Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
22 Jul 2017 09:53 #202541 by Γιώργος Δημητρούλης
Μην δείτε Alien Covenant είναι κάτω του μετρίου και για μένα πρέπει να σταματήσει o Ridley Scott να βγάζει Alien.Θα ήθελα να δω τo Alien Isolation σε ταινία το οποίο θα τα έσπαγε.Wonder Woman εκπληκτική ταινία και ίσως η καλύτερη απο πλευράς Dc μέχρι στιγμής.Guardians of the Galaxy αρκετά καλό αλλά το πρώτο μου άρεσε περισσότερο.Underworld Blood Wars κανένας λόγος ύπαρξης πλέον διότι δεν έχει τίποτα να δώσει και έχει χάσει όλα τα καλά στοιχεία που είχε η πρώτη ταινία συν του ότι δεν υπάρχει σενάριο πλέον.Η μούμια με Tom Cruise ήταν μια πάρα πολύ καλή ταινία για να περάσει κανείς την ώρα του με πολύ ωραία εφέ και σκηνές δράσεις αλλά δεν του ταιριάζει ο ρόλος γιατί τον έχουμε συνηθίσει στις επικίνδυνες αποστολές.Ghost in the Shell ενδιαφέρουσα μεταφορά του αγαπημένου μας anime στην μεγάλη οθόνη με κάποιες αλλαγές οι οποίες εμένα προσωπικά μου άρεσαν.Θέλω να δω το νέο spiderman αλλά και το Dunkirk το οποίο είναι απο Νόλαν και κάτι μου λέει ότι θα είναι η ταινία της χρονιάς.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2017 11:11 #202542 by petros
Εγώ παιδιά είδα το War for the Planet of the Apes και ήταν τελεία. Είχα δει τις άλλες 2 αλλά αυτή ήταν καλύτερη από όλες με διαφορά.

More
22 Jul 2017 14:11 #202549 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προάλλες είδα το Le temps qui reste (Time to Leave) και η αλήθεια είναι την περίμενα λίγο καλύτερη, αλλά πάντα είναι και θέμα γούστου φυσικά. Με αντίστοιχη θεματολογία μου άρεσε πολύ περισσότερο το My Life Without Me που έχω δει εδώ και κάτι χρόνια. Αν και αρκετά βαρύ και λυπηρό το θέμα τους, είναι ωραία σκηνοθετημένες και οι δύο και κυλάει εύκολα η ώρα βλέποντάς τες, ενώ ο θεατής μπαίνει σε διάφορους προβληματισμούς για τη ζωή.
Επίσης είδα το Split και απογοητεύτηκα σε μεγάλο βαθμό. Λογικό απ' τη μία, πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο όταν πρόκειται για ταινίες του Hollywood πόσο μάλλον καινούριες. Τουλάχιστον είχε καλή ηθοποιία και πλάκα σε ορισμένες σκηνές.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
14 Aug 2017 22:43 #203866 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλή η καινούρια ταινία Robocop, αλλά σαν του '87 ρε φίλε... Δε συγκρίνεται. Είναι μια φθηνή απομίμιση. Και έχει και φοβερό soundtrack.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
15 Aug 2017 16:55 #203899 by Angel
Είδα το Guardians of the Galaxy 2....Δεν τρελάθηκα....Πάρα πολλοί χαζοί διάλογοι με την ελπίδα οτι θα θεωρηθούν humor, κλισέ σενάριο και γενικά τίποτα πρωτότυπο....Μια μετριότητα με πολύ καλό CGI.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
15 Aug 2017 17:08 #203901 by Aνέστης Αδαμίδης
Tόσο χάλια; Καλύτερα να μην πάω σινεμά να το δω...

More
16 Aug 2017 21:07 #203963 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία The Circle

Αν και η υπόθεση παρουσίαζε ενδιαφέρον,βαρέθηκα αρκετά στο δίωρο που κράτησε.

Ο μόνος λόγος που την είδα όλη ήταν η συμμετοχή της Emma Watson Αχχχχ :kiss: :3

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Aug 2017 12:49 - 18 Aug 2017 12:55 #204024 by Georgios Manolis
Είδα το The Dark Tower και μου άρεσε σε γενικές γραμμές,σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι όπως το περίμενα.Το βασικότερο του πρόβλημμα νομίζω οτι ήταν η σχετικά μικρή διάρκεια που περιορίζει το character developing.Έχεις 2 ηθοποιούς τέτοιου μεγέθους (Mathew McConaghey και Idris Elba) και τους περιορίζεις στα βασικά?Επίσης θα ήθελα η ταινία να είναι λίγο πιο dark.Κάποια πράγματα βέβαια τα έκανε σωστά οπότε δεν είναι χαμένος χρόνος.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 18 Aug 2017 12:55 by Georgios Manolis.

More
29 Aug 2017 19:31 - 30 Aug 2017 09:33 #204537 by petros
Εγώ είδα το no mercy 2010.Τη να πω η ταινία συγκλονίζει.Ωραία σκηνοθεσία ωραία ερμηνεία αλλά η ιστορία δεν περιγράφεται είναι τέλεια.Σε κερδίζει αμέσως από την πρώτη στιγμή και δεν κουράζει καθόλου.Οι ερμηνείες είναι τέλειες όπως και η σκηνοθεσία του.Στο τέλος θα σας θα σας αρέσει όλο αυτό πού είδατε,δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα.Μπράβο πάντως στους κορεάτες βγαζουν πολύ καλές ταινίες. Επίσης είδα το Μνήμες εγκλήματος . Πολλή ωραία ταινία με ανατρεπτικό φινάλε δεν με άφησε στιγμή να ξεκολλήσω απο την οθονη. Καθόλου βαρετή καθόλου κουραστική με σενάριο που ρίχνει σαγονια η ταινία στέκεται επάξια σε αντίστοιχες του είδος. Δείτε οπως και διποδίστε θα το συνιστούσα σίγουρα σε όλους ακόμα και αυτούς που δεν βλέπουν τέτοιες ταινίες.
Last edit: 30 Aug 2017 09:33 by Angel.

More
29 Aug 2017 21:58 #204546 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία Ouija:Origin of Evil

Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά σε ορισμένους λάτρεις των horror μπορεί να αρέσει.

Βέβαια δεν συγκρίνεται με την τρεις ταινίες Insidious,τις κορυφαίες που έχω δει στο είδος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish