- Thank you received: 301
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Αυτόν τον καιρό είδα το "The Theory of Everything". Τα λόγια περιττά. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, όλα ήταν υπέροχα ειδικά οι απίστευτες ερμηνείες. Ταινιάρα που συγκλονίζει! Την προτείνω με τα χίλια.
Επίσης είδα το "Blue Jasmine", η οποία σαν ταινία μπορεί να μη με τρέλανε αλλά η ερμηνεία της Blanchett δικαίως της πρόσφερε το όσκαρ το 2014. Έκλεψε πραγματικά την παράσταση.
Τέλος, είδα χθες το "Captain Fantastic" και μου άρεσε αρκετά, ήταν πρωτότυπη και με ωραία νοήματα.
Divine Raiden wrote:
Dovahkiin wrote: Αυτόν τον καιρό είδα το "The Theory of Everything". Τα λόγια περιττά. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, όλα ήταν υπέροχα ειδικά οι απίστευτες ερμηνείες. Ταινιάρα που συγκλονίζει! Την προτείνω με τα χίλια.
Επίσης είδα το "Blue Jasmine", η οποία σαν ταινία μπορεί να μη με τρέλανε αλλά η ερμηνεία της Blanchett δικαίως της πρόσφερε το όσκαρ το 2014. Έκλεψε πραγματικά την παράσταση.
Τέλος, είδα χθες το "Captain Fantastic" και μου άρεσε αρκετά, ήταν πρωτότυπη και με ωραία νοήματα.
Το Theory of Everything πραγματικά ΤΑΙΝΙΆΡΑ!ΥΠΈΡΟΧΗ!Άνθρωποι με το ΆΛΦΑ κεφαλαίο.Τέτοιες ταινίες κρατάνε ζωντανή την ελπίδα για την ανθρωπότητα.
Phobos wrote: Είπα κι εγώ, μόνο εγώ είχα αυτή την άποψη για το Logan. Αρκετά μέτριο τελικά, απλά επειδή ήταν τελευταία ταινία του Jackman σαν Wolverine, ο κόσμος έκανε αδικαιολόγητα πολύ hype.