Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
25 Nov 2010 22:31 #84893 by Ιβάν
26 χρονών είναι αν θες να ξέρεις και είναι και ξανθιά! Αν τυχών την προσβάλεις θα έχεις να κάνεις μαζί μου (πλάκα κάνω φυσικά!). Είναι για αυτην που σας μιλούσα! Αφού είναι 12 τότε 99,99% θα έρθω! Μην τυχόν σας ξεφύγει τίποτα κακομοίρηδες... δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει!

edit: Περιττώ να πω πως θα έρθει εκτός απροόπτου! Αν είναι κανονιστε και με κάποιον άλλον αν λείψει αυτή!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2010 22:53 #84895 by SKALIKA
kai Εγώ είμαι εντάξει για εκείνες τις ημέρες. Εκτός απροόπτου θα έρθω και εγω σίγουρα.

More
25 Nov 2010 22:55 #84896 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, Frank, εγώ έλεγα να τις βγάλουμε από τώρα που δεν ξέρουμε το status του καθενός. Οπότε δεν θα έχει κανένας πλεονέκτημα, τουλάχιστον όχι ηθελημένα. Τώρα τι να σου πω, θα μιλήσω στα παιδιά για να μην έρθουν, αλλά να ξέρεις ότι αν κανείς δεν δηλώσει συμμετοχή, γιατί δεν βλέπω άλλους πρόθυμους, θα πρέπει οπωσδήποτε να το πάμε Κυριακή το παιχνίδι, γιατί ο ένας από τους φίλους μου δουλεύει και μπορεί το Σάββατο να μην μπορεί.

Μήπως να φέρουμε και αλλαγές; :-k

More
26 Nov 2010 15:11 #84923 by Andr
στις 12 του μηνος τι ωρα περιπου υπολογιζετε οτι θα παμε?

More
26 Nov 2010 22:38 #84941 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα έλεγα για απόγευμα, για να υπάρχει περισσότερος χρόνος.

More
27 Nov 2010 01:23 #84942 by Frank
δεν μπορω εγω Κυριακη απογευμα γιατι εχω ταξιδι ...

αμα δεν ερθουν οι δυο οι δικοι σου ριπερ, μαλλον θα ερθουν doxitis+maldino οποτε παμε Σαββατο απογευμα αν δεν εχετε προβλημα και οι αλλοι. Εχουμε παντως μερες ακομα μεχρι τοτε 2 + βδομαδες μην βιαζεστε για ωρες κλπ να δουμε και τι καιρο θα εχει και τα κανονιζουμε την τελευταια εβδομαδα αυτα :wink:

More
27 Nov 2010 06:02 #84943 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σάββατο νομιζω μπορει ο Draginfable να ερθει...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Nov 2010 12:50 #84960 by Aνέστης Αδαμίδης

Frank16 wrote: δεν μπορω εγω Κυριακη απογευμα γιατι εχω ταξιδι ...

αμα δεν ερθουν οι δυο οι δικοι σου ριπερ, μαλλον θα ερθουν doxitis+maldino οποτε παμε Σαββατο απογευμα αν δεν εχετε προβλημα και οι αλλοι. Εχουμε παντως μερες ακομα μεχρι τοτε 2 + βδομαδες μην βιαζεστε για ωρες κλπ να δουμε και τι καιρο θα εχει και τα κανονιζουμε την τελευταια εβδομαδα αυτα :wink:

OK, αν είναι θα τους πω να μην έρθουν, γιατί εγώ είχα μιλήσει με τους φίλους μου και μου είχαν πει ότι θα έρθουν. Αφού όμως είναι για να γίνει ενδοsiteικό το ματς, τότε θα τους πω να μην έρθουν. Μπορεί καμιά άλλη φορά.

More
27 Nov 2010 13:16 #84961 by Frank
Ναι ρε την επομενη φορα σιγουρα, τοτε δεν θα ερθουν και ολοι που θα ερθουν την πρωτη και θα φερουμε και φιλους για να συμπληρωσουμε τις ομαδες. Τωρα συμπληρωνουμε και με το παραπανω τις ομαδες.

Να δουμε αν το επιβεβαισουν οι Draginfable, doxitis, maldino

More
27 Nov 2010 17:17 #84967 by Άγγελος Φασούλης

BigBoss wrote: Σάββατο νομιζω μπορει ο Draginfable να ερθει...

Ναι όντως αν πάμε Σάββατο μπορώ.

Edit: Ποιό Σάββατο θα πάμε; Και σε ποιο γήπεδο; Παίζω κέντρο.