Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
17 Aug 2015 16:44 - 17 Aug 2015 16:45 #167656 by Πας Παρτού

Rasmo wrote: Οπότε δεν γλυτώνω απο τα origin, uplay, SC, κλπ άμα έχω steam!? Με εκνευρίζει λίγο να πρέπει να έχω 5000 λογαριασμούς, κλπ, για να παίξω ενα game. Anyway, Το κυριότερο θέμα/πρόβλημα είναι η ταχύτητα για να κάνεις DL το game..

Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάτε. Εγώ μόνο στο steam είμαι. Τώρα κάποια παιχνίδια μπορεί να έχουν παράλληλα το δικό τους ανεξάρτητο δίκτυο και να σού ζητάνε να γραφτείς (για να παρακολουθούν «κεντρικά» τούς λογαριασμούς) αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει το origin και το uplay.
Last edit: 17 Aug 2015 16:45 by Πας Παρτού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2015 16:58 #167657 by Tony

lucinos wrote:

Rasmo wrote: Οπότε δεν γλυτώνω απο τα origin, uplay, SC, κλπ άμα έχω steam!? Με εκνευρίζει λίγο να πρέπει να έχω 5000 λογαριασμούς, κλπ, για να παίξω ενα game. Anyway, Το κυριότερο θέμα/πρόβλημα είναι η ταχύτητα για να κάνεις DL το game..

Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάτε. Εγώ μόνο στο steam είμαι. Τώρα κάποια παιχνίδια μπορεί να έχουν παράλληλα το δικό τους ανεξάρτητο δίκτυο και να σού ζητάνε να γραφτείς (για να παρακολουθούν «κεντρικά» τούς λογαριασμούς) αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει το origin και το uplay.

Τα πιο πολλα παιχνιδια της ubisoft ζητανε να κατεβασεις και να γραφτεις στο uplay(π.χ assassin's creed,rayman)
Το ιδιο κανει και η EA με το origin(titanfall,battlefield 3)

@Rasmo Δε νομιζω να σε ενοχλησει/κουρασει ολο αυτο.Ειναι πολυ απλη διαδικασια.

More
17 Aug 2015 17:05 #167659 by Πας Παρτού

tonyler wrote: Τα πιο πολλα παιχνιδια της ubisoft [...]
Το ιδιο κανει και η EA [...]

Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αγγίξω παιχνίδι τής ubisoft και τής EA ούτε με ραβδί 2 μέτρων :sick:

More
18 Aug 2015 12:45 #167683 by G
@lucinos
Το θέμα που άρχισα ήταν σε αυτό το πόστ εδώ . Ψάχνομαι και σκέφτομαι να σταματήσω το retail(εκτός απο συλλεκτικά) και να αρχίσω το digital στο steam απλά έχω κάποιες απορίες και κάποια θέματα που δε με πείθει το digital (κάνω άκρη στο ότι μ'αρέσει πολύ η συλλογή).

@tonyler
Έχω λογαριασμούς σε Uplay, SC, Origin, κτλπ, απλά ρωτάω απο περιέργεια, αν έχοντας steam και αγοράζοντας τα games απο εκεί, μήπως αυτά τα accounts παραβλέπονται.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Aug 2015 13:03 #167686 by Tony

Rasmo wrote: @lucinos
Το θέμα που άρχισα ήταν σε αυτό το πόστ εδώ . Ψάχνομαι και σκέφτομαι να σταματήσω το retail(εκτός απο συλλεκτικά) και να αρχίσω το digital στο steam απλά έχω κάποιες απορίες και κάποια θέματα που δε με πείθει το digital (κάνω άκρη στο ότι μ'αρέσει πολύ η συλλογή).

@tonyler
Έχω λογαριασμούς σε Uplay, SC, Origin, κτλπ, απλά ρωτάω απο περιέργεια, αν έχοντας steam και αγοράζοντας τα games απο εκεί, μήπως αυτά τα accounts παραβλέπονται.

Ειχα παρει το rayman origins(ubisoft).Δε χρειαστηκα uplay.Στο rayman legends και στο ac 2 ομως μου ζητησε.Λογικα τα πιο συγχρονα παιχνιδια θα απαιτουν και uplay/origin.Δεν υπαρχει τροπος να τα γλιτωσεις.Στο κατω κατω και τα uplay και origin κανουν προσφορες(οχι σαν το steam βεβαια).Αν θυμαμαι καλα,παλιοτερα στο origin δινοταν δωρεαν το battlefield 3(και μολις το εβαζες στο library ηταν για παξτα δικο σου).

More
24 Oct 2015 13:01 #170098 by Θανασης Μαρουλης
Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσω games στο Steam με Paypal; ή όχι; όπως με τις Paysafe;

More
24 Oct 2015 15:52 - 24 Oct 2015 15:53 #170104 by Marios Ntallaris

Sakis_tHE_gREEK wrote: Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσω games στο Steam με Paypal; ή όχι; όπως με τις Paysafe;

Η paypal έχει ανοίξει αλλά επειδή έχει τις ιδιαιτερότητές της δες το αυτό το άρθρο .
Κάτω κάτω έχει τις οδηγίες.
Last edit: 24 Oct 2015 15:53 by Marios Ntallaris.

More
25 Oct 2015 14:20 #170133 by Πιέρρος Φουστέρης
Όπως σου απάντησε και ο Μάριος, με PayPal μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια στο Steam. Δυστυχώς, οι PaySafe δεν είναι ενεργές, ακόμη.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
28 Oct 2015 12:45 #170306 by Σωκράτης Νικολόπουλος
ξερει κανενας ποτε θα γινουν επιτελους δεκτες οι paysafes ξανα??
γτ εχω 3 pin και θελω να τα ενεργοποιησω στο g2a και steam......

More
28 Oct 2015 19:55 #170331 by Marios Ntallaris
Δεν ξέρουμε πότε θα επιτρέπονται συναλλαγές, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Προς το παρών βολέψου με τις paypal, των οποίων οι οδηγίες είναι εδώ