Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
20 Nov 2017 02:05 #208538 by Angel
Είδα το Dark Tower και χαίρομαι που δεν περίμενα απολύτως τίποτα...Την έβαλα για να γεμίσω τον χρόνο μου και όπως αναμενόταν, μόνο για αυτό ήταν :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2017 09:39 #208573 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα χθες το Justice League και μου άρεσε αρκετά. Πήγα βέβαια με πολύ χαμηλές προσδοκίες, αλλά με εξέπληξε. Πολύ καλό και προσεγμένο χιούμορ, καλές σκηνές δράσης, τρομερή χημεία μεταξύ των χαρακτήρων και καλές οι ερμηνείες τους τόσο με τους διαλόγους αλλά και τις εκφράσεις. Ο Flash απίστευτος, η Wonder Woman θεά(αααχ Gal Gadot <3 )! Ο κακός δεν ήταν άσχημος αλλά σε γενικές γραμμές συνηθισμένος.

Το soundtrack άθλιο, είχαν τον Junkie XL και τον έβγαλαν...Το σενάριο είχε τρύπες, φαίνεται ότι κόπηκαν πολλές σκηνές λόγο του προβλήματος που είχε ο Σνάιντερ με την αυτοκτονία της κόρης του που άλλαξαν σκηνοθέτη. Υπάρχουν αρκετές σκηνές στα τρέιλερ που δεν τις είδαμε! Προσπάθησαν να χωρέσουν 3 hero origins στη ταινία μέσα σε 2 ώρες και αυτό δεν βγήκε όσο καλά θα έπρεπε. Έχει 2 σκηνές μετά τα γράμματα και είναι και οι 2 καλές, η πρώτη κωμική, η δεύτερη επική.

Γενικά εμένα μου άρεσε και περιμένω να δω πως θα συνεχίσουν το cinematic universe. Αξίζει να την δουν οι fans της DC.

More
21 Nov 2017 11:43 #208574 by Georgios Manolis
Την είδα κι εγώ Παναγιώτη και συμφωνώ σε γενικές γραμμές.Πολύ καλή χημεία μεταξύ των χαρακτήρων και ωραίο το introduction τους.
Οι Flash και Cyborg αρκετά ενεργοί και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν αρκετές φορές τα abilities τους σε αντίθεση με τον Aquaman που δεν του δόθηκε η ευκαιρία.Επίσης ο κακός μπορούσε να είναι και καλύτερος.
Κατα τα άλλα πολύ καλή ταινία,στα επίπεδα του Wonder Woman και εύχομαι η DC να κρατήσει το πήχη ψηλά.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
21 Nov 2017 13:07 #208576 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο κακός ήταν λίγο ότι να ναι, αλλά νομίζω όσοι ξέρουν και ασχολούνται με τη DC γνωρίζουν ότι όσον αφορά τους κακού ο συγκεκριμένος δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο από απειλή σε σχέση με τους άλλους που θα ακολουθήσουν. Δεν τον γνώριζα και διάβασα την ιστορία του για να καταλάβω και τι ήταν αυτή η "Μητέρα".

Πιστεύω θα βγουν καλές οι υπόλοιπες ταινίες, έχουν βρει καλούς ηθοποιούς, κρίμα όμως που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξουν τον Batman.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
21 Nov 2017 14:01 - 21 Nov 2017 14:03 #208580 by Lyricaldemon
Είδα και εγώ το Justice League,εντάξει φαινόταν λίγο βιαστικό σαν ταινία γενικά,ο κακός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αν και στα κόμικ είναι λίγο διαφορετική η φαση.Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά μου άρεσαν και τα 2 post credits scenes.Επίσης ο Barry της σειράς είναι προφανώς καλύτερος από αυτόν που διάλεξαν.
Last edit: 21 Nov 2017 14:03 by Lyricaldemon.

More
21 Nov 2017 14:24 #208585 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εμένα μου άρεσε περισσότερο ο Barry της ταινίας. Πολύ καλύτερος ηθοποιός και νομίζω ταίριαζε περισσότερο. Ήταν εξαιρετικός και με τα αστεία του και με τις εκφράσεις του. Ο κακός από ότι βλέπω δεν άρεσε σε κανέναν μας :p

More
21 Nov 2017 15:01 #208590 by Angel
Είδα το Valerian and the City of a Thousand Planets.Δεν ήταν κακό αλλά και τίποτα ιδιαίτερο.Καλή ταινία για να περάσετε την ώρα σας.

More
30 Nov 2017 18:24 #208891 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα χθες το Murder on the Orient Express, γενικά πιστό ως ένα σημείο στο μυθιστόρημα της τρισμέγιστης Agatha Christie, με αρκετές όμως Χολυγουντιανές πινελιές που ίσως να μην αρέσουν σε πολλούς. Καλή η σκηνοθεσία, εξαιρετικό το καστ! Καλή λοιπόν για μένα, αξίζει να τη δείτε μια φορά.

More
01 Dec 2017 01:29 #208903 by Angel
Χτες είδα το Kingsman The Golden Circle.Εξαιρετικό όπως και το πρώτο για το συγκεκριμένο είδος αλλά δεν διαφέρει ιδιαίτερα.

More
11 Dec 2017 17:45 - 11 Dec 2017 17:49 #209233 by Blood Prince
Curse of Chucky 2013,The Jungle 2017 και It 2017 δεν είδα τελικά και ούτε με ενδιαφέρουν. :sick:

Απο σχετικές ταινίες με τρομακτικές κούκλες είδα πρόσφατα εκτός απο την Anabelle Creation,την ταινία Anabelle η οποία τελικά δεν με ενθουσίασε.

Αλλά πρόσφατα ξετρελάθηκα με την ταινία 300:Rise of an empire. (αχ Lena Headey :kiss: )

Εχω ετοιμάσει την εξαιρετική ταινία για τα γούστα μου Dunkirk 2017 να δω κάποια στιγμή. xD

Εδώ φαίνονται οι ταινίες που βλέπω και πως τις αξιολογώ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Dec 2017 17:49 by Blood Prince.