Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
20 Nov 2010 01:38 #84462 by Aνέστης Αδαμίδης
Αρχίσαμε μια συζήτηση από κουβέντα που έκανα με τον στρατηγό(general_lee) o oποίος είναι και φίλος μου και καταλήξαμε να συζητάμε για το που θα βρεθούμε. Λοιπόν, δηλώστε ποιοι μπορείτε να έρθετε ένα οποιοδήποτε ΣΚ να παίξουμε κάνα ποδοσφαιράκι, να δούμε αν μαζευόμαστε αρκετοί/-ες(μπορεί να θέλουν και γυναίκες) και μετά κλείνουμε ομάδες και κανονίζουμε μέρος το οποίο θα μας ορίσει ο Frank. Αν είναι και κοντά στον προαστιακό εμένα μου έρχεται γάντι.

Λοιπόν, γράφτε ποιοι θέλετε να έρθετε και που μένετε και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε εγώ και ο Frank(ομάδες και μέρος) και μετά σας ειδοποιούμε.

Άντε να πέφτουν τα ονόματα...Βασικά να μας λέτε μόνο που μένετε, το όνομα δεν έχει σημασία. Θα σας φωνάζουμε με τα ψευδώνυμά σας. :fball: :football-ban:

Α και σας προειδοποιώ, θα έχουμε έναν cameraman οπωσδήποτε. Μετά θέλω να κάνω βιντεάκι για youtube και να το βάλω εδώ για όσους δεν μπορούσαν να έρθουν. Τουλάχιστον ας μας δουν να διαπρέπουμε. Οπότε αν είστε ντροπαλοί μπροστά στην κάμερα μην έρθετε. Τουλάχιστον το πρώτο ματσάκι, εγώ το θέλω σε βίντεο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 01:44 #84463 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μένω Ελληνικό και είμαι μέσα. Αυτή την Κυριακή (αύριο) θα μπορούσα αλλά δεν παίζει να κανονίσουμε τόσο νωρίς, το επόμενο θα λείπω, οπότε από μεθεπόμενο και μετά.

More
20 Nov 2010 02:27 #84467 by Frank
Λοιπον κατ αρχην το γηπεδακι που προτεινω ειναι στον προαστιακο παλληνης απο πισω, 5 λεπτα με τα ποδια.

Εγω μεσα για οποιο Σ/Κ κανονισουμε αρκει να εχει κανονιστει αρκετες μερες πριν γιατι ειμαι Τριπολη και πρεπει να εχω κανονισει τις δουλιες

Οποιος ξερει αλλο γηπεδακι κοντα σε μετρο/προαστιακο κλπ προτινει ελευθερα

Ριπερ αν μπορεις κ εσυ το μεθεπομενο Σ/Κ, κανονιζουμε απο τωρα για τοτε

Συμμετοχες για Σαββατο 4 ή Κυριακη 5 Δεκεμβριου 2011
1. TheReaper
2. Nikolis
3. Frank16

Περιμενουμε να επιβεβαιωσουν και ThunderHawk, BigBoss που ειπαν πριν στο αλλο

More
20 Nov 2010 06:14 #84472 by Στέφανος Τρίγγας

More
20 Nov 2010 07:32 #84473 by Ιβάν
Και εγώ μέσα είμαι! Προτείνω προπονητή τον Μάνο και τον Κώστα! :mrgreen:

More
20 Nov 2010 11:11 #84477 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ είμαι εντάξει για εκείνες τις ημέρες. Εκτός απροόπτου θα έρθω σίγουρα.

More
20 Nov 2010 13:09 #84484 by Andr
αν χωραω στην ομαδα μπορω και εγω μεθεπομενο σ/κ εκτος απο πρωι.επισης πρεπει να εχουμε και παρουσια των users στο παιχνιδι

More
20 Nov 2010 14:48 #84487 by Frank
Οποτε εχουμε:

Συμμετοχες για Σαββατο 4 ή Κυριακη 5 Δεκεμβριου 2010
1. TheReaper
2. Nikolis
3. Frank16
4. ThunderHawk
5. Alcatraz
6. kammeno souvlaki

4 θεσεις, η μια λογικα ειναι του BigBoss, ελα να βλεπω συμμετοχες και απ τους υπολοιπους

More
20 Nov 2010 14:51 #84488 by Aνέστης Αδαμίδης
Το γήπεδο είναι για 5x5 Frank; Έλεγα αν μαζευόμασταν αρκετοί για 8x8 αλλά δεν πειράζει.

More
20 Nov 2010 15:00 #84489 by Frank
εχει και 7χ7 εκει αλλα θα πεθανουμε ρε, δεν μας κοβω και πολυ αθλητες ολους εδω μεσα :mrgreen: εγω δηλαδη εχω να παιξω μπαλα κατι μηνες, λιγο μετα το Πασχα τελευταια φορα οποτε στο 7χ7 θα ψοφησω απ το πρωτο 5αλεπτο ...

προτεινω να παμε 5χ5 ωστε να βγαλουμε 3 ή και 4 ομαδες για να κανουμε ενα μινι τουρνουα αν ειναι