Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
13 Mar 2017 00:57 #195099 by Βασιλης Γαλανος
Είδα χτες το βράδυ την Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν, την οποία για κάποιο περίεργο λόγω δεν την είχα δει ακόμα. Καλογυρισμένη ταινία και απεικονίζει με ακρίβεια την φρίκη του πολέμου.Κλασσικά ο ρημαδό-αμερικανικός πατριωτισμός θα προβάλετε με την κάθε ευκαιρία αλλά δεν ήταν αρκετός για να με χαλάσει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2017 02:06 #195107 by Αγγελική Γοργορίνη
Την Τετάρτη είδα στο σινεμά το "T2 Trainspotting". Ευτυχώς δεν το μετάνιωσα καθόλου που πήγα να το δω, το αντίθετο. Αποτέλεσε μια όμορφη συνέχεια του πρώτου Trainspotting που είχε βγει πριν 20 χρόνια κι η νοσταλγία καταστάσεων και γεγονότων που είχαν ενώσει πριν τόσα χρόνια την παρέα της ταινίας, ήταν έντονη καθ' όλη τη διάρκειά της.

Χθες είδα το "The Riot Club". Ενώ η υπόθεση μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, τελικά η ταινία αποδείχθηκε πολύ meh κι ένιωθα λες κι ο σκηνοθέτης να αποπροσανατολιζόταν σε ορισμένες φάσεις απ' το βασικό στόχο της ταινίας, ο οποίος βέβαια αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι το σπουδαίο. Άντε, το μόνο "καλό" που της αναγνωρίζω, ότι στην ταινία παίζουν ορισμένοι νεαροί που κάνουν την ταινία να βλέπεται κάπως πιο ευχάριστα απ' το νεαρό γυναικείο πληθυσμό. (προφανώς χαριτολογώντας το βάζω στα θετικά της ταινίας, μην παρεξηγηθώ) :lol: Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, έχει και μια σκηνή γύρω στα 5 λεπτά με τη Natalie Dormer, που απ' όσο γνωρίζω πολλοί έχουν έναν έρωτα μαζί της, γι' αυτό και το αναφέρω εξάλλου. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
13 Mar 2017 22:24 - 13 Mar 2017 22:25 #195165 by Angel
Μόλις τελειώσε το Dr.Strange.Πολύ ωραία ταινία με καταπληκτικές ερμηνείες!Την ήθελα λίγο πιο μεγάλη γιατί ένιωσα οτι το βιάστηκαν το τέλος.Καταλαβαίνω οτι θέλουν να δείξουν το origin του Dr.Strange αλλά το τράβηξαν ίσως λίγο παραπάνω απ'ότι έπρεπε...Για τα γούστα μου πάντα...Πολύ ευχάριστη πάντως και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.Ξέχασα να πω οτι η μουσική υπόκρουση ήταν εκπληκτική!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 13 Mar 2017 22:25 by Angel.

More
17 Mar 2017 00:52 #195362 by Αγγελική Γοργορίνη
Χθες το βράδυ είδα το "A Clockwork Orange" (καιρός ήταν!). Αν και ακραία σε ορισμένες σκηνές, είχε ιδιαίτερη αισθητική και ωραίο νόημα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. Αλλά... τι σπαστικός ο Alex, ο πρωταγωνιστής. Η περίεργη φάτσα τού ηθοποιού σε συνδυασμό με τον αποκρουστικό του ρόλο, σε κάνει να θες να τον χτυπήσεις. :P

Τώρα λέω να κάτσω να δω το "Melancholia" του Lars von Trier, το οποίο πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα αλλά λόγω κάποιας συγκυρίας πρόλαβα να δω μόνο το πρώτο μισάωρο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όμορφα σκηνοθετημένο και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
17 Mar 2017 10:23 #195372 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Χθες το βράδυ είδα το "A Clockwork Orange" (καιρός ήταν!). Αν και ακραία σε ορισμένες σκηνές, είχε ιδιαίτερη αισθητική και ωραίο νόημα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. Αλλά... τι σπαστικός ο Alex, ο πρωταγωνιστής. Η περίεργη φάτσα τού ηθοποιού σε συνδυασμό με τον αποκρουστικό του ρόλο, σε κάνει να θες να τον χτυπήσεις. :P

Τώρα λέω να κάτσω να δω το "Melancholia" του Lars von Trier, το οποίο πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα αλλά λόγω κάποιας συγκυρίας πρόλαβα να δω μόνο το πρώτο μισάωρο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όμορφα σκηνοθετημένο και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Δεν μπορώ να την δω με τίποτα την ταινία A Clockwork Orange. Ξέρω ότι έχει κάτι συγκεκριμένες σκηνές που δεν μπορώ να τις βλέπω σε ταινίες γιατί ανατριχιάζω. Πέρα από αυτό είναι και ταινία του Κιούμπρικ τον οποίο απεχθάνομαι πάρα πολύ σαν σκηνοθέτη. O Malcolm McDowell που κάνει τον πρωταγωνιστή είναι εξαιρετικός ηθοποιός.

More
17 Mar 2017 12:44 - 17 Mar 2017 12:44 #195382 by Angel
Είδα χτες το Underworld Blood Wars.Πέρα απο τις cheesy μάχες μπορώ να πω οτι μου άρεσε.Δεν είναι στο επίπεδο των πρώτων 3 αλλά δεν απογοητεύει και πλήρως.Επίσης είδα το Dr.Strange το οποίο ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό.Έπιασα τον εαυτό μου να θέλει παραπάνω μιας και μου φάνηκε μικρή η ταινία.

Last edit: 17 Mar 2017 12:44 by Angel.

More
17 Mar 2017 12:55 - 17 Mar 2017 12:58 #195384 by Blood Prince

Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Underworld Blood Wars.Πέρα απο τις cheesy μάχες μπορώ να πω οτι μου άρεσε.Δεν είναι στο επίπεδο των πρώτων 3 αλλά δεν απογοητεύει και πλήρως.

Σκεφτόμουν να την δω αλλά βλέποντας το trailer,τελικά αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο.Η Rise of the Lycans μου άρεσε πιο πολύ.

Εγώ έχω ετοιμάσει να δω την Passengers 2016 απόψε το βράδυ και στην οποία συμμετέχει και η Jennifer Lawrence.Από το trailer ενθουσιάστηκα και απ'οτι ξέρω εκτός απο sci-fi θα είναι και ρομαντική,όμως έχει και ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Mar 2017 12:58 by Blood Prince.

More
17 Mar 2017 13:19 #195386 by Angel

Blood Prince wrote:

Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Underworld Blood Wars.Πέρα απο τις cheesy μάχες μπορώ να πω οτι μου άρεσε.Δεν είναι στο επίπεδο των πρώτων 3 αλλά δεν απογοητεύει και πλήρως.

Σκεφτόμουν να την δω αλλά βλέποντας το trailer,τελικά αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο.Η Rise of the Lycans μου άρεσε πιο πολύ.

Εγώ έχω ετοιμάσει να δω την Passengers 2016 απόψε το βράδυ και στην οποία συμμετέχει και η Jennifer Lawrence.Από το trailer ενθουσιάστηκα και απ'οτι ξέρω εκτός απο sci-fi θα είναι και ρομαντική,όμως έχει και ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο.

Για να περάσει η ώρα σου είναι καλό το Underworld.Απλά μη περιμένεις και πολλά.Το σενάριο είναι συνηθισμένο και δεν έχει τίποτα wow...πέρα απο κάποιες badass στιγμές της πρωταγωνίστριας.

More
17 Mar 2017 18:07 #195407 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote:

Dovahkiin wrote: Χθες το βράδυ είδα το "A Clockwork Orange" (καιρός ήταν!). Αν και ακραία σε ορισμένες σκηνές, είχε ιδιαίτερη αισθητική και ωραίο νόημα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μου. Αλλά... τι σπαστικός ο Alex, ο πρωταγωνιστής. Η περίεργη φάτσα τού ηθοποιού σε συνδυασμό με τον αποκρουστικό του ρόλο, σε κάνει να θες να τον χτυπήσεις. :P

Δεν μπορώ να την δω με τίποτα την ταινία A Clockwork Orange. Ξέρω ότι έχει κάτι συγκεκριμένες σκηνές που δεν μπορώ να τις βλέπω σε ταινίες γιατί ανατριχιάζω. Πέρα από αυτό είναι και ταινία του Κιούμπρικ τον οποίο απεχθάνομαι πάρα πολύ σαν σκηνοθέτη. O Malcolm McDowell που κάνει τον πρωταγωνιστή είναι εξαιρετικός ηθοποιός.

Δεν έχεις άδικο, σίγουρα δεν είναι για όλους τέτοιες ταινίες. Μπορεί να συγκινούμαι εύκολα γενικά αλλά σε κάτι τέτοια είμαι αρκετά αναίσθητη και η συγκεκριμένη δε με επηρέασε. Αυτό που πραγματικά μπορεί να με συγκλονίσει σε μεγάλο βαθμό, είναι απωθητικά βίαιες σκηνές με παιδιά και ιδίως μωρά αλλά ευτυχώς μόνο σε δύο έχω δει κάτι τέτοιο, στο "Trainspotting" και στο "A Serbian Film" (ΜΗ δείτε αυτήν την ταινία, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό, εξευτελιστικό και αποτρόπαιο έχει βγει ποτέ).

Θεωρώ όμως, ότι παρ όλη την υπερβολή του "A Clockwork Orange", θεωρείται πολύ καλή ταινία.

More
18 Mar 2017 01:58 #195436 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία Passengers 2016

Αυτό που έχω να πω,πως για ρομαντική ταινία ήταν πάρα πολύ καλή με πολύ συναίσθημα και είχε λίγη δράση στο δεύτερο μισό μετά την πρώτη ώρα.Βέβαια σε κάποια σημεία την είδα λίγο βαρετή.Το τέλος αν και συγκινητικό ήταν ευχάριστο κάτι που δεν συνέβη με προηγούμενες ταινίες που έχω δει.H Jennifer Lawrence έκανε την εμφάνιση της
Warning: Spoiler!

Το ολιγόλεπτο τραγούδι στο τέλος μου άρεσε αρκετά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish