Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
06 Sep 2023 23:32 #272777 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα ξανά το God's Gun, μια ταινία του Lee van Clieef. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι από τις καλύτερες ενδεχομένως καλτ ταινίες που κυκλοφόρησαν, κατά την άποψή μου. Μπορεί να μην είναι από τις καλύτερες του συγκεκριμένου ηθοποιού, αλλά εξακολουθεί να είναι μια υπέροχη ταινία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2023 10:37 - 22 Sep 2023 23:34 #272971 by Blood Prince
Έχω συνδρομή στο Netflix για αυτό το μήνα . Έψαξα να βρω την ταινία The Nun 2 και είναι άφαντη . Για να καταλάβω , μόνο κινηματογράφο μπορούμε να την δούμε ;Τελοσπάντων , από τηλεοπτικές σειρές πάει αρκετά καλά , αλλά από ταινίες ;  Θα δοκιμάσω και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες στο μέλλον.Ετοιμάζω να δω αυτή .  

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Sep 2023 23:34 by Blood Prince.

More
22 Sep 2023 23:33 #272973 by Blood Prince
Δεν θα την δω τελικά και την διέγραψα....μου φάνηκε ενδιαφέρουσα από την περιγραφή αλλά είναι από την Ασία για 10+ ....

Σήμερα είδα την Enola Holmes και μου άρεσε αρκετά !

Αύριο θα δω την Enola Holmes 2 . Συμμετέχει και ο Cavill ως Σέρλοκ .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Sep 2023 00:10 - 26 Sep 2023 00:19 #272997 by Blood Prince
Χθές είδα στο netflix την ταινία the wonder 2022 , έλεγαν ότι είναι καλή για αυτό την έβαλα αλλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο .

Τσόντα έδειξε καθώς η πρωταγωνίστρια ήταν μια στερημένη χήρα και ένα παιδί το οποίο υποτίθεται ήταν θαύμα γιατί είχε επιζήσει χωρίς τροφή όμως αργοπέθαινε. Απορώ γιατί είναι υποψήφια για βραβεία.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Sep 2023 00:19 by Blood Prince.

More
01 Oct 2023 02:12 #273080 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα στο Netflix την ταινία "Καλή Νοσοκόμα" , Good Nurse νομίζω λέγεται στα αγγλικά , βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα , καλή ήταν αλλά καταθλιπτική όπως και η τηλεοπτική σειρά Liebes Kind .

Τώρα έχω στην λίστα να δω πιο χαρούμενες σειρές όπως η τελευταία σεζόν από Locke & Key .

Δεν θα έχω κάθε μήνα Netflix . Σκέφτομαι να δοκιμάσω και Amazon όπως και το HBO αν έχει έρθει Ελλάδα .

[IMG

Peter Baylish

More
20 Oct 2023 02:12 #273298 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, μια από τις καθηγήτριες που ήταν λιγότερο συμπαθής από εμάς τους μαθητές, μας είχε προτείνει να δούμε την ταινία Unleashed (Danny the dog). Στην ταινία παίζουν Donnie Yen και Morgan Freeman. Τελικά την ταινία την είδα φέτος, σχεδόν είκοσι χρόνια αργότερα. Πάντα την είχα στα υπόψιν, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα. Τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να ακούσω την καθηγήτρια εκείνη όλα αυτά τα χρόνια νωρίτερα.

More
20 Oct 2023 21:09 #273309 by Blood Prince

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, μια από τις καθηγήτριες που ήταν λιγότερο συμπαθής από εμάς τους μαθητές, μας είχε προτείνει να δούμε την ταινία Unleashed (Danny the dog). Στην ταινία παίζουν Donnie Yen και Morgan Freeman. Τελικά την ταινία την είδα φέτος, σχεδόν είκοσι χρόνια αργότερα. Πάντα την είχα στα υπόψιν, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα. Τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να ακούσω την καθηγήτρια εκείνη όλα αυτά τα χρόνια νωρίτερα.

Την τσέκαρα και προβλήθηκε το 2005 άρα πριν 18 χρόνια . Εκείνη την περίοδο ήμουν 19 χρονών .

Εγώ σκέφτομαι μήπως δω κάνα Venom 2 απόψε .

[IMG

Peter Baylish

More
21 Oct 2023 00:40 #273312 by Απόστολος Μητσακούλης

Ταινιάρα. Βέβαια με τον morgan freeman δν θα μπορούσε να μην ήταν.