Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
20 Jan 2015 18:38 #155722 by Πιέρρος Φουστέρης

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2015 16:14 #156383 by Παναγιώτης Μπελλώνιας
Παιδιά βγήκε νέο beta update που σου επιτρέπει να δεις από την βιβλιοθήκη σου για κάθε παιχνίδι που έχεις πόσα DLC packs υπάρχουν, ποια είναι αυτά και αν τα έχεις αγοράσει. Σαν να οργανώνονται εκεί στην Valve. :P

More
05 Feb 2015 17:33 #156386 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

iFrozen wrote: Παιδιά βγήκε νέο beta update που σου επιτρέπει να δεις από την βιβλιοθήκη σου για κάθε παιχνίδι που έχεις πόσα DLC packs υπάρχουν, ποια είναι αυτά και αν τα έχεις αγοράσει. Σαν να οργανώνονται εκεί στην Valve. :P

καιρός ήταν!

More
19 Feb 2015 16:54 - 19 Feb 2015 16:57 #156976 by Leonidas
καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με τα παιχνίδια στο steam.Θα μπορώ μετά να τα ξανακατεβάσω ή θα πρέπει να τα σώσω τώρα σε άλλον σκληρό δίσκο??? Και αν πρέπει να τα σώσω μπορείς να μου πεις που είναι τα save από το nba2k15 που δεν θέλω να τα χάσω με τίποτα, το φακελο που είναι το παιχνίδια τον έχω βρει απλά δεν ξέρω αν είναι εκεί μέσα και τα save!!! Ευχαριστώ :)
Last edit: 19 Feb 2015 16:57 by Leonidas.

More
20 Feb 2015 22:50 #157022 by Dimi
Μετά το format θα πρέπει να ξανακατεβάσεις τα παιχνίδια σου. Συνήθως το Steam σώζει τα save του κάθε παιχνιδιού σου στο cloud οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως άν θές να τα κάνεις αποθήκευση για να είσαι σίγουρος, πήγαινε στο φάκελο Documents (Start-Documents ή Έναρξη- ¨Εγγραφα αν έχεις Ελληνικά windows). Εκεί μέσα θα βρείς το όνομα των παιχνιδιών και μέσα στο φάκελο θα έχει τα προφίλ σου και τα save.
The following user(s) said Thank You: Leonidas

More
21 Feb 2015 16:30 #157037 by Leonidas
Ευχαριστώ για την απαντησή σου , για καλό και για κακό έσωσα όλα τα παιχνιδια σε αλλόν σκληρό γιατί με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα τι γίνεται με τα παιχνίδια. Όσο για τα save στα έγγραφά μου δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι από το steam :P , λογικά σώζωνται στο cloud όπως είπες γιατί μια φορά που δεν συνδεόταν το nba2k15 στο server του δεν είχα διαθέσιμα τα save μου. Απλά για μεγαλύτερη σιγουριά έκανα και εδώ μία ερώτηση!!! Ευχάριστω και πάλι!!! :) :) :)
The following user(s) said Thank You: Dimi

More
06 Mar 2015 22:26 #157710 by Πιέρρος Φουστέρης

Στο Game Developers Conference, η Valve αποκάλυψε τον τελικό σχεδιασμό του Steam Controller της Valve.Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι τελικές αλλαγές στο σχεδιασμό του έχουν να κάνουν με ένα ανάγλυφο d-pad στα αριστερά και ένα analog stick στο κάτω μέρος. Δίπλα του συναντάμε τέσσερα face buttons σε διάταξη παρόμοια με αυτή των Xbox controllers.

Το Steam Controller θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο μαζί με τα Steam Machines και θα κοστίζει 50 δολάρια.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
10 Mar 2015 07:51 #157818 by Πας Παρτού
Μια ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις τού steam για το υλικό και λογισμικό τών χρηστών. Σάς έχει τύχει ποτέ να σάς ρωτήσει; Είμαι χρήστης τής υπηρεσίας από το 2013 και δεν μού έχει ζητήσει ποτέ.

store.steampowered.com/hwsurvey

More
10 Mar 2015 12:40 #157819 by Panagiotis
Ναι με έχει ρωτήσει 2-3 φορές. Μάλιστα η τελευταία ήταν πρόσφατα, όταν έκανα verify τo game cache το half life 2 για να παίξω ένα mod, μου ζήτησε προαιρετικά τα στοιχεία για το hardware μου.

More
16 Mar 2015 13:35 #158025 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Το Steam συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα! Νέο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες .
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης