Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
07 Jun 2017 11:21 - 07 Jun 2017 11:23 #199497 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Deadpool, μέτρια ταινία αν και πιστή στο ύφος του χαρακτήρα από τα κόμικ. Το σενάριο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ήταν γεμάτο σεξουαλικά αστεία που με κούρασαν και είχε αρκετά easter egg και references, αρκετά από τα οποία ήταν πετυχημένα. Οι σκηνές δράσης καλές. Αν της έβαζα βαθμολογία θα ήταν ένα 6.5 στη καλύτερη.
Last edit: 07 Jun 2017 11:23 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2017 19:37 #199646 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα και το Suicide Squad. Παρότι είχα χαμηλές προσδοκίες μου άρεσε αρκετά. Πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε ιδιαίτερα το πως απεικόνιζε τους κακούς πρωταγωνιστές και την ιδιοσυγκρασία τους.

More
14 Jun 2017 17:57 #199966 by A
Είδα το Insidious 3.Έχει κάποιες απότομες σκηνές τρόμου είναι η αλήθεια κάτι που σώζει την κατάσταση. Δυστυχώς παρουσιάζεται με τον πιο κωμικό τρόπο η ένωση της ομάδας που εξολοθρεύει δαίμονες, κάτι το οποίο με ξενέρωσε. Ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή και θα του έβαζα άνετα ένα 7ακι. Τώρα βάζω 6.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
14 Jun 2017 23:18 #199976 by Angel
Είδα το Power Rangers και έχω να πω το εξής: δεν έχω δεί χειρότερη μ......α τα τελευταία δύο χρόνια....Μαζί με το The Witch...

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 Jun 2017 19:03 #200142 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Wonder Woman χθες, πολύ καλή ταινία και είχα πάει με χαμηλές προσδοκίες. Στις καλύτερες με ήρωες που έχω δει. Δεν ήξερα και καλά το origin story της και κάποια πράγματα δεν τα περίμενα. Είχε από όλα η ταινία, πολύ προσεγμένη σε όλους τους τομείς. Ήταν και σε Dolby Atmos η προβολή και η μουσική τα έσπασε! Θεά Gal Gadot!
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
18 Jun 2017 20:05 #200144 by Omnibot
Είδα Πειρατές και Alien. Οι πειρατές πολύ καλοί αλλά το Alien με απογοήτευσε πάρα πολύ. Καλύτερα να το έλεγαν Prometheus 2 παρά Alien.

More
28 Jun 2017 10:49 #200597 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Omnibot wrote: Είδα Πειρατές και Alien. Οι πειρατές πολύ καλοί αλλά το Alien με απογοήτευσε πάρα πολύ. Καλύτερα να το έλεγαν Prometheus 2 παρά Alien.

Τα χειρότερα βλέπω λένε όλοι για το νέο Alien.

More
01 Jul 2017 11:29 - 01 Jul 2017 11:31 #200769 by Georgios Manolis
Είδα χθές το Okja και δε περίμενα οτι θα είναι τόσο δυνατή ταινία απο τα trailer που είχαμε δεί.Αρκετές χιουμοριστικές σκηνές αλλά και κάποιες αρκετά σκληρές.Όμως χωρίς να το παρακάνει(για μένα) περνάει τα οικολογικά και όχι μόνο μηνύματα που θέλει να περάσει.
Στερεότυπα χαρακτήρων που όλοι μας έχουμε συνατήσει έστω και μια φορά στη ζωή μας η κάποιοι ζούν χρόνια με τέτοιους ανθρώπους όπως ο παππούς της πρωταγωνίστριας.Οι ηθοποιοί το βγάζουν αυτό στην οθόνη αρκετά πιστά θα έλεγα και ειδικότερα η κακιά της υπόθεσης Tilda Swinton.
Όσοι είστε συνδρομητές Netflix δείτε το,αξίζει.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 01 Jul 2017 11:31 by Georgios Manolis.

More
04 Jul 2017 22:37 #200996 by Angel
Την προηγούμενη εβδομάδα είδα το Beauty And the Beast το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ.Με άγγιξε και πιστεύω ήταν πολύ ωραία η επιλογή του να γίνει μιούζικαλ.Σήμερα είδα το 2:22 και το προτείνω σε όλους τους λάτρεις των περίεργων φαινομένων.Το τρέιλερ μου τράβηξε την προσοχή εξαρχής!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
05 Jul 2017 01:42 #201000 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προάλλες είδα το A Cure for Wellness και παρόλο που έχει πάρει μέτρια βαθμολογία, μου άρεσε πολύ για τέτοιου είδους ταινία. Αν και στο πρώτο μισάωρο καταλαβαίνει πολύ εύκολα κανείς τι ακριβώς συμβαίνει, τα σκηνικά και η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλά στημένα.

Επίσης, είδα το Iris με τις υπέροχες Judi Dench και Kate Winslet και το The Human Sentipede 2, μαζί με παρέα προφανώς για να ρίξουμε γέλιο. Είχε κάποιες αρκετά τραβηγμένες σκηνές που ενόχλησαν ακόμα κι εμένα (που είμαι γενικώς αναίσθητη με σκηνές έντονης βίας). Πήρε ένα ωραιότατο 1/10. Τώρα μένει να δούμε και το τρίτο της σειράς αυτής. Είμαι έτοιμη να αηδιάσω ξανά και να δώσω άλλη μια μονάδα. :P

Divine Raiden wrote: Σήμερα είδα το 2:22 και το προτείνω σε όλους τους λάτρεις των περίεργων φαινομένων.Το τρέιλερ μου τράβηξε την προσοχή εξαρχής!

Την τσέκαρα και μου έκανε κλικ. Γενικά μου αρέσουν αρκετά τέτοιου είδους ταινίες και σίγουρα θα τη δω κάποια στιγμή.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”