Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
17 Jan 2014 02:55 #139270 by Κώστας Λάβαρης
Free Weekend τα Saints Row IV και Company Heroes 2 στο Steam! Α ρε γαμώτο.. Πάλι μέσα θα τη βγάλουμε και αυτό το Σ/Κ. :P Πολύ δυνατοί τίτλοι και έχουν έκπτωση 50% και 66% αντίστοιχα. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2014 14:34 #139334 by Θοδωρης
Καλημέρα σε όλους τους gamer του forum σας.

Είμαι νέος στο χώρο σας έχω κάποιες απορίες σχετικά με το STEAM θα ήθελα μια σχετική βοήθεια αν αυτό είναι εύκολο

Το STEAM αν έχω καταλάβει καλά είναι μια δικτυακή on line πλατφόρμα που μπορεί να παίξει κάποιος σε μορφή multi player αρκετά παιχνίδια.
Το p/c που έχω πιστεύω ότι έχει τις προδιαγραφές για το steam

Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1)για να παίξει κάποιος μέσω steam πρέπει να κάνει μια σύνδεση στην κοινότητα η οποία αυτή σύνδεση είναι μόνο για τους παίχτες της Ελλάδας ; η είναι γενικά αυτό το ρωτάω γιατί έχω μπει στο forum του steam και δεν έχω δει τίποτα ελληνικό και τα αγγλικά μου είναι για κλάματα.
2)Υπάρχει ελληνική κοινότητα που θα πρέπει να την δηλώσω η αυτό πάει ανάλογα το παιχνίδι ;
3)Εγώ παίζω 3 παιχνίδια τα οποία τα έχει το Steam και αυτά είναι : ship simulator euro truck simulator και train simulator ξέρετε αν στην (ελληνική κοινότητα αν υπάρχει)παίζονται αυτά τα 3 παιχνίδια ;
4)Τα παιχνίδια πρέπει να είναι μόνο τα γνήσια αγορασμένα από το steam η από κάποιο μαγαζί η παίζουν και τα σπασμένα
5)Πρέπει να έχω κάποιον ας πούμε φίλο μα παίξω μαζί του το παιχνίδι η μπαίνουμε σαν ομάδα και κάνουμε αποστολές π.χ όπως έχω ακούσει για το flight simulator ;

Αυτές είναι προς το παρών οι απορίες μου συγνώμη αν σας κούρασα με όλα αυτά αλλά εσείς σίγουρα είσαστε ποιο ψαγμένοι από εμενα.Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια σας

More
19 Jan 2014 15:44 #139335 by Κώστας Κορτζής
Καλησπέρα!

1) Οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει μέσω steam, εκτός αν είναι σε χώρες που ακόμα κ αν ζεις σε σπίτι είναι breakthrough. Το forum είναι στα Αγγλικά. Αν έχεις κάποιες απορίες, ρώτα τες εδώ. Εκτός του οτι έχουμε κάνει εντριβή στο steam, μπορούμε και να σου μεταφράσουμε αν θες κάτι.

2) Δεν δηλώνεις κοινότητα, παρά μόνο το region και αυτό είναι για λόγους ping και την χώρα (Αν θες).

3) Μπορείς να βρεις groupάκια μέσω steam είτε είναι ελληνικά, είτε οχι. Εκεί πέρα θα γνωρίσεις άτομα τα οποία παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι που δηλώνει το γκρουπάκι ας πούμε.
π.χ. Counter-Strike 1.6 Greek community.

Επίσης υπάρχουν γκρουπάκια που δεν παίζουν κάποιο συγκεκριμένο game. Όπως του Gameworld.

4) Το steam υποστηρίζει παιχνίδια τα οποία τα αγοράζεις απο καταστήματα αυθεντικά και είναι για την πλατφόρμα του steam ή τα παιχνίδια απ το steam store. Τα σπασμένα δεν παίζουν. Και αν αγοράζεις σπασμένα, χάνεις πολλά χρήματα, γιατί τα βρίσκεις και φθηνότερα σε steam sales, αυθεντικά και με online δυνατότητες, update κλπ.

5) Αυτό εξαρτάται απο το κάθε παιχνίδι. Κοιτάς αν είναι μόνο online ή μόνο single player ή και τα δυο και όπως θέλεις εσύ πράττεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Άν έχεις κάποια άλλη απορία, ρώτα.

More
19 Jan 2014 19:12 #139338 by Θοδωρης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ghast

Το gameworld αν κατάλαβα καλά είναι ένα γκρουπάκι ξεχωριστό μέσα στο steam
Σε αυτό το γκρουπάκι ας πούμε πως θα συνδεθώ η καλύτερα πως θα συναντηθούμε εκεί μέσω steam αν θέλουμε να παίξουμε κάποιο κοινό παιχνίδι;

Γνωρίζει κανείς αν παίζονται αυτά τα 3 παιχνίδια που είπα πριν από άτομα του gameworld και κατά πόσο διαφορετικό είναι σε on line παιχνίδι ;

Στο site του gameworld ψάχνοντας πληροφορίες για αυτά τα παιχνίδια βρήκα μόνο κάποιες αναφορές μόνο για το Euro truck simulator και εκεί κάποιος έχει γράψει (ότι θα ήταν φανταστική εμπειρία να έπαιζε on line)Άρα για να βρίσκεται στην πλατφόρμα του steam έχει multi player η on line παιχνίδι.

Το 1 από αυτά παιχνίδια το έχω γνήσιο και τα ρωτάω όλα αυτά γιατί αν και μέσο της πλατφόρμας του steam δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο παιχνίδι (δεν βρίσκομαι εκεί με άλλα ατομα που θα παιζουμε μαζι ) να μην τα αγοράσω...Μόνος παίζω και χωρίς το steam... Παράδειγμα που έφερα πριν είναι άλλο ένα simulator που αυτό έχει βέβαια δική του ξεχωριστή ομαδα και κανουν πτησεις μαζι.

More
20 Jan 2014 00:22 #139344 by Κώστας Κορτζής
Τα groupάκια στο steam είναι σαν το Facebook. Group Chat και τίποτα άλλο.

Μπορείς να κάνεις φίλους στο steam άτομα και να παίζετε μαζί. Υπάρχει σχετικό ποστ εδώ στο forum που ποστάρουμε όλοι τα steam ids.

Δεν υπάρχει διαφορά εκτός του οτι αν βγαίνουν updates τα κατεβάζει αυτόματα.

Στο steam τα παιχνίδια χωρίζονται σε 3 κατηγορίες με βάση αυτό που ζητάς:
Αυτά που είναι μόνο multiplayer
Αυτά που είναι μόνο single-player
Και εκείνα που είναι και multiplayer και single-player.
Αυτό μπορείς να το διασταυρώσεις απο την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam Store.

Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα το παιχνίδι που αγόρασες απο μαγαζί να μην μπαίνει στο steam - και ας το πουλάει το ίδιο - για δυο λόγους:
- Επειδή δεν έχει CD-key
- Και επειδή έτσι τους γουστάρει. Ας πούμε είχα αγοράσει το CoD4: Modern Warfare απο κατάστημα και οταν πήγα να βάλω το CDkey στο Steam, δεν το υποστήριζε και ας το πουλάει στο κατάστημά του.

More
26 Jan 2014 12:18 #139573 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά αυτό το διάστημα κατεβαίνει το batman arkham city και χτες απλά έκλεισα την οθόνη του λαπτοπ και το άφησα να κατεβαίνει, το βράδυ κάποιος έβγαλε την πρίζα και λογικά όταν θα πήγε η μπαταρία χαμηλά μπήκε σε αναμονή, σήμερα που το άνοιξα κώλυσε πριν δείξει την επιφάνεια εργασίας και το έκανα restart όταν άνοιξα το steam το game είχε γίνει απεγκατασταση και είναι πάλι στο 0% χάθηκαν γύρω στα 5gb άντε τώρα να περιμένω πάλι να κατεβεί :( καμιά ιδέα? επίσης και κάτι άλλο έχω το gta 4 και μετά το batman θα βάλω να κατεβαίνουν τα episode of liberty city κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι πιο λίγα gb γιατί είναι πιο πολλά gb και από το κανονικό?

More
26 Jan 2014 12:47 #139574 by Θοδωρής Μητρόπουλος
legend10, σε ότι αφορά το Steam, ισχύει πως κάνει pause όταν κατεβάζεις ένα παιχνίδι και το σώζει. Από την άλλη, μπορεί για κάποιο λόγο το laptop σου να μην μπήκε σε αναμονή αλλά να έκλεισε απότομα. Σε αυτή την περίπτωση χάνονται αρχεία και γι' αυτό ίσως έγινε αυτό που έγινε. Τώρα για την 2η ερώτησή σου, προσπάθησε να βάζεις τελείες και κόμματα γιατί δεν κατάλαβα τι λες. Ουσιαστικά όλο αυτό το κείμενο που έχεις γράψει αποτελείται από 2 προτάσεις. :P

More
26 Jan 2014 16:47 #139575 by Κώστας Κορτζής
legend, το episodes of liberty city, είναι standalone και σε καμία περίπτωση δεν απαιτεί το GTA 4 για να λειτουργήσει. Γι αυτό είναι περίπου στα ίδια gb. το γεγονός οτι είναι δυο τα episodes και περιλαμβάνει παραπάνω πράγματα, δικαιολογεί το γεγονός οτι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος

More
26 Jan 2014 20:56 #139588 by Γιάννης Ρέμας
απλά έλεγα μήπως με κάποιο τρόπο γλίτωνα κάποια gb κατέβασμα επειδή ήδη έχω το πύρινα του παιχνιδιού δλδ τον χάρτη τώρα για το batman άντε να περιμένω να κατεβούν τα 17gb αααα και σχετικά με το batman κάθε μέρα μου ζητάει ενημερώσει αλλά δεν την κάνει δείχνει σφάλμα θα στρώσει όταν κατεβεί το game?

More
27 Jan 2014 06:08 #139621 by Πας Παρτού
steam streaming

[youtube:1n0pb0o3]
[/youtube:1n0pb0o3]

το θέμα ξεκινά στο 0:31:54