Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
28 Oct 2015 20:41 #170336 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Αύριο ή μεθαύριο θα πάρω μια paysafe και θα την περάσω στο acc δοκιμάζοντας να αγοράσω κάποιο παιχνίδι στο G2A και θα επανέλθω να σας πω αν το κατάφερα τελικά.Αν το έχει δοκιμάσει άλλος ενημερώστε ώστε να μην προβώ σε αγορά paysafe.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2015 17:32 #170369 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Το θέμα είναι πως δεν είμαι ακόμα 18 χρόνων και δεν εχω PayPal ακόμη, καθώς δεν θελω να πριζω γονείς κτλ για ένα παιχνίδι που θέλω να παρω με δικά μου λεφτά..
Άμα υπάρχει κάτι παρόμοιο όπως η paysafe παρακαλώ πειτε μου.

More
29 Oct 2015 21:35 #170393 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Γι αυτό που είπα χθες ,δυστυχώς έφαγα άκυρο και από αυτό . Αγόρασα paysafe την έβαλα στο acc και πήγα να αγοράσω από G2A αλλά τπτ. Βλέπω να μένω με όσα παιχνίδια έχω για καιρό ακόμα ...

More
30 Oct 2015 00:22 #170399 by Πιέρρος Φουστέρης
Δυστυχώς, φίλε socratispao13, είτε μέσω PayPal, είτε μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών μπορείς να κάνεις, αυτή τη στιγμή, αγορά παιχνιδιών.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Oct 2015 01:07 - 30 Oct 2015 01:52 #170405 by Βασιλης Γαλανος
Χρειαζομαι βοηθεια με τα sales!Μιας και δεν εχω paypal και αφου δεν εχω βγαλει ακομα ΑΦΜ και δεν μπορω να φτιαξω συντομα λογαριασμο εχω ξεμεινει να κοιταω τα sales να πεφτουν βροχη.Για αυτο προτιθεμαι να δωσω 2 κωδικους paysafe(προφανως αχρεισημοποιητους) αξιας 10 ευρω ο ενας που μου εχουν μεινει απο το bundle της Lara Croft που και παλι δεν μπορουσα να παρω λογω των capital contols,σε οποιον μου κανει την εξυπηρετηση να αγορασει και να μου στειλει μερικα παιχνιδια ως δωρο μεσω steam.Η αγορα θα φροντησω να ειναι γυρω στα 15-16 ευρω max για να εχει οποιος με βοηθησει το κερδος του.
Οποιος μπορει και θελει ας στειλει απλα ενα pm και μιλαμε απο εκει.
Edit:Διαλεξα ποια games θελω και η σουμα βγαινει 14,15 ευρω.Αρα οποιος βοηθησει θα εχει κερδος περιπου 6 ευρω αν και θα πρεπει να περιμενει λιγο να ανοιξουν και παλι οι paysafe για αγορες.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 30 Oct 2015 01:52 by Βασιλης Γαλανος.

More
30 Oct 2015 14:09 - 30 Oct 2015 14:09 #170411 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Διαθέσιμα θα γίνουν software video tutorials.

Έχει πλέον ήδη αρκετό καιρό που η Valve ενσωμάτωσε την σχετική υπηρεσία του video library στο Steam. Ωστόσο τα video που ήταν διαθέσιμα είχαν να κάνουν συνήθως είτε με κάποια games είτε με συγκεκριμένα software. Πλέον όμως αυτό το τοπίο θα διαφοροποιηθεί μιας και έρχονται να προστεθούν νέα software tutorial videos τα οποία θα μπορεί το κοινό να τα προμηθεύετε έναντι αναλόγου αντιτίμου.

Η ιστορία της online εκπαίδευσης πλέον είναι μια mainstream δραστηριότητα ενώ όλο και πιο εξειδικευμένες γνώσεις γίνονται διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Έτσι λοιπόν τα video tutorials που θα ενσωματωθούν στο Steam απευθύνονται σε επαγγελματικές εφαρμογές όπως το ZBrush, το MODO και το Substance Painter. Φαίνεται λοιπόν πως ο στόχος της Valve είναι στο μέλλον το Steam να γίνει μια ακόμα πιο all-in-one εφαρμογή.
Last edit: 30 Oct 2015 14:09 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

More
30 Oct 2015 15:36 #170413 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Είναι πολύ παράξενα τα πράγματα με τις paysafe... Ενω τα περίπτερα πάλι πουλάνε pins οπως παλια, αυτά τα ελληνικα pins δεν ειναι εγκυρα για αγορες σε καταστημα π.χ. steam g2a. Αλλά είναι έγκυρα μόνο σε επιλεγμένα περίπου καμία εικοσαρια καταστηματα εκ των οποίων κανένα δεν είναι για παιχνιδια....
Άρα ποιος ο λόγος επιστροφής της paysafe στην ελλαδα αφου τα μαγαζιά δεν τη δεχονται:;; Και γιατί δεν δέχονται paysafe ενω παίρνουν paypal;;

More
30 Oct 2015 17:11 #170419 by Βασιλης Γαλανος
Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο περιεργο το οτι δεχονται μονο paypal και οχι paysafe αλλα σιγουρα μεσα στους επομενους μηνα/μηνες θα εχει φτιαξει το προβλημα.Υπαρχει κατακραυγη απο παντου και με τα χριστουγεννιατικα sales που ερχονται πιστευω θα τους κοψει λιγο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
31 Oct 2015 15:28 #170455 by Σωκράτης Νικολόπουλος
μακάρι να ξανά επιτραπούν γιατί εχω μείνει ακόμα στο witcher

More
20 Nov 2015 10:43 #171344 by G
Βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό το μύνημα(στην παρακάτω εικόνα-screenshot)?
Προσπάθησα είτε μέσω paypal, είτε να βάλω την prepaid κάρτα μου και μου βγάζει το ίδιο ακριβώς μύνημα και σχετικά πρόσφατα είχα αγοράσει την worms collection χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι γίνεται?
Και ρε γαμώτο σε 9 ώρες λήγει αυτό το πακετάκι με την σειρά commandos, που τόσο πολύ θέλω να ξαναλιώσω.. :(