Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
06 Apr 2017 12:54 #196585 by Καλλινίκη
Εγώ είδα την τελευταία ταινία του Resident Evil και ήταν αναμενόμενο έτσι όπως τελείωσε αφού από την τρίτη ταινία και μετά η υπόθεση είχε πάρει τελείως διαφορετική τροπή από τα παιχνίδια και ήθελα να δω που θα καταλήξει. Έχοντας δει όλες τις σειρές η τελευταία ήταν καλή αλλά φαινόταν ότι ήθελαν να δώσουν τέλος και πήγαιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα στην ταινία. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν δώσει τέλος εδώ και χρόνια, μια και οι δυο προηγούμενες για να μη πω τρεις ήταν χάλια εν ολίγοις σκουπίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2017 13:03 #196588 by Κωνσταντίνος Constantine

Kalliniki wrote: Εγώ είδα την τελευταία ταινία του Resident Evil και ήταν αναμενόμενο έτσι όπως τελείωσε αφού από την τρίτη ταινία και μετά η υπόθεση είχε πάρει τελείως διαφορετική τροπή από τα παιχνίδια και ήθελα να δω που θα καταλήξει. Έχοντας δει όλες τις σειρές η τελευταία ήταν καλή αλλά φαινόταν ότι ήθελαν να δώσουν τέλος και πήγαιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα στην ταινία. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν δώσει τέλος εδώ και χρόνια, μια και οι δυο προηγούμενες για να μη πω τρεις ήταν χάλια εν ολίγοις σκουπίδια.

Τι έγινε, όλοι αναφέρετε τις ταινίες που είδα την προηγούμενη εβδομάδα.
*SPOILERS*
Οι ταινίες πριν την τελευταία ήταν ουσιαστικά σαν ένα μεγάλο cutscene από παιχνίδι. Δεν παραπονιόμαστε γιατί ήταν καλογυρισμένες. Η τελευταία ηταν μεν διασκεδαστική, αλλά έχουν παρατήσει κάθε προσπάθεια να γράψουν σενάριο, και αγνοούν τα plot holes. Λυπήθηκα πολύ για τον Wesker που πέθανε αλά ρόμποκοπ, "απολύεσαι τώρα μπορώ να σε σκοτώσω", και έτσι απλά :(.
Όπως δείχνει στο τέλος, ίσως φτιάξουν και άλλες ταινίες. Ας λέγεται Final Chapter. Όπως Fast and furious και transformers, όσο φέρνουν λεφτά δεν θα τελειώσουν ποτέ. Αντίο σενάριο! Αντίο ποιότητα! Αντίο προσπάθεια!

More
06 Apr 2017 13:18 #196591 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς απλά κάνουν ταινίες για cash in βασιζόμενοι στο hype και την νοσταλγία αγνοώντας την ποιότητα. Δεν περιμένω να δω Citizen Kane, αλλά να έχει μια σωστή δομή και ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πολλές ταινίες που βασίζονται σε παιχνίδια/βιβλία αποκλίνουν πάρα πολύ από το αρχικό content και αυτό επιδρά αρνητικά τόσο στη δημιουργία καλής πλοκής/σεναρίου αλλά και στο πως το εκλαμβάνουν οι fans.

More
06 Apr 2017 13:55 #196601 by Μάρκος Ασκανιάν
Είδα αρκετές ταινίες αυτό το καιρό και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από αρκετές. Ίσως να έχουν αλλάξει και τα γούστα μου, δε ξέρω. Αναφορικά να σας πω ότι τα TMNT2, Independence Day Insurgence, In the heart of the sea, Goosebumps και Resident Evil (2017) ήταν μέτρια προς χάλια. To Power Rangers με κούρασε πάρα πολύ, γιατί είπα ότι πάω να δω Power Rangers και όχι κάποιο επεισόδιο με εφήβους που έχουν θέματα. Αυτά που μου άρεσαν ήταν τα Angry Birds, Gone Girl (αν και το τέλος ήταν τραγικό), Chappie και 127 ώρες.

Adododo!!!

More
07 Apr 2017 03:00 #196664 by Βασίλης Σπετσιέρης

Mr.Dododi wrote: Είδα αρκετές ταινίες αυτό το καιρό και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από αρκετές. Ίσως να έχουν αλλάξει και τα γούστα μου, δε ξέρω. Αναφορικά να σας πω ότι τα TMNT2, Independence Day Insurgence, In the heart of the sea, Goosebumps και Resident Evil (2017) ήταν μέτρια προς χάλια.

Δεν έχουν αλλάξει τα γούστα σου.Με εξαίρεση το Goosebumps που δεν έχω δει,οι άλλες 4 ήταν για κλωτσιές.Και το IDI το περίμενα πως και πως

More
07 Apr 2017 12:08 #196671 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To Independence Day Insurgence ήταν πραγματικά άθλιο, στο bottom 5 μου. Και το είδα και σινεμά τρομάρα μου, κρίμα τα λεφτά. Μόλις η 2η ταινία που ήθελα να σηκωθώ να φύγω(η άλλη ήταν το Transformers 4) Τα άλλα που αναφέρατε δεν τα έχω δει.

More
07 Apr 2017 21:29 #196697 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα πρόσφατα μέσα στο στρατόπεδο το Gridiron Gang. Πολύ ωραία ταινία, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα (ή έτσι λένε τουλάχιστον). Είναι τύπου κοινωνική. Όποιος δε βαριέται, είναι 2 ώρες ταινία και στο τέλος έχει footage από τα πραγματικά γεγονότα.

More
08 Apr 2017 15:37 #196719 by Αγγελική Γοργορίνη
Πρόσφατα είδα τις εξής ταινίες:
"Toni Erdmann" (δεν τρελάθηκα μπορώ να πω, αλλά ήταν ιδιαίτερα περίεργη κι ευχάριστη ταινία)
"Smultronstället" του Bergman (δυστυχώς μου φάνηκε αρκετά βαρετή - ναι, ιεροσυλία, το ξέρω :P)
"The Second Best Exotic Marigold Hotel" (μου άρεσε και την απόλαυσα σχεδόν εξίσου όπως και την πρώτη)
"Nocturnal Animals" (υπερβολική θα έλεγα σαν ιδέα, δεν την ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα)
και τέλος "Modern Times" με τον υπέροχο και μοναδικό Charles Chaplin. Έχω αποφασίσει να αρχίσω να βλέπω ταινίες του, μιας που είχα δει κάποιες πολύ μικρή και δεν τις θυμάμαι. Εξάλλου τότε καθότι ήμουν μικρή, δε συλλάμβανα τα μηνύματα που περνούσαν, οπότε τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τις δω.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
09 Apr 2017 07:52 #196741 by Γιώργος Δημητρούλης
Είδα το αρκετά καλό The Great Wall με Matt Damon που παρόλο που έχει μέτριες κριτικές μπορώ να πω ότι είναι πάνω του μετρίου, το Resident evil the final chapter το οποίο για μένα μετά το πρώτο Resident Evil είναι το αμέσως καλύτερο παρόλο που πιστεύω ότι το Resident evil χρειάζεται καλύτερες ταινίες.To Rogue One είναι για μένα η δεύτερη καλύτερη ταινία που έχει σχέση με το σύμπαν του Star Wars μετά το αξεπέραστο The Empire Strikes Back και ενώνει άψογα την πρώτη <<καινούργια τριλογία>> με την δεύτερη <<παλιά>>.Είδα χθες το Ghost In The Shell το οποίο αν και δεν πιάνει στο 100 τις 100 το anime η το manga έχει πολύ καλούς ηθοποιούς και
σκηνοθέτες ,παραγωγούς και έχει τα φόντα να γίνει τέλειο.Περιμένω πως και πως να δω το Guardians Of The Galaxy και το Alien:Covenant.

More
10 Apr 2017 02:28 #196772 by Νίκος Παπαγεωργίου (ksifias82)
Είδα πρόσφατα το Underworld: Blood wars (2016), μέτριο, δεν φτάνει σε ποιότητα και σενάριο το 1 και 2.

Επίσης είδα το whiplash (2014), εξαιρετικές ερμηνείες και πλοκή (ιστορία ενός drummer), αν και με χάλασε λίγο το απότομο τέλος. Αλλά μάλλον θα χανόταν η ουσία αν συνέχιζε οπότε καλώς και έγινε έτσι.

Τέλος, είδα το passengers με την τρομερή Jennifer Lawrence...ρομαντικό δράμα θα το έλεγα, παρά sci-fi. Πρωτότυπο σενάριο που σε κρατάει μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει κοιλιά..