Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
20 Nov 2015 15:18 #171346 by Βασιλης Γαλανος
Δοκιμασε αν μπορεις να στο στειλει καποιος φιλος σου απο δικο του λογαριασμο ως δωρο.Εγω ετσι καταφερα να αγορασω παιχνιδια απο το steam σε αυτα τα sales.Οσο για το προβλημα σου δεν ξερω να σε βοηθησω δυστηχως.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2015 19:11 #171356 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Rasmo, από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, τα capital controls δεν επιτρέπουν την άμεση χρήση καρτών. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο όσα χρήματα υπάρχουν ήδη στον PayPal λογαριασμό σου. Δες εδώ πώς μπορείς να βάλεις λεφτά στον PayPal λογαριασμό σου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
20 Nov 2015 21:00 - 20 Nov 2015 21:01 #171363 by G
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας παιδιά, για τις γρήγορες απαντήσεις σας!

An arrow in the knee wrote: Δοκιμασε αν μπορεις να στο στειλει καποιος φιλος σου απο δικο του λογαριασμο ως δωρο.Εγω ετσι καταφερα να αγορασω παιχνιδια απο το steam σε αυτα τα sales.Οσο για το προβλημα σου δεν ξερω να σε βοηθησω δυστηχως.

Ώς άλλος απο μηχανής Θεός ο Zaratoth (+1 Karma) έκανε αυτό που ακριβώς μου είπες να κάνω, με δική του πρωτοβουλία και τον ευχαριστώ δημόσια γι'αυτό! :)

DoUzOs wrote: Φίλε Rasmo, από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, τα capital controls δεν επιτρέπουν την άμεση χρήση καρτών. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο όσα χρήματα υπάρχουν ήδη στον PayPal λογαριασμό σου. Δες εδώ πώς μπορείς να βάλεις λεφτά στον PayPal λογαριασμό σου.

Φίλε Douzo, το γνωρίζω αυτό το αρθρό και το επισκέπτομαι συχνά ώστε να βλέπω τα updates γι'αυτο το θέμα. Γνωρίζω ότι γίνεται μόνο μέσω paypal η αγορά στο steam, μόνο που έχω χρήματα στην paypal και γι'αυτό παραξενεύτηκα που δεν μου το δέχτηκε... :(
Last edit: 20 Nov 2015 21:01 by G.

More
22 Nov 2015 16:35 #171417 by Σωκράτης Νικολόπουλος
υπάρχει κανένα νέο με τις paysafe και steam???
δηλαδή τωρα εγώ θα φταίω που θα κατεβάσω πειρατικά το syndicate και το fallout ??? ΕΛΕΟΣ δεν μας αφήνουν να τους πληρώσουμε......

More
22 Nov 2015 20:51 #171423 by Πιέρρος Φουστέρης
Μέχρι στιγμής, φίλε socratispao13, οι PaySafe δεν επιτρέπονται στο Steam. Δες, όμως, το άρθρο μας για το PayPal και για το πώς μπορείς να κάνεις αγορές στον Steam και οπουδήποτε αλλού και μετά αποφάσισε τι να κάνεις. Φυσικά, τα πειρατικά δεν είναι η μόνη λύση. Υπάρχουν και τα retail....

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
22 Nov 2015 21:53 #171430 by Σωκράτης Νικολόπουλος
τα retail κοστιζουν το διπλασιο απο οτι σε καταστηματα οπως g2a (ουτως η αλλως δεν θα αγοραζα απο steam)
δεν μπορω εγω μεσω paypal γτ δεν εχω ακομη τραπεζικο λογαριασμο.......
κριμα αλλα ενα 60αρι που θα κερδιζαν το χασανε τα παιδια (2 παιχνιδια θα επαιρνα)..
αντε να δουμε τι θα κανουν με τις μεγαλες προσφορες που ερχονται... αν οχι paysafe τοτε κριμα..

More
26 Nov 2015 00:02 #171622 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν επιτρέπεται συζήτηση για πειρατικά στο Forum.
Αν γράψεις στην αναζήτηση του site πάνω δεξιά την λέξη: Paypal θα δεις την λύση. Μία κάρτα τράπεζας αρκεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Σωκράτης Νικολόπουλος

More
29 Nov 2015 23:47 #171853 by Σωκράτης Νικολόπουλος
οκ μανό δεκτό ...
όσο για την κάρτα που λες καλα θα ήταν να είχα και τραπεζικό λογαριασμό και να ημουν και 18

More
30 Dec 2015 22:29 #174440 by Σωκράτης Νικολόπουλος
εχουμε κανα νεο με τις paysafe στο steam και γενικα???
εχουν μπει τα sales και απλα κοιταω
πειτε μου λιγο αφου πουλανε pins και ειναι εγκυρα σε μερικα καταστηματα γτ δεν ειναι σε ολα????

More
30 Dec 2015 23:06 #174441 by Πιέρρος Φουστέρης
Οι paysafe δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για το Steam. Το γεγονός ότι δεν είναι σε όλα αφορά τα "μαγαζιά" που δεν τις επιτρέπουν ακόμα, αν γνωρίζω καλά. Τσέκαρε, όμως, πώς μπορείς να βάλεις λεφτά στο Steam μέσω PayPal .

- Tyrion Lannister