Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
20 Nov 2010 15:06 #84491 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μέχρι πέρισι έπαιζα τέννις, οπότε ήμουν σε φόρμα. Λόγω πανελληνίων το έκοψα πέρισι και πλέον είμαι μια σκιά του παλιού μου φορμαρισμένου εαυτού. Οπότε μη μου λέτε 7x7 :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 16:43 #84503 by pReDiCtOR
Ναι και απ' οτι ακουσα πρεπει να πατε με ξυρισμενα "ποδαρια" αλλιως ... δεν εχει, ετσι δεν ειναι?

More
20 Nov 2010 17:10 #84506 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποιος το είπε αυτό; Εγώ δεν έχω καν κανονικά καρφιά. Πολλά ζητάτε. Εγώ έχω συνηθίσει ναν παίζω σε τάπητα(όχι χλοοτάπητα).

More
20 Nov 2010 17:44 #84509 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μεσα ειμαι...

Οσο για τα παπουτσια και τα αξυριστα ποδια δεν υπάρχει πρόβλημα, παντα οπως ναναι εμφανίζομαι σε κατι τετοια γηπεδακια :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Nov 2010 18:09 #84510 by Ιβάν
Παιδιά χρειαζόμαστε και έναν διαιτητή για να υπάρχει δικαιοσύνη! Αλλιώς θα τσακωνόμαστε για τα φάουλ κλπ!

More
20 Nov 2010 18:19 #84511 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Παιδιά χρειαζόμαστε και έναν διαιτητή για να υπάρχει δικαιοσύνη! Αλλιώς θα τσακωνόμαστε για τα φάουλ κλπ!

Όταν κανω εγω φαουλ, παντα φαίνεται πως ειναι καθαρότατο φαουλ.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Nov 2010 18:23 #84513 by Lalo007
Εγω και να κανω κανεις δεν το καταλαβαινει.Οποτε σιγουρα θα χρειαστειτε διαιτητη.

More
20 Nov 2010 18:26 #84515 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote: Εγω και να κανω κανεις δεν το καταλαβαινει.Οποτε σιγουρα θα χρειαστειτε διαιτητη.

Αυτό σημαίνει πως θα έρθεις;

More
20 Nov 2010 19:36 #84540 by Lalo007

BigBoss wrote:

Lalo007 wrote: Εγω και να κανω κανεις δεν το καταλαβαινει.Οποτε σιγουρα θα χρειαστειτε διαιτητη.

Αυτό σημαίνει πως θα έρθεις;

Οχι. :mrgreen:

More
20 Nov 2010 21:23 #84561 by Aνέστης Αδαμίδης
Καμεραμάν χρειαζόμαστε, όχι διαιτητή. Σας είπα ότι το πρώτο τουλάχιστον ματς θα πάει youtube. Οπότε βρείτε κάναν με καλή κάμερα.