Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
10 Jun 2016 21:03 #182463 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2016 22:05 #182466 by Πιέρρος Φουστέρης

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις;

Live Timer για το πότε θα ξεκινήσουν τα επόμενα Steam Sales (στη δικιά μας περίπτωση, τα Summer sales, στα οποία θα φύγουν 20αρικάκια και 20αρικάκια!).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Jun 2016 12:48 #182913 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

DoUzOs wrote:

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις;

Live Timer για το πότε θα ξεκινήσουν τα επόμενα Steam Sales (στη δικιά μας περίπτωση, τα Summer sales, στα οποία θα φύγουν 20αρικάκια και 20αρικάκια!).

Πενηνταρικάκια + με κόβω :p Θα μας αδειάσουν οι τσέπες πάλι!

More
22 Jun 2016 15:32 #182917 by Aνέστης Αδαμίδης
Πρώτα βλέπουμε τι έχει έκτπωση κι αν έχει αξία. Εγώ περιμένω να δω και τι summer quest θα βάλουν.

More
04 Jul 2016 17:14 - 04 Jul 2016 17:17 #183502 by Πιέρρος Φουστέρης
Το χιλιοστό εκατοστό ένατο level (1109) έφτασε ο Ιάπωνας χρήστης του Steam, PalmDesert, έχοντας στην κατοχή του 5031 games και 3.372 DLC! Ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών, των οποίων η ολοκλήρωση θα χρειαζόταν πάνω από 20 χρόνια! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση !

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Last edit: 04 Jul 2016 17:17 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
25 Aug 2016 12:56 #186708 by Πιέρρος Φουστέρης
Με αφορμή την κυκλοφορία του Quantum Break, μετά από τις εκδόσεις για Xbox One και Windows store (PC), στον Steam, ο Xbox marketing boss Aaron Greenberg είπε πως περισσότεροι τίτλοι θα μπουν και στο Steam, χωρίς να λέει, όμως, πως όλοι οι τίτλοι θα μεταφέρονται και στην online πλατφόρμα της Valve. Quoting: "We have and we'll continue to look where it makes sense to bring out titles to Steam." , "We're excited to have brought Quantum Break there, we know there are fans of the Steam store, and costumers there that we can reach, that will enable the title to have even more success," !

- Tyrion Lannister

More
15 Sep 2016 18:03 #187647 by Μάνος Γρυπάρης
Steam reviews: Τελος οι αξιολογήσεις από developers

Η Valve αποφάσισε να μπλοκάρει τα reviews από Steam keys που δίνουν οι developers σε δημοσιογράφους, για διαγωνισμούς κτλ. Οι χρήστες αυτοί θα μπορούν μόνο να γράψουν κείμενο και ενα φαινομενικο "Θετικο-Αρνητικο" το οποιο δεν θα προσμετράται όμως στο σύνολο των Θετικών-Αρνητικών κάθε video game. Το μέτρο ισχύει αναδρομικά και τα overall scores άλλαξαν. Δείτε ποια games επηρεάστηκαν περισσότερο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
16 Sep 2016 09:20 #187677 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ε μα διαφορά στα score...Απίστευτο! Πραγματική εξαπάτηση ήταν, καλά έκανε η Steam.

More
02 Oct 2016 17:52 #188341 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει κάνας άλλος πρόβλημα όταν ανοίγει το Steam; Εγώ κάθε φορά που θα το ανοίξω, την πρώτη φορά δε θα δουλέψει. Θα δει για ενημερώσεις και μετά που θα βάλω κωδικό θα μου πει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον server. Μετά θα πρέπει να ανοίξω ξανά την εφαρμογή.

More
02 Oct 2016 18:01 #188343 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Έχει κάνας άλλος πρόβλημα όταν ανοίγει το Steam; Εγώ κάθε φορά που θα το ανοίξω, την πρώτη φορά δε θα δουλέψει. Θα δει για ενημερώσεις και μετά που θα βάλω κωδικό θα μου πει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον server. Μετά θα πρέπει να ανοίξω ξανά την εφαρμογή.

Όταν ξανά ανοίξεις το steam που γράφεις στο τέλος μπαίνει κανονικά ή όχι; Δοκίμασε να κάνεις ένα restart το pc και το router σου. Μου έχει συμβεί αλλά σπάνια, όταν έκανα restart τα πάντα μου είχε δουλέψει. Αν συνεχίζεται δοκίμασε ξανά μετά από λίγες ώρες και στείλει και στο support αν συνεχιστεί.