Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ] Έλα να σε μάθουμε μπαλίτσα τώρα!

More
20 Nov 2010 22:02 #84563 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote: Παιδιά χρειαζόμαστε και έναν διαιτητή για να υπάρχει δικαιοσύνη! Αλλιώς θα τσακωνόμαστε για τα φάουλ κλπ!

Όταν κανω εγω φαουλ, παντα φαίνεται πως ειναι καθαρότατο φαουλ.

Μια φορά έκανε φάουλ σε ένα παιδί και του έγδαρε το πόδι τόσο πολύ που έτρεχε το αίμα ποτάμι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 22:04 #84564 by rafor
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οσοι πατε να παιξεται, καλτσες πανω απο το γονατο. και παρτε και καμια επιγονατιδα!!

More
20 Nov 2010 22:56 #84570 by Frank
rafor θα ερθεις εσυ δεν μας ειπες ?

Αγγελια: Αναζητουμε αμεσα ατομο νεαρης ηλικιας, κατα προτιμηση θηλυκου γενους οπου να μπορει να χειριστει καμερα, να εχει γνωσεις διαιτησιας (αν πληρει την προϋποθεση θηλυκου γενους, τοτε η παρουσα προϋποθεση περι γνωσεων διαιτησιας δεν ειναι απαραιτητη), και να μπορει να θεραπευσει τραυματισμενα ποδια και κεφαλια (επισης εαν ειναι θηλυκου γενους, η θεραπεια μπορει να γινει με οποιο τροπο θεωρειτε εσεις σωστο).

Επικοινωνηστε αμεσα μαζι μας στο gameworld.gr, (καντε μας και add στο facebook να επιβεβαιωσουμε αν θα χρειαστουμε καμερα η αν θα κοιταμε αλλου)

Οι αιτησεις ειναι δεκτες ολο το 24ωρο, και ο μισθος που θα παρετε θα ειναι αναλογος του αποτελεσματος. Ευχαριστω.

More
20 Nov 2010 22:57 #84571 by rafor
Οχι, απλα το ανεφερα για να σωσω αυτους που θα πανε...!

More
20 Nov 2010 23:01 #84572 by Ιβάν
Φρανκ όσο αφορά την αγγελία έχω εγώ θηλυκό! Θα την ρωτήσω αν συμφωνεί! Και διαιτησία και κάμερα! Επίσης έχω εγώ κάμερα. :wink:

More
20 Nov 2010 23:24 #84575 by Aνέστης Αδαμίδης
Kαι μια επισήμανση. Καλύτερα να μας λέτε και τι θέσεις παίζετε για να ξέρουμε πως να διαμορφώσουμε τα σχέδια των ομάδων και τις θέσεις των παικτών. Μη βγείτε όμως 10 άτομα να πείτε ότι παίζετε επίθεση! Και κάποιος να κάνει τον τερματοφύλακα.

Εγώ σας είπα, παίζω είτε κέντρο είτε επίθεση στη μέση ή από δεξιά. Πιο πολλές φορές έχω παίξει κέντρο σε ρόλο κυνηγού και κατέβαινα και επίθεση.

More
20 Nov 2010 23:34 #84577 by Στέφανος Τρίγγας

More
20 Nov 2010 23:42 #84578 by Frank
εγω απο αμυνα μεχρι 10αρι, καλυτερα ομως κεντρο :wink:

Συμμετοχες για Σαββατο 4 ή Κυριακη 5 Δεκεμβριου 2010
1. TheReaper (είτε κέντρο είτε επίθεση στη μέση ή από δεξιά)
2. Nikolis
3. Frank16 (απο αμυνα μεχρι 10αρι, καλυτερα ομως κεντρο)
4. ThunderHawk (τέρμα)
5. Alcatraz
6. kammeno souvlaki (τερμα - αμυνα)
7. BigBoss

αλλες 3 θεσεις διαθεσιμες για τον 1ο επισημο αγωνα 5χ5 των μελων του gameworld.gr μετα απο αυτους που εδωσε η θρυλικη ομαδα: Managers την εποχη gamesradio :wink:

More
20 Nov 2010 23:49 #84579 by Andr
το αλλο τερμα το πιανω εγω.μπορω και αμυνα αλλα καλυτερα τερμα γιατι κανω κατι γκαφες

More
21 Nov 2010 02:39 #84585 by Frank
παλικαρια ενημερωσε ο lavezzi7 οτι θελει να ερθει και αυτος και αν γινεται να το μεταφερουμε για το επομενο Σ/Κ δλδ 11-12 Δεκ.

αν βιαζεστε πολυ κανενα προβλημα παμε 4-5 που ειπαμε και παμε αλλο ενα 11-12 ή 18-19 να ειναι και ο λαβετσης και οσοι αλλοι δεν μπορεσαν στο πρωτο

πειτε γνωμες :wink: