έδειξε ότι απλά σκοτώνει από χόμπυ και όχι για να τιμωρήσει. Δηλαδή έχει ο Bill δίκιο, καθώς την χαρακτήρισε ως απλό φονιά.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όταν κάποιος σου φέρεται τόσο κάλπικα και σε αδικεί τόσο απίστευτα πολύ, όταν φτάνεις στο σημείο να τον αντιμετωπίζεις, υιοθετείς μια μέθοδο. "Παίζεις" μαζί του, για να του δείξεις ότι τον έχεις για πλάκα, αλλά τον αφήνεις να το χαρεί λίγο, να πάρει μια ψεύτικη ελπίδα και μετά τον κατατροπώνεις πανηγυρικά. Ο τρόπος που πέθανε ο Bill έδειξε ότι η Beatrix δεν είχε κανένα σκοπό να του δείξει πόσο λάθος έκανε και απλά τον σκότωσε γιατί ήταν ο τελευταίος στη σειρά. Εντελώς συνηθισμένα πράγματα δηλαδή για ένα φονιά.

More
26 Sep 2017 21:47 #206095 by Blood Prince
Την ταινία Jurassic World 2015 είδα πριν λίγο.

Δεν με ενθουσίασε αλλά δεν με πήρε και ο ύπνος.Βλεπόταν ντάαξξ :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
27 Sep 2017 11:35 #206120 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Reaper δίκιο έχεις, για αυτό ίσως μου άρεσε εμένα, γιατί ουσιαστικά σου δείχνει ότι η πρωταγωνίστρια μας ήταν αυτό ακριβώς, ένας φονιάς και τίποτε περισσότερο, τίποτε ξεχωριστό δηλαδή.

More
27 Sep 2017 20:31 #206144 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την δημοφιλής ταινία Wonder Woman

Την βρήκα βαρετή σε αρκετά σημεία και εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας (2 h 10 min) χωρίς τους τίτλους τέλους με πήρε ο ύπνος αρκετές φορές.

Βέβαια έχω δει και χειρότερες.

6/10 απο μένα στο IMDB

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Νικηφόρος Μητράκος

More
28 Sep 2017 20:38 #206200 by Blood Prince
Την ταινία 2:22 είδα μόλις τώρα.

Ξεκίνησε ως κλασική ρομαντική βαρετή ταινία,στην συνέχεια απέκτησε ένα μικρό ενδιαφέρον και στο τέλος απογοήτευσε.

Μάπα τελείως.3/10 απο μένα στο IMDB.

[IMG

Peter Baylish

More
02 Oct 2017 17:31 #206356 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το SAW IV. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ειδικά οι παγίδες στο συγκεκριμένο, αλλά προς το τέλος έγινε πάλι αχταρμάς όπως το ΙΙΙ. Προς το παρόν η σειρά για το ποια μου άρεσαν πάει έτσι: I>II>IV>III. Θα δω και τα υπόλοιπα.

More
03 Oct 2017 17:09 - 03 Oct 2017 17:11 #206404 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Blade Runner, το cut του 1997. Είχα υψηλές προσδοκίες και δυστυχώς αποδείχθηκε απίστευτη πατάτα. Τελικά πολλές παλιές ταινίες είναι απίστευτα υπερεκτιμημένες! Άθλια σκηνοθεσία, μέτριες προς κακές ερμηνείες, κουλά τελείως σκηνικά, πολύ κακό pacing. Μόνο το setup μου άρεσε που ήταν cyberpunk. Εν τω μεταξύ σε πολλές σκηνές ακουγόντουσαν στο background συνέχεια οι ίδιες φωνές και ήχοι, μέτρησα τουλάχιστον 5 φορές να γίνεται το ίδιο πράγμα σε κάτι σκηνές. Στις χειρότερες ταινίες που έχω δει, σπατάλησα 2 ώρες άδικα.
Last edit: 03 Oct 2017 17:11 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
17 Oct 2017 20:25 #206897 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το IT(2017). Πάρα πολύ καλή ταινία, δεν το περίμενα! Μόνο αρνητικό για μένα τα υπερβολικά σεξουαλικά αστεία μεταξύ των παιδιών στην αρχή της ταινίας. Πραγματικά πολύ καλή. Μου άρεσε το πως έδειξαν το νόημα του τι είναι φόβος και ποιοι είναι τα πραγματικά τέρατα, ακριβώς όπως γίνεται και στα (περισσότερα) Silent Hill. Όσοι γουστάρουν ψυχολογικό τρόμο θα το λατρέψουν, πολύ καλύτερο από τη μινι-σειρά και πιο πιστό στο βιβλίο(παρά τις αλλαγές).
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis, Νικηφόρος Μητράκος