Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
01 Dec 2010 20:15 #85222 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: @Reaper:Έχω να παίξω μπάλα 2,5 μήνες και θα έρθω για μπάλα και μόνο.Τώρα αν εσύ θες να γυρίσεις ταινία και να σταματάμε το παιγχνίδι για να τραβάμε πλάνα σε κάθε πάσα,να πάρω αν είναι τηλέφωνο τον Μπραντ Πιτ να περάσει αν είναι από casting... :mrgreen:

Είσαι μυρωδιάς τελείως?! :mrgreen:

Θα τραβήξουμε σκηνοθετημένα κάποια πλάνα εκτός του αγώνα, το τι θα τραβήξει ο/η κάμεραμαν/γούμαν κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι εξολοκλήρου δική του/της ευθύνη. Απλά να βγει καλό θέλω σε ορισμένα σημεία και τα άλλα όπως νομίζει το άτομο που θα τραβήξει το βίντεο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2010 20:28 #85223 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για το Σαββατο που λετε 11/12 δεν μπορω τελικα ουτε εγω (ανωτερα βια) αλλά ουτε και ο ThunderHawk οπως εχει γραψει. Το πάμε για το επόμενο; 18/12 ? Γηπεδο δεν με ενδιαφερει το που. Αρκει να ειναι κοντα σε καποιο σταθμο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Dec 2010 20:43 #85225 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν το πάμε 18 θα έρθετε σίγουρα; Μη λέμε ξανά λόγια του αέρα. Αν είναι όμως να κανονίσει ο καθένας τις δουλειές του ώστε να μην έχουμε τίποτα εκκρεμότητες. Αν είναι για 18 τελική ημερομηνία να το κλείσουμε.

More
01 Dec 2010 21:06 #85228 by lavezzi7
Και στις 18 μπορώ,μόνο αν είναι να δηλώσουμε όλοι τώρα,μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή!

TheReaper wrote:
Είσαι μυρωδιάς τελείως?! :mrgreen:

8O

Θα στο αποδείξω όταν με το καλό παίξουμε... :mrgreen:

More
01 Dec 2010 21:09 #85230 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό λέω κι εγώ. Αν είναι να πάει για 18 να κανονίσετε τις δουλειές σας από τώρα αν είναι για να μην έχουμε άλλα setbacks.

More
01 Dec 2010 21:51 #85246 by Andr
στις 18 μην με υπολογιζετε.θα ειμαι στα γιαννενα.ετσι καλο παιχνιδι να εχετε.chuck will be with you

More
01 Dec 2010 22:35 #85256 by Aνέστης Αδαμίδης
Να ρωτήσω κάτι εγώ. Εκτός του σουβλάκι και το Thunderhawk, υπάρχει κάνας άλλος που να παίζει τέρμα;

More
01 Dec 2010 22:39 #85257 by lavezzi7

TheReaper wrote: Να ρωτήσω κάτι εγώ. Εκτός του σουβλάκι και το Thunderhawk, υπάρχει κάνας άλλος που να παίζει τέρμα;

O Hercules αλλά δεν είναι σίγουρος... :twisted:

More
02 Dec 2010 00:24 #85270 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Dec 2010 00:32 #85273 by Στέφανος Τρίγγας