Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
31 Dec 2016 19:58 - 31 Dec 2016 20:00 #191836 by Blood Prince
Τελευταία ταινία που είδα μετά απο πολύ καιρό για δεύτερη φορά ήταν η Underworld:Rise of the Lycans αλλά ήταν σαν να την έβλεπα για πρώτη φορά.

Αρχικά έπαθα πλάκα που δεν συμμετείχε η Kate Beckinsale αλλά στο τέλος κατάλαβα πως ήταν prequel της πρώτης ταινίας Underworld και έδειξε πως ξεκίνησαν όλα.

Ομως ήταν φοβερή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Με στεναχώρησε όμως που με βάση το σενάριο δεν επιβίωσε η Sonja.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Dec 2016 20:00 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2017 11:34 #191933 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Γάμος αλα Ελληνικά που είχε στο STAR, δεν με τρέλανε αλλά εντάξει, ήταν ευχάριστη ταινία. Είδα και το The Last Airbender, τραγική...

More
03 Jan 2017 17:24 #191947 by Αγγελική Γοργορίνη
Πριν λίγες μέρες είδα το "The Dresser", ταινία του 2015 με το απίστευτο δίδυμο Ian McKellen - Anthony Hopkins. Καταπληκτικές ερμηνείες, πολύ καλή ταινία με βάθος. Απορώ που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή.

Προχθές είδα ένα θρίλερ-τρόμου του 2016, το "Lights Out", μιας που ήθελα να δω μια σύντομη και χαλαρή ταινία. Απλά απογοήτευση. Συνηθισμένη υπόθεση, κλισέ διάλογοι, προβλέψιμη εξέλιξη. Δυστυχώς στις μέρες μας δε βγαίνουν καλά horror, όλα επαναλαμβάνονται...

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Nikos Nikolas

More
04 Jan 2017 12:51 - 04 Jan 2017 13:00 #191980 by Blood Prince
Χθες είδα για δεύτερη φορά μετά απο μήνες την ταινία The Forest και την βλέπω άνετα και τρίτη φορά.

Η ταινία ήταν πολύ καλή και η Natalie Dormer δεν είναι αντιπαθητική στην ταινία όπως δηλαδή έχω διαβάσει απο σχόλια ορισμένων σε σχετικά site αλλά η συμπεριφορά της ήταν δικαιολογημένη κατά την αποψή μου λόγω των περιστάσεων.

Απλά πιστεύω πως η ταινία θα μπορούσε να επικεντρωθεί περισσότερο στο horror στοιχείο και όχι στην αντιπαλότητα με τον άνθρωπο που την συνόδευε.Πιστεύω πως αυτό ήταν που δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις σε ορισμένους.

Must See !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 04 Jan 2017 13:00 by Blood Prince.

More
10 Jan 2017 14:23 - 10 Jan 2017 14:25 #192214 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα προχθές το Morgan και το Howl , μάπα και οι δύο, από τις χειρότερες που έχω δει. Το μόνο θετικό ήταν στο Howl, το όλο setup με το τραίνο.
Last edit: 10 Jan 2017 14:25 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Jan 2017 15:52 #192220 by Απόστολος Μητσακούλης
Star Wars rogue one και Lost in the pacific. ωραία ήταν και τα δύο.

More
29 Jan 2017 15:17 - 29 Jan 2017 15:24 #193139 by Βανέσα
Extraterrestrial (2014). Η ταινία είναι κλασικό θρίλερ "ομάδα νέων πάει διακοπές σε σπίτι στο δάσος μέχρι που..." . Έχει να κάνει με εξωγήινους. Το imdb της βάζει 5 ενώ εγώ θα της έβαζα ένα 5,5 μόνο επειδή έχει τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει. Καλές ερμηνείες και είναι από τα λίγα σημερινά θρίλερ που χρησιμοποιούν το συναίσθημα της συγκίνησης για να έχεις να την θυμάσαι για κάνα 2 μέρες.

Στο cinema τελευταία φορά είδα το Fantastic beasts and where to find them. Οσοι αγαπάνε Harry Potter, ήταν αδύνατο να μην δουν και αυτή την παρα-ταινία. :P
Εμένα δεν μου άρεσε γιατί ενώ περίμενα να δω μια ολοκληρωμένη ιστορία με τις περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander, μου φάνηκε σαν ένα κακά επιλεγμένο απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του χωρίς αρχή μέση και τέλος και χωρίς φοβερό σενάριο. Στην ουσία μια ταινία φτιαγμένη "στο πόδι".
Last edit: 29 Jan 2017 15:24 by Βανέσα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
29 Jan 2017 21:44 #193146 by Nikos Nikolas
Δυνατό - το είδα online, αξίζει 9/10 χαλαρά !!!
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
30 Jan 2017 00:11 #193148 by Αγγελική Γοργορίνη

nikolas2311 wrote: Δυνατό - το είδα online, αξίζει 9/10 χαλαρά !!!

Ταινιάρα απ' τον ανωμαλάρα το Λάνθιμο. :lol: Ο "Κυνόδοντας" ενώ είχε μια καλή βάση και ήθελε να περάσει στιβαρά μηνύματα, για μένα και για πολλούς σίγουρα ήταν παραπάνω από υπερβολικά σκηνοθετημένος σε σημείο που εύκολα προκαλούσε αηδία. Αντίθετα ο "Αστακός" φαίνεται ότι είναι μια πολύ ωριμότερη δημιουργία του Λάνθιμου, δεν προκαλεί, και όλα αυτά που θέλει να περάσει στο θεατή τα καταφέρνει με υπέροχο τρόπο.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
02 Feb 2017 17:08 - 02 Feb 2017 17:15 #193379 by Blood Prince

vanessa wrote: Extraterrestrial (2014). Η ταινία είναι κλασικό θρίλερ "ομάδα νέων πάει διακοπές σε σπίτι στο δάσος μέχρι που..." . Έχει να κάνει με εξωγήινους. Το imdb της βάζει 5 ενώ εγώ θα της έβαζα ένα 5,5 μόνο επειδή έχει τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει. Καλές ερμηνείες και είναι από τα λίγα σημερινά θρίλερ που χρησιμοποιούν το συναίσθημα της συγκίνησης για να έχεις να την θυμάσαι για κάνα 2 μέρες.

Στο cinema τελευταία φορά είδα το Fantastic beasts and where to find them. Οσοι αγαπάνε Harry Potter, ήταν αδύνατο να μην δουν και αυτή την παρα-ταινία. :P
Εμένα δεν μου άρεσε γιατί ενώ περίμενα να δω μια ολοκληρωμένη ιστορία με τις περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander, μου φάνηκε σαν ένα κακά επιλεγμένο απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του χωρίς αρχή μέση και τέλος και χωρίς φοβερό σενάριο. Στην ουσία μια ταινία φτιαγμένη "στο πόδι".

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες,θα τις τσεκάρω.Ειδικά την Fantastic beasts and where to find them.

Με παρέες νέων κ.λ.π έχω λιώσει την σειρά Wrong Turn.Απλά φοβερή. Οσοι δεν την έχουν δει και τους αρέσουν οι ταινίες σε αυτό το στυλ να τις δουν. Νομίζω αν όχι όλες,έχω δει αρκετές ταινίες απο την σειρά Wrong Turn.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2017 17:15 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Βανέσα