Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
10 Apr 2017 16:51 #196789 by Κωνσταντίνος Constantine
Θα συμφωνήσω με τις προαναφερόμενες ταινίες ότι ήταν μέτριες ως κακές, αλλά για το Resident evil, αν έχεις δει τα προηγούμενα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα δεις; Γιατί να πας σινεμά; Από το 3 και μετά είναι ουσιαστικά μεγάλα game cinematics, δεν βλέπεις ταινία, και δεν έχει λόγο να έχει αλλάξει η συνταγή. You were prepared.

Όσον αφορά το insurgence, next time, καλύτερα μην το βλέπει ο κόσμος στην πρεμιέρα, να περιμένει κριτικές :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2017 19:55 #196801 by Omnibot

KConstantine wrote: Θα συμφωνήσω με τις προαναφερόμενες ταινίες ότι ήταν μέτριες ως κακές, αλλά για το Resident evil, αν έχεις δει τα προηγούμενα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα δεις; Γιατί να πας σινεμά; Από το 3 και μετά είναι ουσιαστικά μεγάλα game cinematics, δεν βλέπεις ταινία, και δεν έχει λόγο να έχει αλλάξει η συνταγή. You were prepared.

Μάλλον δεν άντεξε άλλο... :P :P :P

More
13 Apr 2017 18:05 - 13 Apr 2017 18:07 #196944 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά είδα το Get Out. Πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε!

Εξαιρετική ταινία, δικαιολογεί αρκετά το 8,2/10 στο Imdb (κάτω από 7,5 δεν της βάζεις). Σύμφωνα με το σενάριο, ένα ζευγάρι πηγαίνει στο σπίτι των γονιών της κοπέλας κι εκεί ανακαλύπτει πολύ περίεργα πράγματα.

Δείτε το και θα γουστάρετε. Κοινωνική ταινία με πολύ μικρές πινελιές sci-fi. Δεν είναι Horror, παρότι έχει 2-3 jump scares αλλά κατά βάση θα σας προβληματίσει πάρα πολύ, ως προς τις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, απλά απολαύστε την και θα...βυθιστείτε μαζί της.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 13 Apr 2017 18:07 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Apr 2017 12:22 #197056 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα στο cinema το Ghost in the Shell, το βρήκα εξαιρετικό, Cyberpunk πανδαισία. Δεν έχω δει τα animated και ίσως για αυτό δεν βρήκα κάτι κακό, θα τα δω σύντομα και κακώς τόσα χρόνια δεν το είχα κάνει.

More
18 Apr 2017 15:19 #197077 by Αγγελική Γοργορίνη
Αυτό το διάστημα, καθώς έτυχε να ασχολούμαι περισσότερο με σειρές, δεν είδα πολλές ταινίες. Αυτές που ξεχώρισαν για μένα, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους, ήταν οι: "En man som heter Ove" (στα αγγλικά "A man called Ove"), "Rubber" και "The Kid".

Είχα πολύ καιρό, αν όχι χρόνια, να με αγγίξει τόσο πολύ μια ταινία και να τη θεωρήσω αλάνθαστη όταν είδα το "En man som heter Ove". Είναι πραγματικά ένα διαμάντι και αξίζει να τη δει κάποιος με τα χίλια.

Όσον αφορά το "Rubber"... Απλά όποιος μπορεί και είναι διατεθειμένος να διαθέσει 1 ώρα και 20' απ' τη ζωή του για να δει κάτι το πάρα πολύ καμμένο, να το κάνει! Το ιδανικό μάλιστα, να τη δει κάποιος με παρέα. :lol:

Και τέλος, δε χρειάζεται να ειπωθούν σχόλια για το "The Kid" με τον Charlie Chaplin. Μοναδική όπως όλες οι ταινίες του.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Apr 2017 15:48 - 18 Apr 2017 15:49 #197081 by Βασιλης Γαλανος
Έχοντας δει και εγώ το Rubber, μπορώ να πω πως είναι ταινιάρα!(όχι) και με τεράστια νοήματα!(πάλι όχι) :lol:
Είναι μια ωδή στον οτινάναι-ισμο, πολύ καμένη.Με παρέα είναι σίγουρα καλύτερα αλλά και μόνος του όποιος το δει θα πεθάνει στο γέλιο :lol:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 18 Apr 2017 15:49 by Βασιλης Γαλανος.

More
19 Apr 2017 17:09 #197125 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Inferno που είναι βασισμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Dan Brown και δεν μου άρεσε. Άλλαξαν την ιστορία και αν και καταλαβαίνω ότι πολλές φορές έχει γίνει αυτό, εδώ ήταν τέρμα βλακεία η αλλαγή γιατί άλλαξε το τέλος και όλο το νόημα της ιστορίας. Βέβαια ο Brown έδωσε το οκ από ότι διάβασα για την αλλαγή και διάβασα και την δικαιολογία των παραγωγών και του σκηνοθέτη για την αλλαγή και καλά ότι ήθελαν να είναι πιο προσιτό στο ευρύ κοινό. Μπούρδες...

Το βιβλίο είναι για μένα το καλύτερο του Brown και από τα καλύτερα που έχω διαβάσει με εξαιρετικούς χαρακτήρες, σασπένς, ανατροπές και εξαιρετική θεματολογία με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της ανθρωπότητας.

More
19 Apr 2017 19:37 #197130 by Νικολής Ασημάκης
Είδα τις animated ταινίες της DC Justice League Dark και Teen Titans: The Judas Contract. Πολύ ωραίες και οι δυο, αν και η πρώτη μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο.

More
21 Apr 2017 02:25 #197205 by Blood Prince
Σήμερα είδα το θρίλερ Incarnate.

Αν και περίμενα να έχει υψηλότερο βαθμό στο IMDB εγώ προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος και μπορώ να πω,πως η προσπάθεια του σκηνοθέτη ήταν πετυχημένη καθώς είναι μια απο τις λίγες ταινίες που ταυτίστηκα με τους ηθοποιούς και ένιωσα διάφορα συναισθήματα όπως ανυπομονησία,ανακούφιση αλλά και ορισμένες φορές σύγχυση καθώς δεν γνώριζα αν αυτό το οποίο παρακολουθώ είναι συμβάν πραγματικό ή φανταστικό-εσωτερικού- κόσμου-ονείρου.

Πιστεύω πως έγινε πολύ καλή δουλειά.Πραγματικό θρίλερ.Το 5,2 ως βαθμολογία στο IMDB δεν αντιπροσωπεύει την άποψη που έχω για την ταινία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Apr 2017 10:00 #197211 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ όταν βλέπω βαθμολογίες από 5-5,5 με 6 σε θρίλερ συνήθως είναι καλά, δεν αντιπροσωπεύει επάξια η βαθμολογία στο συγκεκριμένο genre ταινιών.

Εγώ είδα την animated ταινία Ghost in the Shell και μου άρεσε πολύ. Η ταινία με την Γιόχανσον μου άρεσε περισσότερο ίσως επειδή ήταν υπέροχο cinematic experience να το πω έτσι. Η ταινία ήταν αρκετά πιστή στο animated, είχε διαφορές στο στόρυ και στο φινάλε αλλά ήταν πιστή στο ύφος.
Το animated ήταν πολύ εκλεπτυσμένο με αρκετό νόημα για το τι είναι άνθρωπος. Την προτείνω, ειδικά στους fans των anime.