Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
09 Feb 2017 02:21 #193604 by Βασιλης Γαλανος
Αυτες τις μερες ειχα ορεξη για ασιατικο κινηματογραφο και ειδα τοTwilight Samurai,Train to Busan και Oldboy.Ταινιαρες στην κατηγορια τους και οι 3.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2017 13:44 #193609 by Καλλινίκη
Συμφωνώ απολύτως και εγώ είδα πρόσφατα το Train to Busan και ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες με ζόμπι, στο μόνο που υστερούσε ήταν το αίμα, ήταν λες και τους πέταξαν χυμό από ντομάτα. Είχα δει κι άλλες ταινίες με ζόμπι, αμερικάνικες, αλλά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη. Στο Train to Busan το σενάριο διαδραματίζεται ομαλά και έχει και έξυπνες φάσεις. Βάζει τους πρωταγωνιστές να σκέφτονται για λύσεις για το πως να γλυτώσουν.

More
09 Feb 2017 14:08 - 09 Feb 2017 14:11 #193610 by Βασιλης Γαλανος
Το αιμα ηταν οντως μετριο αλλα σε γενικες γραμμες ειχε ωραια δραση.Τα ζομπι εδω δεν ηταν απο τα αργα και λαιμαργα,αλλα ηθελαν απλος να σκοτωσουν και ηταν πολυ υπερκινητικα.Καμια σχεση με Walking Dead π.χ.
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση επισης,ηταν η ηθοποιια που επεδειξε ο μικρο κοριτσακι της ταινιας.Ειδικα προς το τελος.Δεν εχω δει πολλες φορες τοσο πειστηκες ερμηνειες απο μικρα παιδια.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 09 Feb 2017 14:11 by Βασιλης Γαλανος.

More
09 Feb 2017 16:42 #193615 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για το train to busan είχα ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια αλλά το είδε ένας από τους κολλητούς μου και μου είπε άθλια λόγια, ότι είναι καραγκιοζιλίκι με πολλές βλακείες. Χμμ έχω μπει σε σκέψεις. Θα το δω βασικά, τόσες βλακείες έχω δει, τι θα πειράξει άλλη μία.

More
09 Feb 2017 18:46 #193619 by A
Χθες είδα το Allied, με τους Brad Pitt και την γοητευτική Marion Cotillard.
Καλή ταινία γενικά, βέβαια είναι περισσότερο δράμα παρά περιπέτεια. Έχει τον ρομαντισμό της και ωραία πλοκή. Την συστηνω σε όσους αντέχουν τα "βαριά".

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
09 Feb 2017 22:05 #193624 by Καλλινίκη

An arrow in the knee wrote: Το αιμα ηταν οντως μετριο αλλα σε γενικες γραμμες ειχε ωραια δραση.Τα ζομπι εδω δεν ηταν απο τα αργα και λαιμαργα,αλλα ηθελαν απλος να σκοτωσουν και ηταν πολυ υπερκινητικα.Καμια σχεση με Walking Dead π.χ.
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση επισης,ηταν η ηθοποιια που επεδειξε ο μικρο κοριτσακι της ταινιας.Ειδικα προς το τελος.Δεν εχω δει πολλες φορες τοσο πειστηκες ερμηνειες απο μικρα παιδια.

Εμένα μου άρεσε γιατί η πλοκή διαδραματίστηκε πάρα πολύ ωραία και το τέλος ήταν αυτό που του άρμοζε. Γενικώς μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Τελευταία βλέπω πολύ Ασιάτικο κινηματογράφο και ειδικότερα Κορεάτικο γιατί εκτός ότι ρίχνουν λεφτά στην παραγωγή βλέπω ταινία με υπόθεση, έχει αγωνία, με τραβάει να κάτσω να την δω και ας είναι κοντά 2 ώρες. Οι περισσότερες κορεάτικες ταινίες τόσες είναι. Εγώ καλύτερη ερμηνεία παιδιών που είδα σε ταινία ήταν το Silenced 2011 (με τον ίδιο ηθοποιό που έπαιξε και στο Train to Busan) αλλά είναι ψυχοπλακωτικό μιας και αναφέρατε σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Υπάρχουν και σκηνές βιασμών αλλά είναι όπως αρμόζει σε μια ταινία. Και βασίζεται και σε πραγματικά γεγονότα διάβασα.
Επίσης, καλύτερη κωμωδία ever κορεάτικη είναι το Running Man 2013, μπορεί η υπόθεση όταν την διαβάζεις να μη λέει πολλά γιατί αναφέρετε σε ένα κυνηγητό φυγά (ας πούμε) αλλά έχει πολύ γέλιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Shikabane_Hime7 wrote: Για το train to busan είχα ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια αλλά το είδε ένας από τους κολλητούς μου και μου είπε άθλια λόγια, ότι είναι καραγκιοζιλίκι με πολλές βλακείες. Χμμ έχω μπει σε σκέψεις. Θα το δω βασικά, τόσες βλακείες έχω δει, τι θα πειράξει άλλη μία.

Δες την, είναι πολύ ωραία. Πιστεύω θα σου αρέσει.

More
10 Feb 2017 09:21 #193630 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote:

An arrow in the knee wrote: Το αιμα ηταν οντως μετριο αλλα σε γενικες γραμμες ειχε ωραια δραση.Τα ζομπι εδω δεν ηταν απο τα αργα και λαιμαργα,αλλα ηθελαν απλος να σκοτωσουν και ηταν πολυ υπερκινητικα.Καμια σχεση με Walking Dead π.χ.

Εμένα μου άρεσε γιατί η πλοκή διαδραματίστηκε πάρα πολύ ωραία και το τέλος ήταν αυτό που του άρμοζε. Γενικώς μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Τελευταία βλέπω πολύ Ασιάτικο κινηματογράφο και ειδικότερα Κορεάτικο γιατί εκτός ότι ρίχνουν λεφτά στην παραγωγή βλέπω ταινία με υπόθεση, έχει αγωνία, με τραβάει να κάτσω να την δω και ας είναι κοντά 2 ώρες. Οι περισσότερες κορεάτικες ταινίες τόσες είναι. Εγώ καλύτερη ερμηνεία παιδιών που είδα σε ταινία ήταν το Silenced 2011 (με τον ίδιο ηθοποιό που έπαιξε και στο Train to Busan) αλλά είναι ψυχοπλακωτικό μιας και αναφέρατε σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Υπάρχουν και σκηνές βιασμών αλλά είναι όπως αρμόζει σε μια ταινία. Και βασίζεται και σε πραγματικά γεγονότα διάβασα.
Επίσης, καλύτερη κωμωδία ever κορεάτικη είναι το Running Man 2013, μπορεί η υπόθεση όταν την διαβάζεις να μη λέει πολλά γιατί αναφέρετε σε ένα κυνηγητό φυγά (ας πούμε) αλλά έχει πολύ γέλιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Shikabane_Hime7 wrote: Για το train to busan είχα ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια αλλά το είδε ένας από τους κολλητούς μου και μου είπε άθλια λόγια, ότι είναι καραγκιοζιλίκι με πολλές βλακείες. Χμμ έχω μπει σε σκέψεις. Θα το δω βασικά, τόσες βλακείες έχω δει, τι θα πειράξει άλλη μία.

Δες την, είναι πολύ ωραία. Πιστεύω θα σου αρέσει.

Αφού άρχισες Κορεατικό δες το Re-Cycle , ωραία ταινία, εμένα μου άρεσε αλλά είναι λίγο περίεργη.

More
15 Feb 2017 01:44 #193835 by Αγγελική Γοργορίνη
Οι τελευταίες ταινίες που είδα αυτόν τον καιρό ήταν οι: The Conjuring 2, Fish Tank και το Final Destination 4.
Το Conjuring δεν περίμενα να είναι τόσο απογοητευτικό. Πέρα από τα φτηνιάρικα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν και το οποίο δε δικαιολογείται, η υπόθεση και η εξέλιξη ήταν πολύ κάτω του μετρίου και το γλυκανάλατο στοιχείο που υπήρχε σε κάποιες σκηνές με αποκορύφωμα την τελευταία απλά δεν κολλούσε σε τέτοια ταινία. Μπροστά δηλαδή στο πρώτο, έμοιαζε σαν να βλέπεις μια εντελώς διαφορετική ταινία τρόμου από ερασιτέχνες.

Το Fish Tank ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με πολύ καλή ηθοποιία και σκηνές που δύσκολα κάποιον δε θα τον ευαισθητοποιούσαν για το θέμα που πραγματευόταν. Μάλιστα η ταινία είχε κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και υποψηφιότητες. Αξίζει να τη δείτε. Υποσημείωση για τα γυναικεία μέλη του φόρουμ: ο Michael Fassbender σ' αυτήν την ταινία είναι στα καλύτερά του! :cheer: ;)

Τώρα για το Final Destination... Ήταν όπως και τα προηγούμενα. Απλά το βλέπεις για χαβαλέ και να περάσει η ώρα, μιας που είναι και πολύ σύντομο. :P Είχα αποφασίσει όμως να τα πιάσω απ' την αρχή, οπότε έτσι και το είδα. Πάντως η ώρα μου μπορώ να πω δεν πέρασε και άσχημα, έριξα και γέλιο!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
22 Feb 2017 15:14 #194036 by Βανέσα
Λοιπόν 3 ταινίες είδα, και και 3 καλές.
Arrival(2016): Έχει να κάνει με εξωγήινους. Το σενάριο κλασσικό, εξωγήινοι προσγειώνονται στην Αμερική, οι Αμερικάνοι στα όπλα κλπ. Όμως αυτό που την κάνει διαφορετική απο τις άλλες, είναι μια ιδιαιτερότητα στο στόρυ, που πρέπει κανείς να την παρακολουθεί προσεκτικά για να καταλάβει. Αξίζει όμως. Οπότε αν πάτε κουζίνα να φέρετε ποπ κόρν, πατήστε παύση :p . Καλές ερμηνείες, καθόλου βαρετή σε κανένα σημείο και αρκετά καλή εξέλιξη.

Passengers(2016): Παίζει η jennifer lawrence απο το Hunger Games. Αυτό όμως δεν είναι ο μόνος καλός λόγος να δει κανείς την ταινία. Έχει να κάνει με διάστημα. Αν θέλετε να νιώσετε πώς είναι να είσαι στη μέση του πουθενά, τέρμα απελπισμένος και μόνος, και ο μόνος τρόπος να δεις μια άσπρη μέρα είναι να κάνεις κάτι απαγορευμένο, χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες, τότε αυτή η ταινία είναι κατάλληλη. Γρήγορη εξέλιξη, καλή ερμηνεία, χωρίς πολύ βαθύ σενάριο αλλά καλή για μια χαλαρή βραδιά.

Miss peregrine's home for peculiar children(2016): Tim Burton. (Αυτό ήταν η μισή κριτική :) ). Πως ήταν όταν ήμασταν μικρά και θέλαμε να βρούμε μια πύλη που θα μας οδηγούσε σε ενα μαγικό κόσμο? ε κάπως έτσι. Μόνο που πιο συγκεκριμένα είναι σαν να είσαι σε ενα σκοτεινό όνειρο αλλά νιώθεις όμορφα περίεργα και μαγευτικά και δεν θέλεις να τελειώσει. Πολύ καλές ερμηνείες, πολύ ενδιαφέρον σενάριο, φαντασία στο φουλ, περιπέτεια, συγκίνηση. Αυτά!

More
26 Feb 2017 15:29 - 26 Feb 2017 15:33 #194188 by Blood Prince
Χθές είδα την ταινία Rings 2017

Δεν μπορώ να πω,πως απογοητεύτηκα,παρά τις όποιες αρνητικές κριτικές έχω διαβάσει.Σίγουρα δεν θα την χαρακτήριζα horror αλλά mystery και επίσης περιελάμβανε και αρκετή εξερεύνηση.
Με απογοήτευσε λίγο στα τελευταία λεπτά,καθώς ήταν αρκετά βαρετή,στο σημείο δηλαδή που διαδραματιζόταν πάλη.
Αλλά οι ανατριχιαστικές στιγμές είναι ελάχιστες,τρεις για την ακρίβεια. Μια στην αρχή,μια στην μέση και μία πριν τους τίτλους τέλους.

Πέρασα ευχάριστα στο μεγαλύτερο μέρος των 90 λεπτών που διήρκεσε και μπορώ να πω,πως παρουσίαζε αρκετές ομοιότητες με τα πρώτα Ring (το Γιαπωνέζικο και το Αμερικάνικο) όσον αφορά στο στοιχείο της εξερεύνησης.Επαναλαμβάνω πάντως πως αυτό που έλειπε σε μεγάλο βαθμό ήταν το στοιχείο του τρόμου και για όσους έχουν δει και θυμούνται τις προηγούμενες ταινίες,ήταν βαρετή.Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως τρίτο Remaster μετά το πρώτο Ring απο Ιαπωνία και μετά το Ring 2002.Δεν είδα τίποτα καινούριο.

Βέβαια και η ταινία απο Ιαπωνία Ring Zero την οποία είδα πρίν 8 χρόνια,εκείνο το διάστημα ήμουν 23 χρ. και είχα πωρωθεί με το Ιαπωνικό σινεμά,περιελάμβανε και αυτή κυρίως εξερεύνηση με την μόνη διαφορά πως υπήρχε κάτι καινούργιο στην υπόθεση.Συγκεκριμένα μάθαμε για την ιστορία του μικρού κοριτσιού και πως γεννήθηκε η κατάρα.Στην Ring 2017 δεν έμαθα κάτι καινούργιο στην ιστορία.Το μόνο καινούργιο ήταν τα διαφορετικά πρόσωπα και μικροαλλαγές στον τρόπο εξέλιξης των γεγονότων.

Εμένα μου άρεσε αλλά ήταν φτηνή αναπαραγωγή του Ring 2002.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Feb 2017 15:33 by Blood Prince.