- Thank you received: 579
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Χθες το βράδυ είδα το "A Clockwork Orange" (καιρός ήταν!). Αν και ακραία σε ορισμένες σκηνές, είχε ιδιαίτερη αισθητική και ωραίο νόημα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. Αλλά... τι σπαστικός ο Alex, ο πρωταγωνιστής. Η περίεργη φάτσα τού ηθοποιού σε συνδυασμό με τον αποκρουστικό του ρόλο, σε κάνει να θες να τον χτυπήσεις.
Τώρα λέω να κάτσω να δω το "Melancholia" του Lars von Trier, το οποίο πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα αλλά λόγω κάποιας συγκυρίας πρόλαβα να δω μόνο το πρώτο μισάωρο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όμορφα σκηνοθετημένο και ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Underworld Blood Wars.Πέρα απο τις cheesy μάχες μπορώ να πω οτι μου άρεσε.Δεν είναι στο επίπεδο των πρώτων 3 αλλά δεν απογοητεύει και πλήρως.
Blood Prince wrote:
Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Underworld Blood Wars.Πέρα απο τις cheesy μάχες μπορώ να πω οτι μου άρεσε.Δεν είναι στο επίπεδο των πρώτων 3 αλλά δεν απογοητεύει και πλήρως.
Σκεφτόμουν να την δω αλλά βλέποντας το trailer,τελικά αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο.Η Rise of the Lycans μου άρεσε πιο πολύ.
Εγώ έχω ετοιμάσει να δω την Passengers 2016 απόψε το βράδυ και στην οποία συμμετέχει και η Jennifer Lawrence.Από το trailer ενθουσιάστηκα και απ'οτι ξέρω εκτός απο sci-fi θα είναι και ρομαντική,όμως έχει και ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο.
Shikabane_Hime7 wrote:
Dovahkiin wrote: Χθες το βράδυ είδα το "A Clockwork Orange" (καιρός ήταν!). Αν και ακραία σε ορισμένες σκηνές, είχε ιδιαίτερη αισθητική και ωραίο νόημα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. Αλλά... τι σπαστικός ο Alex, ο πρωταγωνιστής. Η περίεργη φάτσα τού ηθοποιού σε συνδυασμό με τον αποκρουστικό του ρόλο, σε κάνει να θες να τον χτυπήσεις.
Τώρα λέω να κάτσω να δω το "Melancholia" του Lars von Trier, το οποίο πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα αλλά λόγω κάποιας συγκυρίας πρόλαβα να δω μόνο το πρώτο μισάωρο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όμορφα σκηνοθετημένο και ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Δεν μπορώ να την δω με τίποτα την ταινία A Clockwork Orange. Ξέρω ότι έχει κάτι συγκεκριμένες σκηνές που δεν μπορώ να τις βλέπω σε ταινίες γιατί ανατριχιάζω. Πέρα από αυτό είναι και ταινία του Κιούμπρικ τον οποίο απεχθάνομαι πάρα πολύ σαν σκηνοθέτη. O Malcolm McDowell που κάνει τον πρωταγωνιστή είναι εξαιρετικός ηθοποιός.