Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
26 Apr 2017 20:45 #197545 by Georgios Manolis
Είδα τα Split 2016 και Get Out 2017.
Ταινιάρες με νόημα και οι 2 αλλά μου άρεσε το split περισσότερο.Τόσο που μπήκε στις αγαπημένες μου ταινίες.Φοβερός ο James Mcavoy στον ρόλο 9 προσωπικοτήτων,κάτι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό.
Το twist στο τέλος δεν το περίμενα.Δίνει ιδιαίτερη αξία αν και δεν είναι απαραίτητο για να εκτιμήσει κάποιος τη ταινία,σίγουρα ένανε τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Το Get Out έχει να κάνει με το ρατσισμό άμεσα και σου δίνει την αίσθηση οτι αυτό είναι το βασικό θέμα της ταινίας.Και δεν είναι λάθως όμως βαθαίνει αρκετά.

8αρια και οι 2 ταινίες απο μένα
Must watch και προβληματιστείτε ελεύθερα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2017 10:05 #197567 by Blood Prince
Τελευταίο καιρό έχω δει τις Equity,Miss Sloane,I spit on your grave 3 και Underworld:Blood Wars.

Η Underworld:Blood Wars μου άρεσε αρκετά και περιμένω να υπάρξει συνέχεια.Η ταινία I spit on your grave 3 βλεπόταν αλλά έχω την εντύπωση πως οι προηγούμενες δύο στην σειρά ήταν καλύτερες.Απογοητεύτηκα αρκετά με την ταινία Equity αλλά και την ταινία Miss Sloane.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 Apr 2017 03:16 #197678 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία Suicide Squad xD

Η ταινία ήταν απλά φοβερή και εκτός απο την Harley Quinn :P μου άρεσε και η Karen Fukuhara για τον ρόλο της ως Tatsu Yamashiro/Katana.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 May 2017 06:09 #197701 by Νίκος Παπαγεωργίου (ksifias82)

the_prophet1987 wrote: Είδα τα Split 2016 και Get Out 2017.
Ταινιάρες με νόημα και οι 2 αλλά μου άρεσε το split περισσότερο.Τόσο που μπήκε στις αγαπημένες μου ταινίες.Φοβερός ο James Mcavoy στον ρόλο 9 προσωπικοτήτων,κάτι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό.
Το twist στο τέλος δεν το περίμενα.Δίνει ιδιαίτερη αξία αν και δεν είναι απαραίτητο για να εκτιμήσει κάποιος τη ταινία,σίγουρα ένανε τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Είδα και γω το Split. Εξαιρετική...Όποιος δεν το χει δει, αξίζει τον κόπο. Πιστεύω απ τις καλύτερες ταινίες ψυχολογικού θρίλερ της χρονιάς

More
05 May 2017 17:28 #197944 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Kong: Skull Island και μου άρεσε αρκετά, ήταν πολύ διασκεδαστικό όσον αφορά τη δράση αλλά και τις σκηνές με τα διάφορα τέρατα. Οι ηθοποιοί ήταν σχεδόν όλοι αρκετά καλοί για τέτοια ταινία. Ο καλύτερος Kong που έχουμε δει!
Έχει σκηνή μετά τα γράμματα που θα ενθουσιάσει αρκετούς, ειδικά τους fans των παλιών ταινιών με τέρατα.

More
05 May 2017 17:36 #197946 by Αγγελική Γοργορίνη
Αυτόν τον καιρό είδα το "The Theory of Everything". Τα λόγια περιττά. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, όλα ήταν υπέροχα ειδικά οι απίστευτες ερμηνείες. Ταινιάρα που συγκλονίζει! Την προτείνω με τα χίλια.

Επίσης είδα το "Blue Jasmine", η οποία σαν ταινία μπορεί να μη με τρέλανε αλλά η ερμηνεία της Blanchett δικαίως της πρόσφερε το όσκαρ το 2014. Έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

Τέλος, είδα χθες το "Captain Fantastic" και μου άρεσε αρκετά, ήταν πρωτότυπη και με ωραία νοήματα.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 May 2017 17:17 #198283 by Μάρκος Ασκανιάν
Guardians of the Galaxy 2. Απολαυστικό και επιτέλους μια καλή ταινία που άξιζε!

Adododo!!!

More
11 May 2017 21:57 - 12 May 2017 01:08 #198304 by Βασιλης Γαλανος
Είδα πρόσφατα το Split και χθες το Guardians of the Galaxy 2. Ο Mcavoy έδωσε ρέστα στον ρόλο του. Το τέλος της ταινίας το βρήκα λίγο περίεργο γιατί νόμιζα θα κινηθούν σε πιο ρεαλιστικά μονοπάτια αλλά το overall ήταν εξαιρετικό.

Το Guardians από την άλλη είχε πολύ γέλιο με άπειρα αστεία, μεταξύ των οποίων μερικά ήταν και λίγο υπερβολικά. Ωραία δράση, γέλιο και λίγη συγκίνηση στο τέλος. Ο Racoon με τον Drax θεοί με φοβερές ατάκες αν και όλοι τους ήταν εξαιρετικοί.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 12 May 2017 01:08 by Βασιλης Γαλανος.

More
11 May 2017 22:01 #198307 by Νικολής Ασημάκης
Είδα χτες το GotG 2. Πάρα πολύ καλή ταινία, όπως είπαν και οι παραπάνω. Πολύ καλό και ως sequel.

More
12 May 2017 02:16 - 15 May 2017 00:58 #198318 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Guardians of the Galaxy 2 .Πολυ καλο. αξιζει πολυ. γελιο και πολλες σκηνες δρασης
Last edit: 15 May 2017 00:58 by Νικόλαος Ζαρκαδας.