Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
27 Nov 2010 19:14 #84986 by Frank
Σαββατο 11 Δεκ.

το γηπεδο που προτεινω ειναι στον προαστιακο παλληνης 5 λεπτα με τα ποδια, αν ξερετε αλλο κοντα σε προαστιακο το λετε :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2010 15:08 #85038 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ δεν μπορώ το Σάββατο το απόγευμα τελικά γιατί έχω να πάω σε ένα γάμο. Άμα γίνει πρωί είμαι ελεύθερος ή να αλλάξουμε μέρα.

More
01 Dec 2010 16:40 #85199 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελικά τι θα γίνει; Θα βρεθούμε; Ποιοι είμαστε; Υπάρχει κάποιος άλλος που να παίζει τέρμα; Άντε την άλλη βδομάδα παίζουμε!

More
01 Dec 2010 17:21 #85203 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μπορώ να παίξω και τέρμα, αλλά θα γούσταρα αν γινόταν να κάνουμε καμιά αλλαγή σε θέσεις, γιατί όλη την ώρα τέρμα καταντά βαρετό, θέλουμε να τρέξουμε και λίγο. :P

More
01 Dec 2010 17:40 - 01 Dec 2010 17:46 #85204 by Hercules
Διευκρηνήστε το ΠΟΥ!!! Εγω ξέρω κατι 5χ5 στο Αττικο...και στα ΤΕΙ πειραια (δεν εχω παει εκει ποτε βεβαια αλλα εχω περασει απ,εξω)

Παιδια απογευμα δεν ειναι καλες ωρες...συνhθως εχουν προπονησεις!! και επιπλεον αν βραδιασει ποιος παιζει μπαλα...=

Τερμα, αμυνα, επιθεση... Αλλα ευκολα ερχομαι Δευτερα!!!!!

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...
Last edit: 01 Dec 2010 17:46 by Hercules.

More
01 Dec 2010 17:44 #85205 by lavezzi7
Χαίρετε και από εμένα!Back in Black... :lol:

Η αλήθεια είναι πως είχα την συγκεκριμένη ιδέα όταν γινόταν το τουρνουά FM,αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε.Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Όπως ενημέρωσα και τον Frank θα έρθω στον αγώνα,Σάββατο μπορώ και εγώ μιας και το ματς με τον Ατρόμητο είναι Κυριακή.Ευχαριστώ που το μεταθέσατε για να μπορώ να έρθω και εγώ.Δεν μπορούσα λόγω προβλήματος στο πόδι αλλά από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω ξανά τρέξιμο και ένα ματς είναι ότι πρέπει για να επανέλθω σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς!

Από ότι βλέπω όλοι κέντρο και τέρμα παίζετε... :mrgreen:

Εγώ θα κάνω την διαφορά και θα πω επίθεση για όσους δεν με ξέρουν:

[center:ilcxrahe] [/center:ilcxrahe]

Τα στατιστικά είναι λίγο ριγμένα λόγω του τραυματισμού μου(2,5 μήνες εκτός) αλλά θα ανέβουν!Όσο για αυτό το finishing 13,με την SI είμαστε στα δικαστήρια...τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει ο δικαστικός μου εκπρόσωπος... :ninja:

@Reaper:Έχω να παίξω μπάλα 2,5 μήνες και θα έρθω για μπάλα και μόνο.Τώρα αν εσύ θες να γυρίσεις ταινία και να σταματάμε το παιγχνίδι για να τραβάμε πλάνα σε κάθε πάσα,να πάρω αν είναι τηλέφωνο τον Μπραντ Πιτ να περάσει αν είναι από casting... :mrgreen:

Το γήπεδο το κλείσατε ή ακόμα?Παλλήνη πιστεύω για τους περισσότερους είναι στου διαόλου την μάνα αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα.1 ώρα και ταξίδι... :lol:

More
01 Dec 2010 17:48 #85206 by Hercules
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΑΛΛΗΝΗ!??!?!

Που ειναι αυτο?

It is going to be fun...

More
01 Dec 2010 17:51 #85207 by lavezzi7

Hercules wrote: ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΑΛΛΗΝΗ!??!?!

Που ειναι αυτο?

Κόψε ρε τρελέ το σπαμ... :lol:

Είναι μακριά αλλά έχει μετρό... :wink:

More
01 Dec 2010 17:56 #85209 by Hercules
Ξερω που μενεις ολυμπιακακι....=D δεν μπορω μακρια για ενα παιχνιδι μπαλας...αν ειναι να ειναι σχετικα κοντα μ...(εγω τραβηγματα με την "ανωτερα διοικηση" :icon forgot: :icon hammer: τωρα τελευταια και με πριζουν...)

Αλλα το γηπεδο πρεπει να παμε πρωι παιδια...το απογευμα θα πανε τα μικρα με του μπαμπαδες ή θα γινουν προπονησεις!

It is going to be fun...

More
01 Dec 2010 17:59 #85210 by lavezzi7

Hercules wrote: Ξερω που μενεις ολυμπιακακι....=D δεν μπορω μακρια για ενα παιχνιδι μπαλας...αν ειναι να ειναι σχετικα κοντα μ...(εγω τραβηγματα με την "ανωτερα διοικηση" :icon forgot: :icon hammer: τωρα τελευταια και με πριζουν...)

Αλλα το γηπεδο πρεπει να παμε πρωι παιδια...το απογευμα θα πανε τα μικρα με του μπαμπαδες ή θα γινουν προπονησεις!

Για 5x5 λέμε,τι προπονήσεις λες.Τελείωνε και έλα... :lol: