Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
02 Oct 2016 01:42 #188308 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Insidious 2, ωραία ήταν, με ικανοποιητικό plot και αρκετές δυνατές σκηνές. Μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 07:44 - 02 Oct 2016 07:47 #188310 by Γιώργος Δημητρούλης
Είδα τελευταία το Star Trek Beyond το οποίο ήταν αρκετά καλό αλλά δεν ξεπερνάει δυστυχώς το κορυφαίο Star Trek Into Darkness.Σε γενικές γραμμές είχε πολύ ωραίες σκηνές και η παραγωγή του απο J.J Abraams ήταν απίστευτη όπως και οι προηγούμενες 2 ταινίες.H σκηνοθεσία ήταν απο τον Justin Lin σκηνοθέτη και των τελευταίων ταινιών Fast and the Furious.Γίνεται αναφορά στον αυθεντικό Σποκ Leonard Nimoy ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2015 και βλέπουμε για τελευταία φορά στην οθόνη τον ηθοποιό Anton Yeltsin ο οποίος έπαιζε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Τσέχωφ αλλά δυστυχώς πέθανε 19 Ιουνίου του 2016 απο ατύχημα.Επίσης είδα το Mechanic Resurrection το οποίο ήταν αρκετά καλή συνέχεια της πρώτης ταινίας.Αν παραβλέψουμε την υπόθεση η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη έχει πολύ ωραίες σκηνές δράσης και ο Jason Statham είναι ο ιδανικός για αυτές.Περιμένω να δω Suicide Squad για να διαπιστώσω αν είναι όντως καλό και αργότερα Inferno με Tom Hanks στον ρόλο του καθηγητή Robert Langdon απο το ομώνυμο βιβλίο του Dan Brown.
Last edit: 02 Oct 2016 07:47 by Γιώργος Δημητρούλης.

More
02 Oct 2016 09:31 #188318 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Inferno περιμένω να το δω και εγώ, το βιβλίο είναι για μένα από τα καλύτερα του Brown αν όχι το καλύτερο και σίγουρα στα top βιβλία που έχω διαβάσει. Τρομερή πλοκή απλά.

More
04 Oct 2016 13:33 #188380 by Blood Prince
Χθες είδα την ταινία Friend Request 2016.Αν και δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα,ήταν πολύ ωραία και θα την ξαναδώ και άλλη φορά. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:

More
05 Oct 2016 13:10 #188427 by Georgios Manolis
Είδα το Train to Busan 2016.Κορεάτικο zombie apocalypse με φοβερές ερμηνίες,σκηνοθεσία και μουσική.Να τη δείτε αξίζει!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
05 Oct 2016 13:19 #188429 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

the_prophet1987 wrote: Είδα το Train to Busan 2016.Κορεάτικο zombie apocalypse με φοβερές ερμηνίες,σκηνοθεσία και μουσική.Να τη δείτε αξίζει!

Μου είπαν να το δω τις προάλλες, έχω ακούσει τα καλύτερα. Θα το δω σύντομα! Λατρεύω τις zombie ταινίες :p

More
08 Oct 2016 15:34 #188532 by Blood Prince
Εχοντας δει παλιότερα τα Insidious και Insidious 2,χθες είδα την ταινία Insidious Chapter 3 η οποία είναι prequel των προηγούμενων δύο και μου άρεσε πάρα πολύ. xD

Τώρα έχει σειρά το The Forest 2016 αλλά και το I spit on your grave 2 καθώς έχω δει το πρώτο και μου άρεσε αρκετά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Oct 2016 16:58 #188533 by Δημήτρης Φιλίππου
Είδα το ( It Follows ) που μου πρότεινε ο Shikabane_Hime7. Αρκετά καλή ταινία και ευχαριστώ το Shikabane_Hime7 που μου την πρότεινε. Δε σας λέω τίποτα για το σενάριο για να μην σας spoilerιάσω.

More
09 Oct 2016 08:17 #188543 by Γιώργος Φιλίππου
Αυτή την εβδομάδα είδα το Saw IV και the Conjuring 2.
Έχοντας τα προηγούμενα τρία κεφάλαια το Saw IV με απογοήτευσε. Σην ουσία επαναμβάνονται τα παιχνίδια που κάνει ο jigsaw κι αυτό καταντάει κουραστικό.
Το Conjuring 2 ήταν μια πολύ καλή ταινία τρόμου. Έχω δει φυσικά και το πρώτο μέρος.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
09 Oct 2016 17:23 #188560 by Blood Prince
Λοιπόν χθες είδα την I spit on your grave 2 και μου άρεσε αρκετά,ειδικά το δεύτερο μέρος.Μελλοντικά σκέφτομαι να δω την I spit on your grave 3 όταν την βρω.

Με την ευκαιρία να πω,πως ενώ μου άρεσε αρκετά και η ταινία Insidious 3 που είδα την παρασκευή,εντούτοις δεν με τρόμαξε καθόλου αλλά και με συγκίνησε αρκετά στο τέλος.

Οι επόμενες ταινίες που θα δω είναι η The Forest στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer αλλά και η Dead Snow μια νορβηγική ταινία με Ναζί Ζόμπι.

[IMG

Peter Baylish