Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
21 Nov 2010 05:56 #84590 by Μπάμπης Χαραλάμπους
δυο φορες δεν ερχομαι, ειναι πολύ για μενα :P

Για τον λαβέτσι ρε γαμώτο!!

(Αμυνα)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2010 15:06 #84610 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ για μια φορά είμαι οπότε ας πάμε όλοι και καλοί.

Παίζω "καλά" σε όλες σχετικά τις θέσεις εκτός από επίθεση, που είναι ανάλογα με τη μέρα.

More
22 Nov 2010 00:22 #84680 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχουμε άλλες κενές θέσεις; Είπα σε έναν φίλο μου να έρθει να παίξει και αυτός είπε ότι θα έρθει. Παίζει οποιαδήποτε θέση, αλλά καλύτερα λέω να τον βάλουμε κέντρο. Βασικά, επειδή θα παίξουμε 5x5 το σύστημα θα είναι 1-2-1-1 και στις δύο ομάδες, οπότε...

More
24 Nov 2010 15:52 #84810 by Aνέστης Αδαμίδης
Προειδοποίηση: Θα καείτε στο ζέσταμα. Δεν γίνεται μετά από δύο μήνες ακινησίας να βγω κατευθείαν και να παίξω.

Λοιπόν έχουμε και λέμε ποιοι θα έρθουν.

1. TheReaper (είτε κέντρο είτε επίθεση στη μέση ή από δεξιά)
2. Nikolis
3. Frank16 (απο αμυνα μεχρι 10αρι, καλυτερα ομως κεντρο)
4. ThunderHawk (τέρμα)
5. Alcatraz
6. kammeno souvlaki (τερμα - αμυνα)
7. BigBoss
8. Lavezzi7
9. Ένας φίλος μου

Άντε ρε παιδιά, άλλον ένα θέλουμε. Freak, Mano θα έρθει κανείς από εσάς;

More
24 Nov 2010 17:18 #84816 by Ιβάν
Παιδιά επειδή εγώ δίνω lower και δεν ξέρω πότε θα πέσει! Αλλά θα προσπαθήσω να έρθω. Όσο για κάμερα και διαιτησία κανόνισα ίδη! Θηλυκό είναι! :P

More
24 Nov 2010 18:21 #84821 by Aνέστης Αδαμίδης
Πες της να έρθει μόνο σε περίπτωση που ανέχεται σκληρό αφεντικό. Γιατί θα κάνω τον ποδοσφαιριστή, αλλά κάποια ορισμένα πλάνα πριν τον αγώνα θα τα βγάλουμε και καλύτερα να βγουν καλά με την πρώτη για να μην χάνουμε χρόνο από το παιχνίδι και να μην ξοδεύουμε τζάμπα ταινία.

Για όποιον δεν κατάλαβε, έχω και ρόλο σκηνοθέτη. Είπαμε, μετά θα γίνουμε βίντεο. Τώρα αν θα βάλω και backstage δεν ξέρω ακόμη.

More
24 Nov 2010 18:28 #84822 by Ιβάν
Εγώ παίζω μέση και επίθεση! Αλλά να ξέρετε πως γυρνάω άμυνα... δεν είμαι σαν κάποιους που δεν γυρνάνε καθόλου, είμαι σκυλί, τρέχω πάνω-κάτω! Κάμερα έχετε;

ΥΓ. Τι θες να πεις "σκληρό αφεντικό"; :bduh:

More
24 Nov 2010 18:55 #84825 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω πολλές απαιτήσεις για κάτι που θέλω να γίνει σωστά. Αν γίνει λάθος από βλακεία(οποιουδήποτε) αρχίζω να φωνάζω.

More
25 Nov 2010 21:01 #84890 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν, έκλεισε η δεκάδα. Βρήκα κι άλλον ένα φίλο μου, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάει Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το παιχνίδι. Αν έχετε κανονίσει κάποιο ταξίδι, πολύ απλά το αναβάλετε και πηγαίνουμε για μπάλα.

Κι επίσης, μετά από συζήτηση με τον general_lee, αποφασίστηκε να μην είμαι τόσο σκληρός στην κοπελιά ως σκηνοθέτης, γιατί όπως μου είπε "ποτέ δεν ξέρεις". Βέβαια, έχω κοπέλα, αλλά τι να κάνω, θα είμαι όσο το δυνατόν πιο ευγενικός. Αρκεί να μη γίνονται βλακώδη λάθη. Έτσι, να της πεις Alcatraz, OK;

Τέλος, τις ομάδες θα τις αποφασίσουμε εγώ και ο Frank μεταξύ μας και μετά θα σας ανακοινώσουμε ποιοι θα είναι με ποιους και τις θέσεις που θα παίξει ο καθείς. Αυτά.

Ακούω αντιρρήσεις ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΟ.

More
25 Nov 2010 21:14 #84891 by Frank
εγω προτεινω να μεινουν οι 2 θεσεις κενες των φιλων σου, αν μεχρι τοτε δεν ερθει κανεις αλλος απ το site ερχονται τα παλικαρια, αλλιως προτεραιοτητα εχουν τα παιδια απ το site εξου και ο λογος του "event" :wink:

οσο για τις ομαδες

προτεινω 1)τις βγαζουμε στο ζεσταμα, μην γεμισει μια ομαδα αμπαλους κ η αλλη καλους και το κανουμε ολυμπιακος - γιουβεντους η μπαρτσα - παο το παιχνιδι .... 2) τις βγαζουμε με κληρωση τυχαια κι οτι κατσει ...

Μανος, Κωστας δεν ψηνεστε να ρθετε ?