Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
12 May 2017 12:13 #198334 by Georgios Manolis
Είδα κι εγώ με τη σειρά μου το Guardians of The Galaxy 2.Το έκανε το θαύμα του πάλι ο θεούλης ο Gunn.Δε μπορώ να πω οτι είναι καλύτερη απο τη πρώτη αλλά είχε τις ίδιες δόσεις γέλιου,συγκίνησης,περιπέτειας,πολύ δυνατή.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2017 14:44 #198338 by Αγγελική Γοργορίνη
Θα κάνω τη διαφορά και θα πω ότι εγώ δεν είδα το Guardians of the Galaxy 2. :P Αλλά το έχω στα υπόψη μου να το δω κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί μου άρεσε το πρώτο.

Αυτές τις μέρες είχα όρεξη για κάτι αστείο/γελοίο, για να περάσει η ώρα κι έτσι είδα το "Alps" του αγαπητού Λάνθιμου. Μπορώ να πω ότι έπεσε αρκετό γέλιο, είχε μπόλικες κουλές σκηνές και διαλόγους που δε γινόταν να αντισταθώ απ' το να γελάσω και να αναρωτηθώ αν θα μπορούσε να υπάρξει πιο γελοία ατάκα απ' αυτή που μόλις άκουσα. Με την ίδια λογική αποφάσισα να δω και το "Attenberg" που είναι παρόμοιας σκηνοθεσίας μ' αυτή που χρησιμοποιεί ο Λάνθιμος. Είχε σίγουρα τα κουλά του, αλλά ήταν κάπως πιο ισορροπημένη σαν ταινία και παραδόξως είχε τις συγκινήσεις της.

Επίσης, είδα το "Ultimo tango a Parigi" με τον Marlon Brando, αλλά δε μπορώ να πω ότι μου έκανε κάποιο κλικ. Με άφησε αρκετά αδιάφορη. Τέλος, είδα το "Wild", συγκλονιστική ταινία. Must-watch γι' αυτούς που τους άρεσε το "Into the Wild".

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
16 May 2017 01:12 - 16 May 2017 01:17 #198455 by Blood Prince
Είδα την ταινία Fantastic Beasts and where to find them. :lol:

Η ταινία είχε διάρκεια δύο ώρες.Στο δεύτερο μισό την βρήκα κάπως βαρετή και θα την προτιμούσα gothic όπως τα Harry Potter αλλά μου άρεσε αν και δεν με ξετρέλανε.Στο πρώτο μισό είχε αρκετή πλάκα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 16 May 2017 01:17 by Blood Prince.

More
16 May 2017 01:35 #198459 by Angel

Dovahkiin wrote: Αυτόν τον καιρό είδα το "The Theory of Everything". Τα λόγια περιττά. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, όλα ήταν υπέροχα ειδικά οι απίστευτες ερμηνείες. Ταινιάρα που συγκλονίζει! Την προτείνω με τα χίλια.

Επίσης είδα το "Blue Jasmine", η οποία σαν ταινία μπορεί να μη με τρέλανε αλλά η ερμηνεία της Blanchett δικαίως της πρόσφερε το όσκαρ το 2014. Έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

Τέλος, είδα χθες το "Captain Fantastic" και μου άρεσε αρκετά, ήταν πρωτότυπη και με ωραία νοήματα.

Το Theory of Everything πραγματικά ΤΑΙΝΙΆΡΑ!ΥΠΈΡΟΧΗ!Άνθρωποι με το ΆΛΦΑ κεφαλαίο.Τέτοιες ταινίες κρατάνε ζωντανή την ελπίδα για την ανθρωπότητα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
16 May 2017 03:09 #198462 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote: Αυτόν τον καιρό είδα το "The Theory of Everything". Τα λόγια περιττά. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, όλα ήταν υπέροχα ειδικά οι απίστευτες ερμηνείες. Ταινιάρα που συγκλονίζει! Την προτείνω με τα χίλια.

Επίσης είδα το "Blue Jasmine", η οποία σαν ταινία μπορεί να μη με τρέλανε αλλά η ερμηνεία της Blanchett δικαίως της πρόσφερε το όσκαρ το 2014. Έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

Τέλος, είδα χθες το "Captain Fantastic" και μου άρεσε αρκετά, ήταν πρωτότυπη και με ωραία νοήματα.

Το Theory of Everything πραγματικά ΤΑΙΝΙΆΡΑ!ΥΠΈΡΟΧΗ!Άνθρωποι με το ΆΛΦΑ κεφαλαίο.Τέτοιες ταινίες κρατάνε ζωντανή την ελπίδα για την ανθρωπότητα.

Μπα, ελπίδα για την ανθρωπότητα καμιά. :P Αλλά σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν ορισμένοι πραγματικοί άνθρωποι...

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
26 May 2017 10:26 - 26 May 2017 10:49 #198995 by Blood Prince
Χθες είδα την ταινία 21 Jump Street και έκλαψα στα γέλια. :lol:

Με την πρώτη ευκαιρία θα δω και την ταινία 22 Jump Street.

edit

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 26 May 2017 10:49 by Blood Prince.

More
26 May 2017 14:34 #199009 by Αγγελική Γοργορίνη
Είδα διάφορες ταινίες το προηγούμενο διάστημα, αν και τώρα τελευταία είμαι στο mood για σειρές.

Περίμενα πώς και πώς να δω το "Logan" αλλά έφαγα μεγάλη απογοήτευση όταν το είδα. Αρκετά αρνητικά στοιχεία για μένα, ένιωθα καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας ότι παρακολουθώ κάτι πολύ μέτριο και βιαστικό.
Είδα επίσης το "The Human Centipede" με παρέα, προφανώς για να γελάσουμε. Νομίζω έχει πάρει αρκετά υψηλή βαθμολογία γι' αυτό που "αξίζει" πραγματικά. :P
Είδα άλλες 3-4 ταινίες, αρκετά meh κι αυτές. Μάλλον εξαιτίας των μέτριων ταινιών που παρακολούθησα τώρα τελευταία αποφάσισα να στραφώ σε σειρές.

More
26 May 2017 14:41 #199010 by Νικηφόρος Μητράκος
Voices from the Stone

Μεγάλη μάπα και η Emilia Clarke δεν το έσωσε. 3.5/10 μονο μια γυμνη σκηνη είχε λίγο φάση για 5 δευτερόλεπτα.

More
26 May 2017 14:47 #199011 by Νικηφόρος Μητράκος
Είπα κι εγώ, μόνο εγώ είχα αυτή την άποψη για το Logan. Αρκετά μέτριο τελικά, απλά επειδή ήταν τελευταία ταινία του Jackman σαν Wolverine, ο κόσμος έκανε αδικαιολόγητα πολύ hype.

More
26 May 2017 15:20 #199012 by Αγγελική Γοργορίνη

Phobos wrote: Είπα κι εγώ, μόνο εγώ είχα αυτή την άποψη για το Logan. Αρκετά μέτριο τελικά, απλά επειδή ήταν τελευταία ταινία του Jackman σαν Wolverine, ο κόσμος έκανε αδικαιολόγητα πολύ hype.

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος να τη θεωρεί τόσος κόσμος φοβερή ταινία. Πάντως απ' όσα έχω διαβάσει, είναι πολύ πιθανό να ξαναπαρουσιαστεί σε ταινία σαν Wolverine. Ίσως να μην ήταν η τελευταία του αυτή.