Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
17 Oct 2017 20:52 #206899 by Lyricaldemon
Πρόσφατα είδα το πειρατές της Καραϊβικής dead mans tale.Εντάξει μέτριο ήταν,ο Γιαννάκης ο Ντεπ μεθυσμένος σε όλη την ταινία,η κοπελίτσα που παίζει εντυπωσιακή,το σενάριο έτσι και έτσι.Τελικά μόνο τα boobs της συμπρωταγωνίστριας μου έμειναν στο μυαλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2017 23:26 #206912 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ είδα το Kung Fu Panda 3. Δεν ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό κατά την άποψή μου.

More
23 Oct 2017 20:49 #207174 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το The Dark Tower. Διασκεδαστικό αλλά δεν τρελάθηκα, δε νομίζω πως σε 1.30 ώρα μπορεί να χωρέσει ένα βιβλίο με τόσα πολλά πράγματα, άφησε πολλά ερωτηματικά για όσους δεν έχουν διαβάσει τη σειρά. Πολύ βιαστικό μου φάνηκε. Από ότι διαβάζω δεν φαίνεται να βγει sequel και θα το πάνε για TV series.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
23 Oct 2017 22:39 #207185 by Αγγελική Γοργορίνη
Συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να γράψω σε αυτό το topic. Ουάου.

Τον τελευταίο καιρό είδα τις εξής ταινίες: Big Fish, The Snowman και The Eagle Huntress. Το Snowman μόνο με μία λέξη μπορώ να το χαρακτηρίσω: απαράδεκτο. Παρόλο που δεν έχω διαβάσει το βιβλίο του Nesbo και άρα δε μπορούσα να κάνω τη σύγκριση, τη βρήκα τέρμα απογοητευτική ταινία από μόνη της.

Για το Big Fish και το Eagle Huntress μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω. Ωραία νοήματα και οι δυο τους και πολύ όμορφα γυρισμένες, με τη δεύτερη να κλέβει τις εντυπώσεις κυρίως λόγω των επιβλητικών τοπίων και το δέος που προκαλούσε η ομορφιά τους.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
24 Oct 2017 11:02 #207198 by Νικηφόρος Μητράκος
Σκέφτομαι να δω το Snowman. Το είδε κανείς να μου πει γνώμες;

More
24 Oct 2017 13:00 #207201 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Phobos wrote: Σκέφτομαι να δω το Snowman. Το είδε κανείς να μου πει γνώμες;

Η δεσποινίς Dovahkiin γράφει για αυτό από πάνω!

Το είδαν 2 φίλοι μου που τους εμπιστεύομαι απόλυτα σε ταινίες και μου είπαν τα χειρότερα οπότε δεν θα πάω να το δω. Βλέπω και κακές κριτικές οπότε καλύτερα να το αποφύγεις!
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
24 Oct 2017 16:57 #207224 by Καλλινίκη
Και εγώ ήθελα να πάω να την δω αλλά μάλλον δεν θα το κάνω μιας και παντού κυκλοφορούν αρνητικές κριτικές για την ταινία. Στο τρέιλερ μπορεί να φαίνεται η ταινία αλλά άλλο τρέιλερ και άλλο η ταινία.

Παρατήρησα ότι έχει πολλές και καλές παλιές ταινίες στο Netflix και είδα το National Security με τους Martin Lawrence και Steve Zahn. Την ήξερα την ταινία αλλά απορούσα που δεν την είχα δει ακόμη, ήταν πολύ καλή η ταινία με αρκετές κωμικές φάσεις.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Oct 2017 15:55 #207738 by Blood Prince
Εχω δει αρκετές ταινίες απο το τελευταίο μου post σε αυτό το topic.

Απο αυτές που έχω δει ξεχώρισα την King Arthur η οποία μου άρεσε περισσότερο απο την ταινία Wonder Woman όπως επίσης μου άρεσε αρκετά και η ταινία Anabelle:Creation.

Τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα σκέφτομαι να δω την ταινία Anabelle 2014 που δεν έχω δεί και επίσης έχω βάλει στην λίστα τις ταινίες Curse of Chucky 2013,The Jungle 2017 και It 2017.

Επιπλέον έχω ετοιμάσει και την ταινία Everest

p.s * Μου άρεσε φοβερά και η ταινία Megan Leavey και είναι ο λόγος που επανεγκατέστησα το Cod:Ghosts μετά απο καιρό λόγω του Riley.

Οποιος δεν την έχει δει και του αρέσουν οι Γερμανικοί Ποιμενικοί και τα στρατιωτικά σκυλιά να την δει. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Nov 2017 10:39 - 02 Nov 2017 10:41 #207904 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Καλό ήταν, κοντά στα πρώτα 2, μου άρεσε. Είχε ικανοποιητικό plot με 1-2 καλά twists και σκηνή μετά τα credits που σε ετοιμάζει για τη συνέχεια. Ελπίζω πάντως το επόμενο να είναι το τελευταίο και να μην το συνεχίσουν, γιατί αρχίζει και κουράζει αρκετούς.
Last edit: 02 Nov 2017 10:41 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
19 Nov 2017 21:36 #208532 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Fantastic Beasts and Where to Find Them, ευχάριστη και διασκεδαστική ταινία, μου άρεσε. Είχε και αρκετά πράγματα που είναι σημαντικά στην ιστορία πριν τον Χάρι Πόττερ. Θέλω να δω πως θα το συνεχίσουν.