Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
31 Dec 2015 02:08 #174451 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

socratispao13 wrote: υπάρχει κανένα νέο με τις paysafe και steam???

Όχι, δεν υπάρχει κανένα νεό. Μόνο paypal φιλαράκι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2015 23:18 #174550 by Σωκράτης Νικολόπουλος
ξερω για την paypal εμενα η paysafe με καει γτ δεν ειμαι 18

More
04 Jan 2016 16:58 #174733 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει βάλει κανείς σας το κινητό του νούμερο στο λογαριασμό steam; Έχει τίποτα παραπάνω προνόμια σε σχέση με το να μην βάλεις;

Προσωπικά, δε σκοπεύω να βάλω ποτέ μου το νούμερο του τηλεφώνου μου, ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την παραβίαση ασφάλειας.

More
04 Jan 2016 18:21 #174737 by Νικολής Ασημάκης
Το έβαλα εγώ. Έχει mobile authentication για trades εντός Steam (κάρτες κλπ) και αν δεν το έχεις, σου κρατάει το trade για μερικές μέρες και δεν μπορείς να το κάνεις κατευθείαν.

More
15 Jan 2016 21:04 #175452 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Το ξέρατε πως υπάρχει ένας Steam user, ονόματι Multitasker, ο οποίος έχει βάλει στόχο να ολοκληρώσει όλα τα Steam games; Η προσπάθειά του έχει ξεκινήσει από το 2012 και, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, "μαρκάρει" όσα παιχνίδια έχει ολοκληρώσει. Συγκεκριμένα, η λίστα του περιέχει 1413 παιχνίδια, εκ των οποίων έχει ολοκληρώσει τα 283! Φυσικά, λιγάκι δύσκολο να καταφέρει τον στόχο του, μιας και τώρα υπάρχουν πάνω από 3.5 χιλιάδες παιχνίδια στο Steam, τα οποία όλο και αυξάνονται! Ο ίδιος, επιπλέον, λέει για τον εαυτό του ότι "οι φίλοι του τον βλέπουν σαν ένα άτομο που έχει πάντα ένα project να κάνει". Τι λέτε; Θα πετύχει ποτέ τον στόχο του ή θα προσπαθεί για πάντα;

Attachments:

More
16 Jan 2016 11:46 #175499 by Νικολής Ασημάκης
Θα το θεωρούσα ακατόρθωτο να τα παίξει όλα. Περισσότερα όμως από τους άλλους χρήστες του Steam; Πολύ πιθανό.

More
19 Feb 2016 23:59 #176919 by Dimos Tsimopoulos
Έχω 250 games και δεν μπορώ να τα τερματίσω, ο τυπάς είναι τρελός!!!

More
20 Feb 2016 02:31 #176923 by Aνέστης Αδαμίδης
Ακόμη δεν έχω τερματίσει το Peace Walker. Αλλά σήμερα τελείωσα όλες τις βασικές αποστολές κι έχουν μείνει μερικά side quests που δεν μπορώ να περάσω λόγω R&D.

More
20 Feb 2016 14:56 #176936 by Anastasios Vozatzidis
Αυτό που μου αρέσει πολύ στο steam είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε παλιά παιχνίδια σε πολύ καλή τιμή, δεν ξέρω αλλα για κάποιο λόγο όταν ήμουν πολύ ποιο μικρός απαξιούσα τα παλιότερα παιχνίδια για κάποιο λόγο κοιτούσα να παίξω ότι ποιο πρόσφατο!
Τώρα ποια που παίζω τα πάντα βλέποντας την απήχηση παλιότερων τίτλων και ειδικά από ποιο νέους gamers με κάνει να σκέφτομαι ότι η μόδα των retro δεν θα πεθάνει ποτε και το steam βοηθάει πολύ σε αυτό, πολλοί παραπονιούνται για τα remasters εμενα όμως δεν με χαλάει καθόλου.
Eχουμε άπειρα παιχνίδια να παίξουμε και όμως οι περισσότεροι ζητάνε κάτι καινούριο και καινοτόμο, δεν λέω ότι είναι λάθος αλλα πλέον ποτε δεν θα πω δεν έχω κάτι να παίξω όταν στο library του steam μου έχω τόσα πολλά διαμαντάκια που δεν τα έχω αγγίξει ακόμα!
Ήθελα να τα πω λίγο αυτά γιατι φοβάμαι ότι είμαι ο μονος που σκέφτεται έτσι, η παρέα μου είναι κολλημένη με τα mmo και moba δεν έχω κάποιον να συζητήσω περαιτέρω!
Εσείς παίζεται παλιότερα παιχνίδια ακόμα και σήμερα?

More
20 Feb 2016 17:39 #176944 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν ειχα 1413 στην library και επρεπε να τα τερματισω ολα θα χρειαζομουν 50 χρονια με τον ρυθμο που αφιερωνω τωρα στα παιχνιδια. Εδω δεν προλαβαινω ν'ακουσω τις καινουριες κυκλοφοριες στην μουσικη που μου αρεσει και θα παιζω ολη μερα για να τερματισω μια ολοκληρη συλλογη απο games. This is madness. :ohmy: