Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
02 Oct 2016 18:25 #188344 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, τη δεύτερη φορά μπαίνει κανονικά. Αλλά αυτό το κάνει πάντα και ήθελα να δω αν γίνεται μόνο σε μένα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 19:15 #188345 by Γιώργος Λόλας
Μου το κάνει κι εμένα αυτό κατά καιρούς. Θα ψάξω να δω μήπως μπορούμε να κάνουμε από την μεριά μας κάτι και θα επανέλθω.

More
24 Nov 2016 13:36 #189686 by The Zexster
Η Valve ανακοίνωσε τις κατηγορίες για τα Steam Awards που θα τρέξουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και μπορείτε να ψηφίσετε αν έχετε λογαριασμό στο Steam. Ο νικητής της κάθε κατηγορίας θα βγαίνει εξ΄ολοκλήρου από τις ψήφους των χρηστων. Τα awards πάντως είναι πολύ διαφορετικά και πρωτότυπα και η συμμετοχή στη διαδικασία σας ανταμείβει με ένα σήμα για το προφίλ και Steam XP.

Εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον η κατηγορία "Best Use Of A Farm Animal" και πραγματικά απορώ ποιος το σκαρφίστηκε αυτό! Όχι πως οι υπόλοιπες πάνε πίσω, αλλά αυτή είναι η απόλυτη τρολιά :)

More
24 Nov 2016 20:30 #189695 by Γιώργος

Οι δημιουργοί της συνεργασίας OSVR ( Open Source VR ) ανακοίνωσαν πως στο επόμενο update του Steam, θα παρέχεται υποστήριξη για VR ανοιχτού κώδικα. Κάτι που σημαίνει, πως τίτλοι που φέρουν το συγκεκριμένο λογότυπο, θα είναι συμβατοί με όλα τα διαθέσιμα VR Headsets της αγοράς.

Με την κίνηση αυτή, οι καταναλωτές μπορούν να ξεφύγουν από τον περιορισμό που υπάρχει μέχρι τώρα στην επιλογή ενός εκ των τριών συσκευών VR: HTC Vive, Playstation VR και Oculus Rift.

Η OSVR, προσφέρει μέχρι και $5 εκατομμύρια στους developers των VR τίτλων, προκείμενου να αναπτύξουν την πλατφόρμα. Μέχρι στιγμής, 38 τίτλοι στο Steam έχουν εγκριθεί ενώ οι αιτήσεις είναι εκατοντάδες.
Attachments:

More
25 Nov 2016 18:28 #189731 by Μάνος Γρυπάρης
Ψήφισα στα Steam Awards και πήρα το Achievement μου.
Γιατί όχι κι εσείς? ;) Δώστε ψήφους κι αν δεν σας κάνει κόπος στείλτε screenshots.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
26 Nov 2016 16:24 #189768 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ το έκανα, μάλιστα στην κατηγορία που πρέπει να προτείνεις δική σου, έβαλα "I should have Died After This Fall" και πρότεινα το Dishonored.

Αν κάνατε drop assassination από την κορυφή του Kaldwin Bridge, τότε καταλαβαίνετε γιατί.

More
26 Nov 2016 19:19 - 26 Nov 2016 19:20 #189771 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το έκανα και εγώ, αυτά ψήφισα.
Warning: Spoiler!
Attachments:
Last edit: 26 Nov 2016 19:20 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
26 Nov 2016 19:58 - 26 Nov 2016 20:08 #189773 by Blood Prince
Δεν έχω καταλάβει πως ψηφίζουν.

Μπαίνω εδώ store.steampowered.com/SteamAwardNominations/ και μετά βρίσκω το παιχνίδι που θέλω να προτείνω και δεν βρίσκω επιλογή να το προτείνω.

Οχι πως με νοιάζει σόνι και καλά να ψηφίσω,αλλά μιας που υπάρχει η ψηφοφορία θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος.

edit:Το βρήκα μόνος μου.Ανεβάζω φωτό και για άλλους που πιθανόν δεν ξέρουν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 26 Nov 2016 20:08 by Blood Prince.

More
26 Nov 2016 20:08 - 26 Nov 2016 20:10 #189774 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote: Δεν έχω καταλάβει πως ψηφίζουν.

Μπαίνω εδώ store.steampowered.com/SteamAwardNominations/ και μετά βρίσκω το παιχνίδι που θέλω να προτείνω και δεν βρίσκω επιλογή να το προτείνω.

Οχι πως με νοιάζει σόνι και καλά να ψηφίσω,αλλά μιας που υπάρχει η ψηφοφορία θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος.

Πας στο store, πατάς στην αναζήτηση το παιχνίδι που έχεις σκεφτεί, το πατάς και κανονικά θα πρέπει να σου δείχνει αυτό:

Και στο link που έδωσες πατώντας το "search in store" όταν βρεις το παιχνίδι που θες πρέπει να στο δείχνει όπως στην εικόνα που ανέβασα
Attachments:
Last edit: 26 Nov 2016 20:10 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
26 Nov 2016 21:00 - 26 Nov 2016 21:23 #189777 by Blood Prince
Πριν λίγο ψήφισα και εγώ. xD

H λίστα :

edit:Για το Tomb Raider πάντως εκεί που το ψήφισα ήταν κάπως άκυρο και ο λόγος προφανές. :woohoo:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 26 Nov 2016 21:23 by Blood Prince.