Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
04 Jun 2015 14:31 #162230 by Tony
Kαι εγω μια απ'τα ιδια + οτι το Pc μου δεν ειναι ο,τι δυνατοτερο υπαρχει και δεν σηκωνει πολυ βαρια games(το πιο βαρυ πρεπει να'ναι το arkham origins)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2015 21:34 #162522 by Tony
Tα summer sales ξεκινησαν!!!
Μου φαινεται ξεκινησαν παρα πολυ δυναμικα...Τουλαχιστον εμενα με κανουν να υποφερω :
ΧCOM enemy unknown
Magicka
Ziggurat(αν και δεν ηταν στo wishlist)
Don't starve
Last light redux
Shadow warrior
κι αλλα τοσα

Εβαλα ενα 5ευρω να καβατζωσω τιποτα σε καλη τιμη ,ενω παραλληλα μαζευω λευτα για νεα gpu.Δεν το βλεπω να παιξω ποτε τα games που θα αγορασω ετσι οπως παω..

More
13 Jun 2015 23:45 #162592 by Georgios Manolis
Κι εγώ τσίμπησα το Metro Last Light Redux να κάνει παρέα με το 2033 που δεν το έχω τερματίσει ακόμα.
Miasmata το είχα σταμπάρει καιρό τώρα και το βρήκα στα 3 ευρώ.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιά θα είναι τα άλλα.....decisions....decisions!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Jun 2015 00:05 #162593 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ τσίμπησα τα εξής:

King Arthur: The Roleplaying Wargame με όλα τα DLC
Bloodrayne
Bloodrayne 2
Return to Castle Wolfenstein

Μέχρι στιγμής.

More
14 Jun 2015 00:06 #162594 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Καλησπέρα

Λοιπόν κοπέλια!!! παίζω το game combat arm και θα ψηνόμουν τέρμα, εάν γινόταν κάποιο είδος διαγωνισμού πάνω σε αυτό, αν όχι πάλι... το name μου στο combat arm είναι ''grs4z'' στείλτε μου εκεί να παίζουμε κανένα friendly ματς ή κανένα hard ματς....

Ένα πρόσφατο βίντεο που βρήκα στο youtube για να δείτε τι παίζει όσοι ενδιαφέρεστε

More
14 Jun 2015 06:17 - 14 Jun 2015 06:18 #162598 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Παιδιά εγώ έβαλα μία 20άρα paysafe και αγόρασα το Valve Pack που κάνει 18 ευρώ. Περιέχει αρκετά παιχνίδια, μέσα στα οποία είναι και τα Half-Life 2, το CS:GO, Left 4 Dead 2 και τα Portal 1 και 2. Με τα 2 ευρώ που περίσεψαν στην paysafe αγόρασα το Witcher 1 Enchanced Edition. :P
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θέλω να πάρω, οπότε μάλλον θα ξανα πάρω paysafe.
Last edit: 14 Jun 2015 06:18 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
14 Jun 2015 16:37 #162602 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
O Gabe Newell boss σε παιχνίδι!

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας αποκάλυψε ο developer του επερχόμενου dungeon-crawler Crawl, Barney Cumming. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σχετική είδηση.

More
14 Jun 2015 17:57 #162614 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Scorcher wrote: Παιδιά εγώ έβαλα μία 20άρα paysafe και αγόρασα το Valve Pack που κάνει 18 ευρώ. Περιέχει αρκετά παιχνίδια, μέσα στα οποία είναι και τα Half-Life 2, το CS:GO, Left 4 Dead 2 και τα Portal 1 και 2. Με τα 2 ευρώ που περίσεψαν στην paysafe αγόρασα το Witcher 1 Enchanced Edition. :P
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θέλω να πάρω, οπότε μάλλον θα ξανα πάρω paysafe.

Και γω το πήρα το Witcher, βέβαια χρειάζεται κανά δυο modάκια για είναι playable. Τώρα περιμένω μήπως πιάσει το μάτι τίποτα καλό στα sales.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
14 Jun 2015 21:53 - 14 Jun 2015 21:55 #162623 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

TheRedWood wrote: Και γω το πήρα το Witcher, βέβαια χρειάζεται κανά δυο modάκια για είναι playable. Τώρα περιμένω μήπως πιάσει το μάτι τίποτα καλό στα sales.

Και γω αυτές τις μέρες με το Steam Store ανοιχτό είμαι 24/7.
Last edit: 14 Jun 2015 21:55 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
14 Jun 2015 21:59 #162624 by Φοίβος Ζαφείρης
Με τρώει πάααρα πολύ τώρα να χτυπήσω το Apotheon (το GOG το έχει ακριβότερα, δυστυχώς), αλλά το budget φέτος είναι εξαντλητικά περιορισμένο. Πήρα ήδη το complete pack του X-COM και μ' αυτά που μένουν, μάλλον θα πάω στο Dark Souls επιτέλους. Περιμένω μόνο μήπως και το βάλει σε κανένα flash με επιπλέον έκπτωση.