Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
02 Dec 2010 00:36 #85274 by Aνέστης Αδαμίδης
Εννοώ εκτός από αυτούς που είναι ήδη μέσα γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι ομάδες. Είχαμε στο νου μας να παίξουμε mods/συντάκτες vs μέλη. Στις 18 θα λείπει ο σουβλάκι οπότε προσπαθούμε να βρούμε μια μέση λύση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
02 Dec 2010 23:42 #85338 by Aνέστης Αδαμίδης
Πρέπει να δούμε πόσοι μπορούνε να έρθουν στις 11 πρώτα. Αλλιώς το event αναβάλλεται για του χρόνου. Αν είναι να κατέβουμε λειψές ομάδες καλύτερα να μην πάμε καθόλου φέτος και πάμε από Γενάρη και μετά.

More
03 Dec 2010 07:21 #85348 by Ιβάν
Εγώ στις 18 γράφω, αλλά το πρωί! Οπότε το απόγευμα μάλλον θα μπορώ!

More
11 Dec 2010 12:38 #85697 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, για να δείτε τι χάνουμε. Θα παίζαμε μπάλα στα χιόνια. Που για να παίξεις μπάλα και να χιονίζει, πρέπει να είσαι στο PS μπροστά να παίζεις κάναν ποδοσφαιράκι και να το ρυθμίσεις να χιονίζει. Τελικά το πάμε το χρόνου, μετά την εξεταστική του Φλεβάρη. Εγώ στις 18 δεν μπορώ να έρθω. Αν μπορείτε εσείς να συγκεντρωθείτε για να παίξετε, πηγαίνετε χωρίς εμένα.

More
11 Dec 2010 15:05 #85703 by lavezzi7

TheReaper wrote: Όχι, για να δείτε τι χάνουμε. Θα παίζαμε μπάλα στα χιόνια. Που για να παίξεις μπάλα και να χιονίζει, πρέπει να είσαι στο PS μπροστά να παίζεις κάναν ποδοσφαιράκι και να το ρυθμίσεις να χιονίζει. Τελικά το πάμε το χρόνου, μετά την εξεταστική του Φλεβάρη. Εγώ στις 18 δεν μπορώ να έρθω. Αν μπορείτε εσείς να συγκεντρωθείτε για να παίξετε, πηγαίνετε χωρίς εμένα.

Έχεις πολύ δίκιο Reaper... :wink:

Κρίμα γιατί έχω παίξει 2-3 φορές με χιόνι και άλλη μια δεν θα με χάλαγε βέβαια.

Από την άλλη με τόσο κρύο,δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να έρθουν όλοι.Τέλος πάντων που ξέρεις μπορεί και τον Φλεβάρη να χιονίζει... :mrgreen:

More
11 Dec 2010 19:09 #85730 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ασε ειμαστε τελειως αγύμναστοι, ενα ghost επαιξα για τρέξω λιγάκι και κοντεψα να πεθάνω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Feb 2011 15:22 #90249 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποιος είναι να μαζευτούμε το άλλο Σ/Κ για μπαλίτσα;

More
23 Feb 2011 15:47 #90252 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ είμαι μέσα αλλά μέχρι τις 11 έχω προπόνηση.