- Thank you received: 579
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
An arrow in the knee wrote: Το αιμα ηταν οντως μετριο αλλα σε γενικες γραμμες ειχε ωραια δραση.Τα ζομπι εδω δεν ηταν απο τα αργα και λαιμαργα,αλλα ηθελαν απλος να σκοτωσουν και ηταν πολυ υπερκινητικα.Καμια σχεση με Walking Dead π.χ.
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση επισης,ηταν η ηθοποιια που επεδειξε ο μικρο κοριτσακι της ταινιας.Ειδικα προς το τελος.Δεν εχω δει πολλες φορες τοσο πειστηκες ερμηνειες απο μικρα παιδια.
Shikabane_Hime7 wrote: Για το train to busan είχα ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια αλλά το είδε ένας από τους κολλητούς μου και μου είπε άθλια λόγια, ότι είναι καραγκιοζιλίκι με πολλές βλακείες. Χμμ έχω μπει σε σκέψεις. Θα το δω βασικά, τόσες βλακείες έχω δει, τι θα πειράξει άλλη μία.
Kalliniki wrote:
An arrow in the knee wrote: Το αιμα ηταν οντως μετριο αλλα σε γενικες γραμμες ειχε ωραια δραση.Τα ζομπι εδω δεν ηταν απο τα αργα και λαιμαργα,αλλα ηθελαν απλος να σκοτωσουν και ηταν πολυ υπερκινητικα.Καμια σχεση με Walking Dead π.χ.
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση επισης,ηταν η ηθοποιια που επεδειξε ο μικρο κοριτσακι της ταινιας.Ειδικα προς το τελος.Δεν εχω δει πολλες φορες τοσο πειστηκες ερμηνειες απο μικρα παιδια.
Εμένα μου άρεσε γιατί η πλοκή διαδραματίστηκε πάρα πολύ ωραία και το τέλος ήταν αυτό που του άρμοζε. Γενικώς μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Τελευταία βλέπω πολύ Ασιάτικο κινηματογράφο και ειδικότερα Κορεάτικο γιατί εκτός ότι ρίχνουν λεφτά στην παραγωγή βλέπω ταινία με υπόθεση, έχει αγωνία, με τραβάει να κάτσω να την δω και ας είναι κοντά 2 ώρες. Οι περισσότερες κορεάτικες ταινίες τόσες είναι. Εγώ καλύτερη ερμηνεία παιδιών που είδα σε ταινία ήταν το Silenced 2011 (με τον ίδιο ηθοποιό που έπαιξε και στο Train to Busan) αλλά είναι ψυχοπλακωτικό μιας και αναφέρατε σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Υπάρχουν και σκηνές βιασμών αλλά είναι όπως αρμόζει σε μια ταινία. Και βασίζεται και σε πραγματικά γεγονότα διάβασα.
Επίσης, καλύτερη κωμωδία ever κορεάτικη είναι το Running Man 2013, μπορεί η υπόθεση όταν την διαβάζεις να μη λέει πολλά γιατί αναφέρετε σε ένα κυνηγητό φυγά (ας πούμε) αλλά έχει πολύ γέλιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Shikabane_Hime7 wrote: Για το train to busan είχα ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια αλλά το είδε ένας από τους κολλητούς μου και μου είπε άθλια λόγια, ότι είναι καραγκιοζιλίκι με πολλές βλακείες. Χμμ έχω μπει σε σκέψεις. Θα το δω βασικά, τόσες βλακείες έχω δει, τι θα πειράξει άλλη μία.
Δες την, είναι πολύ ωραία. Πιστεύω θα σου αρέσει.