Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
20 Feb 2016 20:33 #176949 by Aνέστης Αδαμίδης

Celebrongr wrote: Αυτό που μου αρέσει πολύ στο steam είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε παλιά παιχνίδια σε πολύ καλή τιμή

store.steampowered.com/app/211600/

Για ένα παιχνίδι που βγήκε το '98, 7€ είναι ΠΑΡΑ πολλά. Το αυτό ισχύει και για το 2. Εγώ προσωπικά τα αγόρασα σε εκπτώσεις που τα είχε 1€, η οποία τιμή θα έπρεπε να είναι και μόνιμη.

Είναι καλό το steam και οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολύ καλές, αλλά μερικές φορές ξεχνάμε να σκεφτόμαστε...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2016 19:05 - 22 Feb 2016 19:06 #177026 by Georgios Manolis
Προς celebrongr:
Όχι απλά παίζουμε παλιά παιχνίδια τα λιώνουμε ακόμα και σήμερα.Ναι εδώ το steam κάνει καλή δουλειά και η sony έκανε αρχικά με το ps store.Όμως τα εγκατέλειψε τα classics για ένα διάστημα εκτός απο τα ps2 games που θα παίζεις πλέον στο Ps4 ελπίζω να βάλει και ps1 τίτλους.Anyway τα κλασικά θα είναι πάντα στη καρδιά μας όσοι απο μας προλάβαμε τη δεκαετία του 90 (τα χρυσά χρόνια του gaming).Όμως κι όσοι δεν καταφέρατε να παίξετε κάποιο παιχνίδι εκείνης της εποχής και γουστάρετε ,ποτέ δεν είναι αργά.Βέβαια κάθε εποχή έχει τα διαμάντια της και τα δικά μας αγαπημένα κι ας μην είναι διαμάντια,ας είναι πέτρα απο νεφρά,για μας θα είναι πάντα ξεχωριστά. :lol:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 22 Feb 2016 19:06 by Georgios Manolis.

More
22 Feb 2016 23:22 #177033 by Νικολής Ασημάκης
Προς όλους:

Αν θέλετε παλιά παιχνίδια, τσεκάρετε κυρίως στο GOG. Έχει και μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερο support, καθώς κάνει όντως παλιά παιχνίδια να τρέχουν σε καινούργια συστήματα, κάτι που η Valve δεν κάνει. Έχω καταλήξει με μερικά unplayable παιχνίδια στο Steam γιατί έτσι.

More
04 May 2016 15:40 #180904 by ΣΤ
H Valve προχώρησε σε αλλαγή του συστήματος προβολής των reviews χρηστών του Steam με σκοπό να είναι πιο προσβάσιμα τα πιο πρόσφατα reviews. Δείτε αναλυτικά την είδηση .

More
16 May 2016 14:48 #181397 by Myrmidon
Το top 10 Steam charts της εβδομάδας που πέρασε ....

1. DOOM
2. Stellaris
3. DOOM Steam Pre-Purchase
4. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster :dry: <αυτό τώρα από που πετάχτηκε;]
5. Stellaris Bonus content (Nova-Galaxy Editions)
6. Stellaris (Pre-Order)

και κάτω το χάος

7. Counter-Strike: Global Offensive
8. DARK SOULS III
10. Total War: WARHAMMER

More
16 May 2016 20:59 #181410 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολλα Stellaris βλεπω στο top-10, τι συνεβη?. Δεν υπηρχαν αλλα αξιολογα παιχνιδια για αγορα και πεσαν ολοι σ'ενα?. Δεν ειδα κι εγω κατι αλλο αξιολογο να κυκλοφορει εκτος απ'το Final Fantasy που δεν εχω παιξει ακομα αλλα δεν ξερω αν θα το αγορασω τελικα. ;)

More
01 Jun 2016 23:38 #182147 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Είχε κάποιος πρόβλημα από εξαργύρωση κάρτας steam. Σήμερα το απόγευμα που βρέθηκα Ηράκλειο και περνώντας από 7 spot είπα να πάρω μια κάρτα steam ,τώρα που γύρισα σπίτι δοκίμασα να την εξαργυρώσω και δεν την δεχετε. έκανα 3 ώρες από την ώρα που την αγόρασα μέχρι να έρθω σπίτι να την δοκιμάσω. μετά από μερικές προσπάθειες μου έβγαλε το εξής μνμ αφού είχα δοκιμάσει καμιά 10 αριά φόρες και μου έβγαζε οτι ο κωδικός δεν είναι σωστός (δεν παίζει να είναι λάθος καθώς μόνο 1 γραμμα είναι που μπορεί να μπερδευτεί το 0 Με το Ο).
Warning: Spoiler!

More
02 Jun 2016 01:58 - 02 Jun 2016 01:58 #182151 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
@Asxetoss Εμένα μου τη δέχτηκε κανονικά, στείλε μήνυμα στο steam support αν και δε νομίζω να απαντήσουν γρήγορα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 02 Jun 2016 01:58 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
02 Jun 2016 07:19 #182154 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
To έκανα και αυτό χθες το βράδυ μου ειπαν αυτοματοποιημενο μνμ να στείλω την απόδειξη σε φώτο, το έκανα και περιμένω ,ελπίζω να το δουν και να το λύσουν αλλιώς δεν παίζει να ξαναβάλω ουτε ευρώ στο steam πλέον. Να έχετε όλοι σας μια όμορφη μέρα .

More
02 Jun 2016 17:34 #182167 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Το έλυσα τελικά μόνος ,δείτε την φώτο και πείτε αν θα το παίρνατε χαμπάρι με την πρώτη ότι στο τέλος του pin ήταν 5B62X και όχι 5362Χ .

Attachments: