Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
14 Aug 2015 21:07 - 19 Aug 2015 01:51 #167599 by Myrmidon
Σε απάντηση της απορίας του Rasmo .

Rasmo wrote: Ισχύει αυτό που λες για εμάς τους pc gamers, με το steam, κλπ,....... Και δέυτερον, τι παίζει με θέματα offlineπχ του steam, θα μπορείς να παίζεις τα games σου όπως μπορείς κάθε ώρα και στιγμή απο την retail? Για πείτε λίγο οι παραπάνω γνώστες επί του θέματος γιατί είμαι έτοιμος να σπρώξω ότι retail έχω και να το πάω στο digital.

Στο steam συνήθως υπάρχουν manual και αυτά σε ψηφιακή μορφή (pdf συνήθως).

Όσο για το άλλο που ρωτάς ναι γίνεται αρκεί να έχεις τρέξει το παιχνίδι μια φορά online και να έχουνε γίνει τa τελευταία updates. Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες : Steam Offline Mode
Attachments:
Last edit: 19 Aug 2015 01:51 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2015 22:40 - 19 Aug 2015 01:19 #167604 by Tony

Myrmidon wrote: Στο steam συνήθως υπάρχουν manual και αυτά σε ψηφιακή μορφή (pdf συνήθως).

Δε νομιζω να διαβαζει κανεις τα manual.Πιο πολυ τα κοιτανε για concept art κλπ.Πιστευω ειναι ελαχιστα τα ατομα που εχουν κοιταξει ψηφιακο manual.
Last edit: 19 Aug 2015 01:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Aug 2015 09:48 #167610 by George
Στο Pc digital λόγω του steam.
Στις κονσόλες τα games τα θέλω σε retail, πετσοκομένο βέβαια αυτην την στιγμή αλλα τελος πάντων.

More
15 Aug 2015 10:59 #167613 by Tony
Εμενα παντως η καρτελα με τον κωδικο του halo MCC(το κατεβαζεις σε digital) δε με χαλασε καθολου.Μια χαρα διχνει.Βεβαια ειναι σιγουρο οτι στο μελλον θα το παρω και σε retail οταν πεσει η τιμη.Οσα παιχνιδια παιρνω σε digital και τα γουσταρω πραγματικα τα παιρνω και σε retail(τρανταχτο παραδειγμα για μενα το batman arkham city,το οποιο εχω στο steam,σε δισκακι για το ps3,θα αγοραστει εκδοση του 360 για να παιχτει σε xbox one μεσω backwards compatibility,πιθανον να το παρω σε δισκακι για pc και 100% θα αγοραστει αν βγει remaster).
Παντως τα κουτακια στις κονσολες ειναι πολυ πιο ομορφα απο αυτα στα pc.

More
15 Aug 2015 13:41 - 15 Aug 2015 15:43 #167616 by G

Asxetoss1 wrote: Για το GTA περιμένεις με μια νορμάλ σύνδεση περίπου 12 ώρες για να κατέβει(σύνδεση μου περίπου 10 mbps down) .με το θέμα του offline που ρώτησες άπλα αν έχεις κατευνάσει το παιχνίδι μπορείς να το παίζεις και να μην έχεις internet .Το δοκίμασα μόλις στο laptop αυτό. Απλά δεν έχεις κάποιες ευκολίες όπως το cloud που κρατάει τα save σου .

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου με τα digital. Ζούμε στην Ελλάδα, με χάλια ίντερνετ. Εσύ έχεις 10mbps και είσαι μπόμπα, εγώ πιάνω με δυσκολία 1,5. Οπότε γι'αυτό σκέφτομαι αν είναι καλό να το γυρίσω στο digital. Άμα είναι να περιμένω 10 χρόνια να κατέβει το game και άλλη πόση ώρα το installing σωθήκαμε. Γι'αυτο κατα κύριο λόγο έχω απορρίψει το digital.
Για το δέυτερο που ρώτησα σχετικά με το offline που μου είπες ότι γίνεται, εσύ και ο Myrmidon, μπορώ πχ, τα games που έχω απο το pc στο steam, να τα κατεβάσω και να τα κάνω install και απ'το laptop μου και να παίξω και απο εκεί?
Με τα saves που είπες τι παίζει?
Last edit: 15 Aug 2015 15:43 by G.

More
15 Aug 2015 14:21 #167617 by Tony

Rasmo wrote: Για το δέυτερο που ρώτησα σχετικά με το offline που μου είπες ότι γίνεται, εσύ και ο Myrmidon, μπορώ πχ, τα games που έχω απο το pc στο steam, να τα κατεβάσω και να τα κάνω install και απ'το laptop μου και να παίξω και απο εκεί?
Με τα saves που είπες τι παίζει?

Σχετικα με το πρωτο ερωτημα:Ναι γινεται.Μπορεις να κατεβαζεις τα games που εχεις στο library σου στο steam η σε οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα και σε αλλα μηχανηματα δικα σου η και φιλων σου .

More
15 Aug 2015 15:53 - 15 Aug 2015 15:56 #167619 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Όταν λέω έχω 10 mbs σήμαινε ότι πιάνω 1,1-1.2 mb/sec max ,οπότε αν εσύ πιάνεις 1,5mb/sec θα είσαι μπόμπα τώρα αν είσαι στα 1,5Mbps τότε έχεις ένα θεματακι . Τώρα για το cloud είναι μια πολύ καλή λειτουργιά του steam που κρατάει τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε ένα παιχνίδι και όταν εσύ θες να το παίξεις ξανά μετά από καιρό ή το βάλεις σε άλλο pc τότε θα έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις.
Πάντως αν δεν έχεις δοκιμάσει καθόλου το steam δεν είναι κακό να το κάνεις ,έστω και σε free παιχνιδάκια για αρχή .

βγήκαμε λίγο offtopic νομίζω ,αν έχεις άλλη απορια περί steam ας το γράψεις στο κατάλληλο τοπικ και θα βρεις απαντήσεις .
Last edit: 15 Aug 2015 15:56 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
15 Aug 2015 16:18 - 15 Aug 2015 16:19 #167620 by G
1,5 mbps σύνδεση εννοώ. Οπότε καταλαβαίνεις... άστα..
Άλλη μια ερώτηση που μου γεννήθηκε, όταν έχεις steam, δεν θα χρειάζονται οι λογαριασμοί στο uplay, origin, social club, κλπ, μετά?

**Παρακαλώ τους moderators, επειδή είμαστε off topic εδώ, απο το πόστ μου #167568 που αρχίζω να ρωτάω για το steam εώς αυτό εδώ, να τα μεταφέρετε στο ήδη υπάρχον θέμα με γενική συζήτηση/απορίες για το steam , ώστε να συνεχίσουμε εκεί. Ευχαριστώ.**
Last edit: 15 Aug 2015 16:19 by G.

More
15 Aug 2015 16:36 - 15 Aug 2015 16:37 #167623 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Συνέχισα εδώ από άλλο τοπικ να είμαστε σωστά.

Rasmo wrote: 1,5 mbps σύνδεση εννοώ. Οπότε καταλαβαίνεις... άστα..
Άλλη μια ερώτηση που μου γεννήθηκε, όταν έχεις steam, δεν θα χρειάζονται οι λογαριασμοί στο uplay, origin, social club, κλπ, μετά?

**Παρακαλώ τους moderators, επειδή είμαστε off topic εδώ, απο το πόστ μου #167568 που αρχίζω να ρωτάω για το steam εώς αυτό εδώ, να τα μεταφέρετε στο ήδη υπάρχον θέμα με γενική συζήτηση/απορίες για το steam , ώστε να συνεχίσουμε εκεί. Ευχαριστώ.**

Ότι είναι το steam είναι και τα άλλα που είπες πάνω κάτω,Οπότε τα χρειάζεσαι .άσχετα αν στο steam μπορείς να βρεις και παιχνίδια που είναι και σε άλλες πλατφόρμες.Πχ το gta μπορούσες να το αγοράσεις και από steam και με το social club , για να παίξεις όμως αν το έχεις στο steam θα πρέπει να έχεις account και social . Το ίδιο ισχύει και για τα AC από uplay.
Last edit: 15 Aug 2015 16:37 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
17 Aug 2015 14:15 #167654 by G
Οπότε δεν γλυτώνω απο τα origin, uplay, SC, κλπ άμα έχω steam!? Με εκνευρίζει λίγο να πρέπει να έχω 5000 λογαριασμούς, κλπ, για να παίξω ενα game. Anyway, Το κυριότερο θέμα/πρόβλημα είναι η ταχύτητα για να κάνεις DL το game..